Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

@SlowButProud Evet gümüldür üzerinden menderese bağlandım. size sormuştum yol asfalt mı diye siz evet diyince hiç bekletmedim. çok keyifliydi. :) tahminime göre 25 veya 26 ortalama ile bitirdim sebebide rüzgarlığım yoktu çok zorlayamadım.

Scudo
@SlowButProud Evet gümüldür üzerinden menderese bağlandım. size sormuştum yol asfalt mı diye siz evet diyince hiç bekletmedim. çok keyifliydi. :) tahminime göre 25 veya 26 ortalama ile bitirdim sebebide rüzgarlığım yoktu çok zorlayamadım.
Bir de Orhanlı yolundan Menderes'e gidiş var, yolu güzel ama çok köpek var. Grup giderken pek saldırmıyorlar ama tek gidince saldırıyorlar.

@SlowButProud Tavsiye için teşekkürler. Artık sizle denk gelirsek beraber geçeriz. :)

• Beğen
Tepkiler: SlowButProud
Depoya git, gelirken markete uğra bu kadar.
Screenshot_20241002_185221_Maps.jpg
...
Komot mu diyordunuz bu iş gitgellerine?

Güzelbahçe-Özbek-Güzelbahçe güzel bir tırmanış antrenmanı oldu. 50km

• Beğen
Tepkiler: gurkan
@SlowButProud Abi paranoyak ediyor kullanmıyorken rahat. :) Birde telefondan kayıt almanın anlamı da yok bilgisayar olacak ki veri takip edelim. :D

• Beğen
Vücut geliştirme de yapıyorum cardio ları bisikletim ile hallediyorum fazla kalori yaktırmadan devam :)
Ekran görüntüsü 2024-10-03 160812.png

Bugünkü,tur.

Dosyalar

• Screenshot_20241003_174118_Strava.jpg
    Screenshot_20241003_174118_Strava.jpg
    64,2 KB · Okunma: 14
  • Beğen
38 kilometre. Performansım düşüktü. İşsizlik artık can sıkıcı bi hal almaya başladı, kafayı dağıtmaya yarayamıyor artık bisiklete binmek de..

kütahya'da pedalbuddy arayışım devam ediyor...

Dosyalar

• FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    63,1 KB · Okunma: 5
Hınzır'la haftanın son komotu.
Screenshot_20241004_224222_Maps.jpg

Dün güzelbahçe-bademler-urla-güzelbahçe 40km
Bugün Güzelbahçe-seferihisar-güzelbahçe 38km
İyi sürüşler. :)
Abi strava yok ama devam. :)) @SlowButProud

• Beğen
Günlükmesafe.jpg

Bugünlük 40 km yeterli.Haftaya 21 k koşu maratonum var,kendimi fazla yormayayım.

Hiç pedal kesmeden 1 saatte 28,6 km. kilometre sürdüm.

Kondisyon bisikletiyle.

Geri