Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

berbat iğrenç bir rüzgar vardı nereye gitsen yüzüne vuruyor heryerim kapalı çıktım yinede etkilendim. bir güneş bir rüzgar bir hava kararıyor bir güneş açıyor vs. tabi sabah güneş doğmadan önce yağmur vardı sonra durdu.

Scudo
bu aralar izmirde de bi rüzgardır gidiyor.. birisi sanki belinden tutuyormuş gibi oluyor.. en güzeli tura çıkmamak :islik:

110 km idi. Mersin-Kızkalesi arası gidiş geliş. Ortalama hız 20-21 km/saat idi.

İzmir-Kuşadası 120km

Ilk konaklamalı turumun ilk günü yaptığım 118 km ile izmir - dikili. Ortalama da yerlerdeydi tabi.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/29/96cd6a63ea50d9435315658b5960239d.jpg

70km pendik-kadıköy kadıköy-pendik 29 ekim kutlamaları turundaydım.

Merhaba,

Çoktandır uzun mesafe yapmamıştım. İşim dolayısıyla katılamadığım ve geçenlerde düzenlenen 3. Antalya Bisiklet Festivali'nin yerini görmek ve festivale katılacak Vedat arkadaşıma eşlik etmek üzere Antalya (Altınkum) - Manavgat (Titreyen Göl, Boğaz Hotel) arasında 30 kg'lık yüklü Hazard bisikletim ile gidiş-dönüş toplam 186.4 km yaptım. Bisiklet üstünde kalış süresi: 8 saat 46 dakika, ortalama hız 21.3 km/saat oldu. Yolun tamamı asfalt ve düz sayılır, güzel bir rotadır ama tabii trafik içinde gidilir. Dönüş yolu da yaklaşık 40 km sürekli yağmur altında geçmiştir.

Yaklaşık 2 hafta sonra ben de ilk defa bu akşam sahile indim bisikletle. Toplamda 4,5-5 km'lik yol yaptım ve havaların soğuduğuna kanaat ettim evet :) Üst kısmımda sıkıntı olmadı ancak kot pantolon özellikle diz kapaklarımı dondurdu, eve geldikten sonra diz kapaklarımda his mis kalmamıştı resmen.

Milletin neden bu kadar yana yakıla kışlık kıyafet başlığı açtığını, kışlık kıyafet aradığını, tavsiyeler aldığını bu akşam anladım. Kışın bisiklet sürmek kesinlikle tahmin ettiğimden çok daha meşakkatli bi işmiş.

Aksam saat 8-9 arasi 15 km yaptım öğrendiğim iki sey var
1) frenler sogukta ilginc bir sekilde daha iyi tutuyor
2) meğerse kış gelmiş

83 km sanırım bayağı sürdüm :) (link)

@U BoRa

ben de kışın uzun eldivene ne gerek var diyordum.. parmak uçları da donuyor demir olan ekipmanlar da donuyor.. özellikle fren sıkma demiri buz gibi oluyor, mecbur kalmadıkça frene dokunmaz oluyorsun.. dizler dediğin gibi rüzgarı yedikçe deliriyor..

kışın bisiklet sürmek ciddi hazırlık istiyor :)

@türkay yılmaz

Aynen bugün ellerim dondu, uzun eldivenleri giymediğime pişman oldum. Eve geleli 2 saat oldu hala sanki ellerim üşüyor.
Allah'tan rüzgarı kesen pantolon giymişim bacaklarımı tur boyunca üşütmedi.

18 km, çamurlu bir gece turu oldu.

47 km belgrad ormanı ve civarları..

Geri