Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

40 km hızla esen poyraz yüzünden çıkamadım. :/

Scudo
@Berke K.

Berke ne adamsın sende ruzgarı arkana alıp surseydın. :) Hep bız mi taktık verıcez genclere :D

bugün benim için rezil bir gündü yağmura yakalandım üstüne iç lastiğin sibop ucu kırıldı yağmur altında eve patlak lastikle gittim 3 km tam :D valla bugün bisikletten soğudum sonra gittim diğer bisiklet ile iç lastik aldım

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Melih Çolak

Birde yol bisikleti olsaydı ve 3 km yi spd-sl ayakkabılarla yürüseydin hayata da küsebilirdin,, sadece bisiklete değil.
Demek ki neymiş, mtb yoldan iyiymiş.:D

sabah sıkıntısız geldim ama devam eden bu yoğun rüzgarın , plaja paralel pedal sallayan ben için ne herhangi bir sürprizi olacak mı akşam iş dönüşü göreceğiz.

@Raşit S

bisiklet üstünde gittim abi 3 km yağmur altında :D benim spd ayakkabılar hem yol hem mtb için mtb kali çok dışarda kalıyor hiç yürünmüyor neredeyse :D bu spd hem iyi hem kötü :D

@ebubekir sözbir

Buranın rüzgarı farklı. Giderken de önümde oluyor dönerken de. :)
TT pozisyonu bile kurtarmıyor.

@ebubekir sözbir

Orası bana çok uzak Avrupa'dayım ben ayrıca sürekli dönmenin de pek keyifli olacağını sanmıyorum. :D

345'imi bugün yeni sahibine devrettikten sonra,merterden yepisyeni triban3 alıp,bakırköy sahilyoluna pedalladım,ordan eminönü vapurla üsküdar,ordan çengele pedallama.
Yolda 2 kez kaza tehlikesi atlattım,zamansız sağa kıran arabalardan dolayı,çok şükür ilk günden sağlam eve varabildim.
Merter-çengel yaklaşık 20km pedalladım..

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Hakan Genç

kaç kişiydiniz içim gitti daha otelden yeni geldim.... Kısaca Koca bir hiç sürdüm. neyse yarın pazar biraz sürmem lazım içimde kaldı fena halde. :'(

@Yavuz SOYLU

4 kişiydik. Güzel geçti. Sizide bekleriz, yalnız mesajlara olumlu/olumsuz geri bildirim yaparsanız iyi olur ;)

@Hakan Genç

ufak bir sorunum var telefonum kırıldı pazartesi vereceğim tamire. smartwatch dan gördüm mesajınızı ve telefonun dokunmatiği çalışmadığı iç,n geri dönemedim. telefon rehberine kayıtlı olmadığı içinde arama yapamadım :( önümüzdeki hafta bisiklet evinin bir organizasyonu varmış belki orada görüşebiliriz.

Teşekkür ederim.

Konuya dönersek biraz önce 25 km sürüşten geldim .

http://i632.photobucket.com/albums/uu44/jarjaryan/Mobile%20Uploads/DSC_0708.jpg

http://i632.photobucket.com/albums/uu44/jarjaryan/Mobile%20Uploads/DSC_0717.jpg

İyi hızladındım strava da 69 diyor :) Hatunun telefonuna el koyduk :) ortalama 21.1 km/h

Bugün tam 10 km. bindim. 4. tura girerken iki kere arka arkaya düstüm, bir siyrik, iki bere ile yarisi biraktim. :) Önceki isinma turlarini da sayarsam belki 15 km. yi bulur. :) :) Hic yorgun filan da degilim. En iyis sehir bisikletine binip mac seyretmeye gideyim... :)

tahminimce 70-80 km arası altunizade kadıköy üzerinden (kadıköy ü iyi gezdim) kartal. aynı yoldan kadıköy ü gezmeden dönüş.

110 km sürdüm ve kendi rekorumu kırmış oldum. 60 km'yi geçtikten sonra neredeyse her dakika kendime sövdüm. Derdin neydi de bu kadar sürüyorsun diye :D (55 km Kızkalesine gittim ve 55 km geri dönmek zorundaydım.) Bu sezon daha da bu kadar uzun yola çıkmam. 30km'lik kısa sürüşler iyidir :D

• Beğen
Tepkiler: Sefa01
Geri