Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Scudo
eymir'de bi tur atıp kendimi trt yokuşuna vurmak hedefiyle saat 17:00 civarı çıktım... sürüşümün ilk yarım saati falan şakır şakır yağmur altıdaydı... gözlüğü takıyorum yolu görmüyorum, çıkarıyorum bu sefer de yağmurdan açamıyorum gözleri :) sonra hafifledi...

bir yanımda griye çalan göl, bir yanımda ağaçlar... yağmurun sesi ve su birikintilerinden geçtiğimde duyduğum ses... mis gibi, tertemiz bir koku... insanlar çil yavrusu gibi dağılmış, yol bomboş :)

bunlar mammyride'ın söyleyemedikleri... söylediği ise "trt yokuşunda -0:44 ile en iyi dereceni yaptın" :)

güzel bi cumartesi akşamı oldu :)

-- gerçi geçen hafta hastalığın ucudan dönmüşken, bu sürüşle hiç iyi etmemiş de olabilirim : )))))

yine yağmur altında bi eymir gölü sürüşü :) bu sefer dünkü gibi diildi, yağmur hep güzel güzel çiseledi, sürüşümün sonlarına doğru biraz hızlandı...

ve mapmyride derki, "trt yokuşunda -0:22 ile en iyi dereceni yaptın" :)

dünkü -0:44 ve bugünkü 0:22'yi birlikte değerlendirince... trt yokuşunu 1 dakika daha kısaltmış oluyorum : )))

(EDIT: toplam kaç dakikada çıktığımı yazmıyorum çünkü hala söylenebilicek dakikalara indiremedim ;) )

Bugun ıslerımı sabahtan halledıp yenı yer Uçağımla 22 kmlık bır surus yaptım. Elımdekı dıkıslerı aldırmaya Hastaneye gıttım.Yollar yeterınce guzeldı.Bır kac farklı ınsanla karsılassamda yolun zevkının yanında hıc bır sey degıl. :)

Bugün 30 km lik bir tura çıktım. Kütahya da ki en uzun turum oldu şimdiye kadar gittikçe bu mesafeyi geliştirip baharda kısmetse Eskişehir üzerine git gel bir tura çıkıcam.

üçyol-güzelbahçe-üçyol yaptım 46km.. 10gündür binemiyordum iyi oldu :cool:

not: tur esnasında sadece 1 adet bisikletli gördüm, bugün herkes kavurma peşinde anlaşılan :rolleyes:

@ebubekir sözbir

OOO hangi yer uçağı bu :D

@türkay yılmaz

Desene millet evinde kendi hayvanının etini yiyor bizde yollarda takılıyoruz.

@Çağatay Y.

İki tekerı olan her bısıklet , kullanıcısı ıcın yer ucagı olabılır.:)

Uzun zamandır bisiklet süremiyordum kasık ameliyatı olmuştum bugün 30-40 km hedefliyorum :rolleyes:

göztepe iskeleden karşıyakaya geçtim.. oradan bostanlı sonra karadan alsancak.. oradan üçkuyular iskele derken toplam 40km oldu..

alsancak-pasaport-konak şeytan üçgenindeki kuru kalabalık heryere yayılmış şekilde yürüyordu o kısımlarda biraz zorlandım..
özellikle konak çok rezil durumdaydı, gelmişler batırmışlar gitmişler heryer pislik içindeydi..
her fırsatta gelip oturduğu parkı bahçeyi bu şekilde kirleten insanları anlamak imkansız :confused:

@Batuhan Yıldız

bu turu günü birlik mi düşünüyorsunuz? bende eskişehirde okuyorum . bi mühendislik okuyan arkadaşla birlikte bizde kütahya turu yapacağız .onun için size bunu soruyorum

@Tunahan KORKUT
Evet şuan için kondisyonumu arttırmayı düşünüyorum bahar da kısmet olursa günü birlik bir Eskişehir turu yapmayı planlıyorum

(link)
Bu sabah 2 saatlik 32.5 km sürüş yaptım. İndiğim rampayi çıkamadım (gülsuyu emek caddesi), eşimi çağırdım geldi arabayla aldı beni :( Gerçi buna da şükür yokuşun yarısını çıktım 2-3 dinlenmeyle 1 saatte çıkardım belki.

@Cenk K.
Cenk bey aynı rotalarda pedallıyoruz. Bende geçen hafta bu turu yaptım. Strava: (link)

İnşallah yarın Atalar-Sahilden Kadıköy-Harem-Üsküdar-Beykoz aynı rotadan geri eve dönmeyi düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
(link)

Telefonun sarjı bitmek üzereydi, 3 km stravayı açabildim,

Bugun ve her gün 30 km her gün sabit.

Telefon sürekli çalmasa açacamda açamıyorum işte 3 5 km sonra kapıyorum stravayı.

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/06/d5e6b291df483d86349cec11152c230d.jpg

Öğlen : Sancaktepe - Ataşehir - Çekmeköy - Sancaktepe 20km
Akşam: Sancaktepe Yenidoğan Sancaktepe 10km:eek:

Geri