2 - 2,5 saat kadar genel olarak çıkışlı 25 - 30 km civarı bir yol yaptım çok zevkliydi. Yeni rotalar keşfetmek için farklı yollar denedim ama pişman oldum bir çeşme vs. bulamadım 15 km iniş, düz yol, çıkış karışık yolu (çıkış ağırlıklı) susuz gitmek zorunda kaldım
Bugün de asfaltı deneyim dedim. Dağ lastikleri ile bir çile hem de büyük bir çile. Yaklaşık 25km yaptım. İç lastiğin içinde balon varmış gibi davranıyor bisiklet. Bir aşağı bir yukarı gidiyor. Özellikle asfalt yolda çok hissediliyor. Birde sanırsam suya girdiğimde oldu teker iyice ağırlaştı. Bugün çok çile çektim yani )
Gaza gelip 40 kilometre sürdüm. Birkaç gündür sürmemenin cezası, en ufak rüzgarda sıkıntı oluyordu fakat 20 kilometreden sonra biraz açıldım. Yarın da sürersem ve devamını getirirsem iyi olacak.
9 km, bir 9 daha geliyor ilerki saatlerde, dönüş yani, her zamanki gibi.
bugün bisiklet birazdaha akıcıydı sanki (lastiğin havasından kaynaklanıyor sanırım). Biraz hızlandım ama bacaklar pek dayanmıyor, bitkinlik oluyor, normal gitmek lazım heralde
Dıs lastıgın janta gıren kenarlarına bıraz sabun surup takarsan ve yarım hava basıp bıraz gezersen lastık zamanla tam oturur,sonra da havasını tamamlarsın.Uretımınde bır yamukluk,bombe varsa pel yapılabılecek bırsey yok.15-20 tl lık ucuz naylon lastıklerde gorulebılıyor bu tıp fabrıkasyon hataları.