Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün gasp edildim

Geçmiş Olsun Üzüldüm Yaşadıklarınıza, Kesinlikle Polise Giderek Suç Duyurusunda Bulunun..Bunu Yapmak Zorundasınız..Umarım Birdaha Böyle Birşey Yaşanmaz:(
 
Scudo
Çok geçmiş olsun, bu işler Ankara'da da böyle olmaya başladı demek... Bence de polise gitmelisiniz, şikayetçi olmazsanız yakalansa bile kanunen kimse birşey yapmaz ancak şikayetçi olursanız bu şikayetler dosyasında durur, birgün bir yerlerde muhakkak yakalanır o zaman işleme konulur. Tekrar çok geçmiş olsun.
 
@bulentdasci
Sonuna kadar beğeniyle okudum. Kalemine sağlık yalnız sonu biraz ufak çocuklar gibi olmuş. . Karşı tarafa boks bildiğinizi söylediğiniz ve şöyle bir duruş gösterdiğiniz anda bile size saldırmaktan vazgeçme ihtimalleri kuvvetle muhtemeldir. Demişsiniz. Açıkcası Empati yapıyorum benim başka bir sebeple karşı karşıya geleceğim biri olduğunda ister boks duruşu yapsın, isterse hababam sınıfındaki şener şen gibi kung fu hareketi yapsın uuuu muuuu desin dinlemem koydun mu oturturum gözünden ışık çıkartırım.
 
  • Beğen
Tepkiler: bulentdasci
Çok gecmiş olsun, üzücü, can sıkıcı olay.
 
Geçmiş olsun, polis bişey yapmaz diye düşünmek yanlış ha bisiklet çalınmıştır bulması gerçekten zordur piyasaya çıkmaz ve bulunmaz ama gasp suçunun cezası ağırdır suçu işleyenler % 90 bulunur, siz müracatınızı şikayetinizi yapın ki suçu işleyenlerin bulunmasına yardımcı olun. Ayrıca şükür ki sadece darpla kalınmış bu tür şahıslar yanlarında hertürlü kesici ve delici malzeme bulundururlar ve düşünmedende kullanırlar. Yaşadığımız yerlerde hertürden insan var yatağını yorganını omuzlayan gelip yerleşiyor dur diyen de yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: AliÇimen
Allah bildiği gibi yapsın. Gidon çantasında falan belki ufak çaplı koruma aletleri bulundurmanız tavsiyemdir.
 
@fatih.ugur23
@YigitOzturk

Kalabalık bir gruba biber gazını sıkmak yada karşılık vermeye çalışmak bence daha fazla dayak yemeye sebebiyet verebilir hatta dahada öteye gidilebilir.Siz 1-2 kişiyi etkisiz hale getirdiniz diyelim diğerleri ne olacak :) Bu tür durumlarda istenileni verilmekten ve polise şikayet etmekten başka birşey gelmez diye düşünüyorum.
 
aynı yerden tekrar geç. gelirlerse salla bıçağı baldırına. o anda diğer kişi ufak çaplı şok geçirir. sonra onada saplarsın. alın teriyle kazanılan parayı gaspla alırsan sonun daha da kötü olabilir de birde. iyice tekmele, kalkamasınlar, sonra koş uzaklaş oradan.
 
  • Beğen
Tepkiler: AliÇimen
@Ruhpastası
Ne güzel şeyler tavsiye ediyorsunuz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Kaang96
@soneryen çünkü bu serefsizler bundan anlıyorlar.
 
@Ruhpastası
Olsun, bize böyle şeyler yazmak yakışmaz. Şiddetin her türlüsüne karşı olmalıyız. Kavga edersin, karşılık verirsin, 2 yumruk sallarsın ama bacaklarına bıçak saplamak tabiri, bizim gibi bisiklete gönül veren, spora değer veren insanlara yakışmaz.
 
@Ruhpastası
Bu tür tiplerde bıçaksız gezmez.Onlar size saplarsa ne olacak? 50 lira için canınızdan olmaya niyetliyseniz çok mantıklı ama diğer türlü dediğiniz çok aptalca.
 
dişe diş, kana kan...
 
Çok geçmiş olsun hocam, çok duyuyorum bu ara gasp olaylarını. Bir yere giderken dükkanların yoğun olduğu ya da mobeseli caddeleri tercih edin. En azından başınıza (umarım gelmez de) bir daha böyle bir olay gelirse, hakkında suç duyurusunda bulunacağınız şahsın bi cismi olur. Şimdi kuş uçmaz kervan geçmez yerde gaspa uğrayınca kimi kime şikayet edeceksin...

Ha bir de, aman ha gaza gelip siz de kaba kuvvetle karşılık vermeyin. Dothraki kabilesi miyiz biz, her şeyin bir adabı var. Allah muhafaza daha kötü şeyler de olabilir
 
  • Beğen
Tepkiler: haaldemir
@StevenDiaz07 çok geçmiş olsun :( bu gibi durumlar için yanımda bozuk para taşıyorum babam böyle yapmamı tavsiye etmişti.
Ankaranın neresinde yaşıyorsunuz ben sincanlıyım merak ettiğim için soruyorum bizim burda da oluyor gasp olayları
 
Acile gidip doktordan adli rapor tutmasini istemelisiniz , adamlarin yakalanma ihtimali tabiki yok gibi birsey ama adli raporun olmamasi boş bardağı , su icmek icin kafaya dikmekle aynı sey
 
@vatan
Bizde çorabımızın içine saklardık bütün paraları. Eskiden çok fazla gasp oluyordu. Şimdi azalmış hali.
 
  • Beğen
Tepkiler: vatan
Geri