Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

9+7+16 km. son 16'da gain 415 m. ymiş...

16 km lik yokuş çıktığım kısımda, kullandığım yollardan biri yeni odtü yoluydu... akşamüstü evden çıkmadan hasan berk baysal'ı kaybettiğimiz haberini öğrendim... ve odtü yolunda kaldırımdan hiç inmedim... ve araç sürücüleri bugün çok saçma kullanıyordu... abuk subuk sağlamalar, aşırı hızlar...

öööff... saçma sapan bi sürücü sağ şeritte hız denemesi yapıcak, ya da ne biliyim işte... afedersiniz tabakhaneye b.k yetiştiricek diye... ölüyoruz ya... eşimiz çocuğumuz annemiz babamız bizsiz kalıyo.... biz hayatısız....

bi ülkede herşeyin --bisiklet gibi yararlı/temiz/iyi bi'şeyin bile -- fıtratında ölüm olması çok garip diil mi ???

Scudo
55ten fazlaydı heralde, ilk defa grup halinde sürme şansım oldu gayet de zevkliymiş.
19 civarı ortalama vardı, km saatine doğru düzgün bakmadım eve geldim bakmayı unuttum

Dün grupla turdan önce 12 km çarşıya gidip gelme için sürdüm. Tur için çıktığımızda km saatini sıfırladım ve geldiğimde 43.48 km yapmışım 22.53 averaj.
Tur öncesini de toplarsak 55.

dün: 16+16.. bugün de aynısı...

İftar sonrası 30 km .. Birileri olsa da farklı yerlere gitsek tek başıma gireceğim her sokaktan çekiniyorum. Eymir'e gidecektim , yol kenarında içen gruplardan tırstım :D

dün gece sahilden Bostancıya gidip geldim. 25 km.

Hergün aynı git nahıra, gel ahıra. 24 + 24 toplam 48 km.

@Aytuğ Şenoğlu

Çankaya-yıldız-eymir güzergahında çevreye bulaşan insana rastlamadım hiç... aynı şekilde trt yokuşunda da keyfe gelen insanlar oluyo... inerken zaten yanlarından geçip gidiyorsunuz, çıkarken de eğer sizinle ilgilenirlerse ya şaşkın şaşkın bakıyolar, bazen tezahürat yapıyolar, helal olsun falan diyolar :) -- en azından ben bugüne kadar rahatsız edici hiç bi olay yaşamadım, yaşandığına tanık olmadım...

@CandanC
Gunduz çok rahatım. ama gece ... en iyisi bir gidip bakmak :D

53 km. 26.2 km/h. Yol bisikleti.

Gaza geldim şimdi çıkıyorum bakalım Diyarbakırda kaç km yapacağım.

@Aytuğ Şenoğlu

yine de çok geceye kalmayın ama siz :D

63 km, yanlış hesaplamadıysam tabi.
Gittiğim yerde km saatini arka cebime koyduğumdan sıfırlamışım, nasıl becerdiysem:)

Tam olarak 46 gündür bisiklet sürmüyorum carraro sağolsun kadro kırıldığı için göndermiştim 32. gününde geldi şükür derken bu sefer 2014 model kadroya parçalar uymadı.Sonuç : 46.günüm bu bütün yazı bisikletsiz gerçireceğim heralde en kötü yazım bu.Burada sürdüğünüz mesafeleri okurken içim gidiyor :(

dün iftardan sonra 41 km yaptım.

(link)

Geri