Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

46 km yaptım 1haftalık deniz kampının üstüne güzel oldu :D

Scudo
@Bahadır Gürel

Teşekkür ediyorum. Bir an önce bekliyorum. Parkurların zorluk düzeyleri, eğimler, tırmanışlar(Kategorisi var mı yok mu?)vs. çok merak ediyorum.

@Bahadır Gürel

Parkurdaki zamanları sizin girdiğiniz değerlere göre mi hesaplıyor? yoksa sizin zamanınızı anlık kaydeden bir sistem mi var?

@Ömer ÇOLAK

Ben hiçbir bilgi girmiyorum. Kullandığım Garmin cihazını sürüş başlangıcında başlatıyorum, tur bittiğinde sonlandırıyorum. Ürettiği tüm bilgiler cihaza ait. Hız, konum, kadans, sıcaklık, nabız vb. takip ettiği bilgiler.

@Bahadır Gürel

Bahsettiğiniz cihazlar biraz pahalı herhalde. En azından benim için şimdilik. Uygun fiyata anlık hız, km, ortalama hız takibi için kullanabileceğim tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı acaba? Bu arada bende inşallah 2014 Şubat da Kartal'a geleceğim tanışmak ve kaynaşmak ve dahi tecrübelerinizden daha yakından istifade etmek isterim...
Teşekkür ederim ilginiz için...

@Bahadır Gürel

Çok teşekkür ediyorum bahadır bey. Linkte çok faydalı bilgiler var. Bugün uygulamalı ilk denemeyi yapacağım. İnşallah güzel neticeleri olacak. Biz daha çok yeniyiz öğrenecek çok şeyimiz var. Öğreten herkese çok teşekkürler...

@Ömer ÇOLAK

ben kafamı kaldırıp bakınca göz göze geldik, sonra durumu anladı güldü :)

Gün geçtikçe artan(daha 3.gün) kondisyonumuzla bugün 17 km yakın gittim(Yollarımız çok kötü ve dengesiz). Yine de paylaşmak istedim...

(link)

@Berksan

Kadro yeni olduğu için mi bilmem, bisikletin yağ gibi gidiyor. Allah nazardan saklasın.

Bu arada ben de bugün 42 km yol yaptım.

@mtkeskin

Ihihihi :) L kadro ile gaza geldim sanirim. Yarisalim mi keskin :D

Cok sukur bugunu de 28.8 km ile tamamladim. 2 adet on far ve bir flasore ragmen birden yola firlayan araca carpmamak icin yaptigim frenle birlikte bisikletin ustunden kendimi kaldirima zor attim ama kasiklarima carpan gidonun agrisi 2 saat gecmedi.

Bugün değil ama,cumartesi günü 165 km yol yaptım :))

(link)

@alp değer tanrıverdi
Abi buyuk gecmis olsun.Isiniz bu arabalarla zor.elimizden geldigince tedbirli olalim en azindan.
kazasiz gunlere InsAllah

Bugün amacım arkadaşla maceraydı ) Her gün 30 km yakın yapardım ama bugün biraz ana yol degilde taslık hiç gitmedigimiz yerlere gittik. Bir ara ağaçlıkların felan içine girdik bisikletin ön tekeri çamur battı. Arka teker gümledi ) Karanlıktı hava yama felan da yapamadık. Hafif iniyordu ortalama 45 km 3-4 dakika gittik yokuş aşağı o kadar dağ tarafına çıkınca ) Sonra arka tekerin patlak büyüdü sanırsam. Benziciye vardığımda şişirdim saniye de iniyordu. Sonra 4-5 km eve yürümek zorunda kaldım.
Edit: öyle bir yazmışım ki kendim bile anlamadım )

35km.. belediye otobüsünün bi tanesi arkamdan hızlı gelip beni geçer geçmez önümden sağa döndü.. yaptığı hareketin hiç bir mantıklı açıklaması yok yani :confused:

Geri