125 km yamıştım, mtb yle 1.95 dağ lastiği vardı üzerinde. o zamanlar bisikleti alalı 1 ay olmuştu, kondüsyonum çok iyi değildi, sırtıma da çanta almıştım, öldüm resmen. ama şimdi yapsam rahat rahat 150km yaparım. kondüsyonum olur bisikletim bozulur, kondüsyonum olmaz bisikletim sağlam olur
Bir saatte cikiliyor nasil cik cik bitmiyor hafta ici gelecem gunesi bulursam bir ben kaldim cikmayan tam olsun hava acinca msj atarsan sevinirim carsamba guzel duruyor sanki
Konuyada iliskin gecen sene yaptigimiz ben 350 Serif 400 km den sonra ultramaraton bitti yaris senesine girdik o yuzden bu yil iki defa eskisehir ankara 240 km uzun turum oldu digerleri 200 un altinda hep gps kayitlarimiz var inanmayan olursa ispatlariz
Amanin. Arkadaşlar bu tip kazalar olağan sıradanmış gibi anlatmıyorsunuz bile, çok geçmiş olsun.
İstanbuldaki şoförleri değiştirmek mümkün olmadığına göre, siz yavaş yavaş o şehirden kaçmanın yoluna bakın. Bisiklet ve istanbul kelimesi bir arada olmuyor.
Merhaba arkadaşlar bende KÜTAHYA'dan BURSA'ya gittim geldim gidiş 205 km ertesi gün dönüş 215 km dönüş baya zorlu geçti yaklaşık 900 rakım tırmandım . toplamda 2 günde 420 km yapmıştım.
Ayhan bey, tebrik ederim. Ben 205 km gitseydim, 2-3 gün dinlenmeden yeni bir 215 km yi kaldıramazdım. Yol tek tarafa en az 10 saat sürmüş olmalı, molalarla 12 saat.
izmirde süper bi hava vardı, üçyol'dan urla iskeleye gittim geldim 73km.. tur esnasında bir sürü bisikletli gördüm, herkes tura çıkmış bugün aferin :alkis:
ileti gelmedi abi şimdi gördüm yazdığını.
çıkan çıkıyorda çıkanlara sormak lazım bide neler çektiklerini kan kokusu aldılar hep cigerleri yandı mesaj atarım abi salı günü netleşir hava durumu
abartma Melih kan kokusu alacak bir sey yok o kadar geçen hafta gelemediğim gün yaptıgım parkur Kartepeye bire bir benziyor (ikinci tırmanış) üstüne ilk tırmanış var yani totalde çok daha sert etap hiç öyle kan kokusu filan almıyoruz ben o etabı kimlere kimlere yaptırdım ha 10 saatte de bittiği oldu ama hepsi sapasağlam çıktı.
@z. usta
son Ankara turum molasız 230 km 34.1 ortalama forumun genel kondisyonu iyidir umarım