Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Scudo
Bugün yine 5 KM. Yalnız akşam küçük oğlum hastalandığından erken uyudu. Sabah 6.30'da bizi kaldırınca pek uykumu alamadım. Giderken sorun yoktu da, gelirken hiç sürmek istemedim. Zorla geldim desem yeridir. Üstüne üstlük ter içinde kaldım. Oysa ki uykumu alıp dinç olduğumda çok az terleyip gayet hızlı yokuş çıkıyordum.

Kısacası uykunuzu almak önemliymiş. Yoksa bu merete binilmiyor, binilse bile zevk vermiyormuş. Bunu anlamış oldum.

12.9 km yapabildim. maşama kendim bakım yaptım, vidaları sıkmayı unutmuşum, maşa bacakları jant mandallarına sabitlenen bacaklardan ayrıldı... :(

Her gün olmasa bile 2 günde bir 30-50km arasında ve haftada 1 gün ise 100km yapmaya başladım 1 haftadır böyle gidiyor hadi hayırlısı :)
Tuzladan tek başıma çıkıyorum.Eğer gelmek isteyen olursa veya gruplar varsa bu taraflarda birlikte çıkmak çok daha iyi olur.

Sabah 06:00 - 07:00 arası 15,1 km yol aldım Trabzon sahilde Ganita-Beşirli arası

35km şehir içinde gezinti..

kendime not: gece 11'den sonra köpekler feci sapıtıyor, o saatlere kalma artık!!!

Dün ogleden sonra pasaport isleri icin bir kac kez emniyete gidip geldim. Toplamda 40 km sürdüm, belki cok değil ama beni minibüs telaşından kurtardı bisikletim.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
@caner binal
Caner bey düzce mi orası ?Anladığım kadarıyla sırt çantanız yok ki bence en iyisini yapıyorsunuz.

evet düzce; sırt çantası mumkun olduğunca kullanmamaya çalışıyorum. gidon çantası, kadro çantası ve arka bagaj oldukça rahat.

@caner binal
Gidon çantası sürüşünüzü nasıl etkiliyor.Almayı düşündüğüm şeylerden biri ama denge kaybı yaşarım diye korkuyorum

bugün tamamen bayır cıktım 11 km ama 25-30 km ye bedeldir.yolun sonundaki safranbolu manzarası ise paha biçilemez :)

• Beğen
@Soner Közen

herhangi bir denge kayıbı yaşamıyorum sadece ellerimi bırakıp süremiyorum :))

Bugün 11 km ye yakın tırmandık(bayağı zor oldu). Siirt'ten Tillo'ya gittik.

(link)

Dönüşte daha kısa sürdü iniş harikaydı. Gözlerim yaşlarla doldu. Hız rekorunu kırdım. :alkis:

(link)

Birde fotoğraf ekleyelim

http://k1309.hizliresim.com/1f/v/t20j9.jpg

• Beğen
şimdi kapıdan içeri girdim :D duş almadan SİRKECİ-BAKIRKÖY arası gittim geldim. şunu anladım saat 17-20 arası İstanbul'da bisiklet sürmek büyük cesaret inanılmaz trafik, korna sesleri, insanların birbirine küfürleri, nefreti inanılır gibi değildi. Neyse çok şükür sağsalim geldik eve...

20-25 km.Tam kapıya cıkardım bısıkletı ustune cıktım yokus asagı 10 metre gıtmedım aynakolu 28 e alayım dedım catt vıtes telı koptu :) komsunun nazarı degdı.sıy olmaz dedım kestım telı 9 vıteslı bısıkletle yola. Dewam.

Mesafe bir yana bugün ogle arası is yerinden arkadaşla köylü pazarina gittik. Bazlamanın yaninda zeytin peynir domates üçlüsüyle öğlen yemegimizi ihya ettik.

Bu aradaa beraber gezdigim arkadaş forumdan y01cu.
Bu da keyfin belgesi
http://img822.imageshack.us/img822/4426/n38i.jpg

• Beğen
Geri