Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Hep öykünürdüm böyle grup sürüşü yapanlara.. Bugün @Sozenen ile kısmen yaptık, kah o öndeydi, kah ben. Tanışmış da olduk şans eseri, ben açıkçası çok da eğlendim :)

Scudo
Dün yine elim havada asılı kaldı.Tam Kültürpark'a doğru giderken ışıklarda beklerken sol yaya geçidi ışıklarından bir MTB'li kızıl saç ve sakallı 20 li yaşlarında bir arkadaşı gördüm.Elim öyle havada asılı kalınca üstelemedim.Metalk gri bir kadrosu vardı.Güzel bir kadroydu,burdaysa selamlar. :)

oruçlu oldugum içim kimseyi göremedim ramazan bitsin görücem insallah :D

Pendik Doğa et evinde alışveriş yapan ktmli kırmızı taytli birisini gördüm.

Bugün kızılay taraflarında baya bi bisikletli gördüm hangi birini söyleyim, ne güzel.

Bugün izmirden r.ezk arkadasimizi turlarken gördüm, tesadüfünde böylesi iste. :D

@Murat Cömez

Şaka bir yana almanyada olunca bir de aynı şehirde olunca
Bugün kısa ama çok keyifli bir buluşma gerçekleştirdik. :) kısa dediğim 4-5 saat, zaman su gibi akıp geçmiş..
Murat abi çok cana yakın, tutkulu, bilgili ve en önemlisi gerçek bir bisiklet sever. İyi bir arkadaş kazanmamın yanı sıra, buradan izlediğim Nadide parçalarını da kendi özeL garajındaki atölyesinde görme şansım oldu. :)

İzmire de bekleriz Murat abi, teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
pazar günü bursa koruparkın orda bir çift gördüm

@r.ezk
Erdem inan yazdiklarina cok mutlu oldum ve bende seni tanidigima cok sevindim, sana 4-5 saat neseli vakit yasata bildiysem ne mutlu bana. Insallah izmire gelince tabiki yanina ugrarim ama gitmeden önce bir defa daha görüsürüz insallah.
Birde beraber turlayalim ;).

NOT: Izmirde ve cevresindeki arkadaslar, erdem ile tanismanizi öneririm. Kendisi cok saygili ve dürüst bir insandir.

Erdem bana dün anlatdigin izmirdeki grup arkadaslarina buradan saygilarimi ve selamlarimi iletiyorum. Insallah izmire yolum düserse hepsiyle tek tek tanismak isterim. Umari görüyorlardir yazdigimi.:)

bugün öğle saatlerinde Eskişehir yolu armada civarında, belki forum üyesidir, bisikletli bi arkadaşa eskortluk yaptım arabayla. kendimce arkadan gelenlerin hızını kestim, şerit çizgisini ortalayıp yanından hızlı geçmelerini önledim, arada 4'lüleri yaktım ki arkadan gelenlere uyarı olsun, bi ara arkamda benim hızımda giden araç sayısı 5,6 oldu, öyle düzgün düzgün kullandık. işte yol ayrımlarında, birleşme yerlerinde kollamaya çalıştım. bir süre sonra da selam verip solladım :) umarım işe yaramıştır, huzursuz edecek bi'şey yapmamışımdır :)

Dün dernek turunda @Hakan Can Onrat ı gördüm :D:D:D

Carsamba gunu eskisehir cikisinda fidanligin orda siyah kirmizi willier kullanan bir arkadasi gectim,catlike kaski vardi,tam sevinirken geride kalip gozden kayboldu,6km otedeki koye vardigimda cayini icmis kalkiyordu :D:D burdaysa selamlar :)

(link)
"o yanımdan geçen artis kimdi ya?" sorusuna cevap bulmak için yapılmış bir strava uzantısı.

Bugün Teletaş Sitesi (Bulgurlu) Çağrı market civarlarında Canyol yol bisikleti olan birisini gördüm muhtemelen yeni almış ilk deneme sürüşünü yapıyordu durdurup hayırlı olsun diyecektim fırsatını bulamadım. Bu civarlarda bisiklet sürücüsü çok az görürken Canyon görünce şaşırdım muhtemelen burayada üyedir :)

2 temmuz saat 21.30-22.00 civarlarında, meslektaşım @Sertaç ile Karşıyakadan Alsancağa ilerlerken Altınyolda farketmeden çektiğim Lampre Merida formalı full takım bayramlıklarını giymiş orta yaşlı bir arkadaş Bayraklı yol ayrımına gelmeden 300 metre önce arkamdan fırlayıp bizi geçti ve Bayraklıya saparak resmen kaçtı. Buradan okuyorsa tekrar karşılaşmak isterim kendisiyle. Eşit koşullardayken de artistliği sökecek mi görmek isterim;)

Tanınmak için ayrıntıları da paylaşayım. Bende Scott Cr1 Team var siyah-beyaz-kırmız, Sertaçın bisikleti de lapierre sensium 100 beyaz-lacivert-siyah. İkimizde de günlük kıyafet vardı.

Eymir'de forum formalılar var. Yol bisikletleri var ben onlara yetişemem hay bin kunduz!

Perşembe akşamı adliyenin orda bir grup gördüm ama forum üyesi olup olmadığını bilmiyorum

bugün 15:30 gibi çıkacağım 18:30 gibi döneceğim. üzerimde forum forması olacak. Bazen selamlaştığımız kişiler oluyor, ama kimse durup merhaba demiyor. o yüzden ismen kimi gördüğümü bilmiyorum.

Geri