Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Başlangıç >Yunuseli toki
Varış> Mudanya
Ne zamandır istiyordum bugüne kısmetmiş. Mudanya bayırını gidenler bilir kondisyon olmadığı için baya dinlenmek zorunda kaldım ama hedefe ulaştık kazasız belasız.Dönüş daha keyifliydi tabi bisikletimin hız açısından neler yapabileceğinide gördüm.Şuan 2.80 uzanmış vaziyette dinleniyorum binevi pertim

Screenshot_2016-07-10-18-01-07.png

• Beğen
Tepkiler: tunç şenel
Scudo
Haftanin sou gununu 27km ile kapatmis oldum.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
kondisyon 0 bir şekilde karasu sahilini 30 dakikada bitirdim geri dönüşte o kadar sürdü toplam 15 km yol ama asfaltın hali berbat ötesi olduğu için karasudaysanız ya dağ bisikleti alın ya da market bisikleti alın zaten yollar dümdüz gidip hız rekorları kırmak istemiyorsanız markette satılan 200-350 liraya satılan bisikletlerden ötesi israf benden demesi

• Beğen
ŞEKER MAHALLESİNDE ÇIKTIM YOLA TEMELLİ DE VERDİM MOLA...Gidiş dönüş 98 km

16KM kadar kullandım, Cumartesi pazar 40 50KM yapıyorum. Şayet vaktim varsa :(

20 km kullandım... şeker mahallesinden sincan emre bisiklete kadar gidip geldim.

1 saat kadar sürdüm durdum arada oyalandım falan ama bu bisiklet işi harika, keşke daha sık kullanabilsem

Dün akşamdan Büyükçekmece-Beylikdüzü yokuşu molasız 2 defa çıkıp indim.Ardından arkadaşımın çağırması üzerine tekrar büyükçekmeceye inip 3.ye tekrar çıktım.Resim ilk 2yi gösteriyor :)
https://i.hizliresim.com/D3B0Gv.jpg

Kadıköy-Pendik-Kadıköy-vapur-Alibeyköy toplam 65 KM. Maltepe - Kartal sahil yolları harika:harika: veledromada uğramayı ihmal etmedik. :)

(link)
Dunku surusum.
150 km, stravaya gore 3115 mt.
(link)

Günlük en düsük 20 kilometre sürüyorum, sehiriçi oldugu için 1,5-2 saate tekabül ediyor.

Senelik sabit 7200 kilometre diyelim :)

Selamun aleyküm arkadaşlar
Her zaman merak ederim bu bisikletle normal şehir içinde kullanan insan toplamda kaç saat bisiklet sürer ve toplamda o sürdüğü sürede kaç km yol yapar gün içinde en olağan durumu da söyleyebilirsiniz. Şimdi gelip şöyle diyecek olanlarınız vardır elbet; kişinin kapasitesine bağlıdır diye... cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim

IMG_2067.PNG

IMG_2079.PNG

Bu arada ikinci turdaki bilgileri garmin connecte attigimda tarihin 11 inde kaldigini gordum. Tarihi manuel 13 u yaptim. Her seferinde boyle bir ayar yapmam gerekiyor mu?

20 km gidiş 30 km dönüş 50 km sürdüm. Her gün 20 +20 toplam 40 km sürüyordum. Ev is güzergahım yarından itibaren sahile kayması dolayi 30 +30 toplam 60 km olacak inşaallah.

• Beğen
Tepkiler: çimtay
Geri