Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Maltepe - Caddebostan Sahili arası 30 km

Scudo
okula gidiş geliş 7 + 7 = 14 km sürdüm yaklaşık 3 hafta sonra günlük 50 km'ye çıkacağım inşallah

Bugün 48 km kadar bisiklet sürdüm,çoğusu yokuşluydu :krktm::krktm:
Yoruldum ama iyiy geldi. Bacaklar da yandı...!!! :kedicik:

Maalesef bayramda kimse yok yanımda gezeceğim, hiç olmassa yalandan biniyim dedim ,25 km,az oldu ama sabah çıkabilirim 70 km sarıyere doğru,hayırlısı

Salcano Hector ile 25 km, ama canım çıktı.

Amortisörlü bisiklet rampalarda çok yoruyor. 90 kadansta çıksam bile gücümün çoğu boşa gidiyor.

bisikletim bakımda olduğundan giç binemedim :(

bisiklet serviste bekliyoruz 32 gun oldu bu parcalar yurtdisindan neden gec geliyor :kötü:
bisikletsiz kaldik burda :naslyany:

• Beğen
Tepkiler: kapluj
30km

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabah atışalanı turgutreismahallesinden sarıyerin otobana bağlanan son yoluna kadar gittim sonra kireç burnunda bir deniz sefası yaptım ve geri döndüm,giderken hızlı gittim sayılır,gelirken resmen trafikte kaldım bu ne araç trafiği iyiki bisikketliyim,83.25 km olmuş,giderken 30 gelirken 22 ortalama hız.

Dosyalar

• IMG_4813.JPG
    IMG_4813.JPG
    83,7 KB · Okunma: 20
  • IMG_3578.PNG
    IMG_3578.PNG
    293,7 KB · Okunma: 17
  • IMG_3508.JPG
    IMG_3508.JPG
    140 KB · Okunma: 15
Cebeci den Aktaşa akşam 10 suları

Dosyalar

• Screenshot_20180411-213403.png
    Screenshot_20180411-213403.png
    25 KB · Okunma: 76
  • Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
aynı mesafeyi 26 mtb 2.2 dış lastik ile 8 dakikada gelmiştim yaş 35 de

@yorgun bekçi Paylaşmak isteminizi eleştirmiyorum.Ama öyle güzel bir içerik üretin ki biz forumdaşlar da paylaşımınıza ilgi duyalım.Biraz fotoğraf olur,yolda rastladığın güzellikler olur,terslikler,olmaması gereken birşeyler olur.Anlatmak istediğini görsellerle bir küçük yazı ile zenginleştir ki bizim de ilgimizi çeksin.

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
Geri