Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Bugün yaklaşık 20 km. Hava sıcaklığı daha yeni 30 C'nin altına iniyor. Akşam 5 den sonra çıkabiliyoruz. Yollar da bozuk...

(link)

Scudo
sıgarayı bırakalı 4 gun oldu,gunboyu saga sola gezınıyorum,km kac yazmıstır bılmıyorum.

30+ km gittim 2 gün önce, bugün de 40+ km yol yaptım. (saat kullanmıyorum, cep telefonu gps'i ile ölçüm).

@caner binal

Manzara çok güzel. Memleketimi özlettiniz şimdi. Ağaçsız, bozkır, kuru yağmursuz Siirt'de güzel Ordu'mun herşeyini özlüyorum....

Bugün çıkmakta tereddüt ettim ama saat 22:45'de olsa çıkacağım dedim. Şehir içinde 4 turda 22.4 km...

(link)

Dün Yusuf Ziya Özen sağolsun bana eşlik etti, İzmit'e doğru 28 km yaptık. Ama dönüşte rüzgarlık almadığıma pişman oldum. Hala burnum akıyor :(

Dun yıne nıkotın krızı vurdu kendımı goruklede buldum :) donuste yolcu bır arkadasa denk geldım.Esat ustaya gıdıyormus akord ayarına.bugun de mudanya turu var ama az once uyandım yetısemem dıye cıkmadım.

Bugün değil ama dün Evden(Balçova) Dershaneye(Alsancak) gittim geldim toplam 40 Km...

Bugün üsküdar-lütfü kurdar-mecidiyeköy-boğazköprüsü-üsküdar-harem rotasındaydık birkez daha:)

@mtkeskin

ohhhh, bensiz gittiniz ohhh olsun :D şaka bir yana bugün fırtına var ancak 15km yapabildim karamürsele gidicektim olmadı, geri döndüm...

Sabah mudanya yaptım geldım.mudanya turu coktan baslamıstır artık yakalayamam dıyordum.Yolda turdan bırkac kısı dur erken falan bırseyler dıyordular pek anlayamadımda,yapıstırmıs gıdıyordum.refleks olarak el sallayıp gulumsedım gectım.yolun yarısında trafık polıslerınden ogrendıgımıze gore daha esentepedeymıs konvoy.terım sogumasın beklerken dıye ben dewam ettım tam gaz.bulusma yerıne 1 saat sonra falan geldıler,mudanya ıcı konvoy gormeye degerdı.ben 5-10 dk durup arkadasımın ısyerıne ugrayıp bı schwepps tonıc patlatıp gerı bastım.

Bugün denizli-buldan arası gidip geldim 80-90 km arası yol yaptım :))

Sabah ciktim 6 KM yaptim. Yagmur bastirdigi sirada eve yakindim. Girip 2-3 saat gecirdim. Tekrar cikip bi 10 KM daha yaptim.

Bugün çok kısaydı benim için ancak 70 km yapabildim kısıtlı zaman sebebiyle yani

(link)

Ve sonra 18 km :) Ayrıca çok güzel bir programmış.

Geri