Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Scudo
Ankara/Kolej tarafından başlamak üzere imrahordan eymir, eymir tam bir tur ve dönüş. Sanırım toplamda 45-50 km civarı..

• Beğen
Tepkiler: Decsan
Keşke bir işim olsa ve çalışsam işten artan zamanın bir bölümündede bisiklet kullansam hem işe de bisikletle gidip gelirdim :agla::agla:Ama lise 3 e gidiyorum ve okulum eve 10 km uzakta bisikletlede gidemem yol E-5 ve sabah yolda köpek sürüleri oluyor.Okuldan gel salı-perşembe dershane,ve okuldan-dershaneden gelince evde ders çalışma..15 tatilde her gün sürdüm ama okullar başlayınca çok az vaktim olucak:agla::agla::acpsnr:
Bi yaz gelsinde :cool:

@sametutuncu
O yolu 1985 yılında Türközünden başlamak üzere defalarca kez kat ettim.
O zamanlar şimdiki Çevreyolu viyadüğü yoktu ancak o noktadan sonra toprak yol vardı.
Ayrıca bol miktarda tuğla kamyonu geçerdi.
Hey gidi günler hey...

• Beğen
Tepkiler: sametutuncu
@volkert
Bende o haftanın Acısını çekiyorum hala, sinüzitim azdı ve iki haftadır sadece iş ev arası kullanıyorum. Uzun kilometreler için biraz iyi hissetmem Lazım..

Alanya yollarında :)
10965717_10152625062232927_2049885167_n.jpg 10967854_10152625062187927_488115754_n.jpg

@sametutuncu
O zamanlar elbette herşey farklı idi. Zaten ikinci İmrahor sonrası hiç yerleşim yoktu. Çok lastik patlattım o yollarda.
Bu arada etrafta onlarca kadife, turna. sazan çıkan göl vardı. Tuğla fabrikaları zamanla içindeki çamuru almak için bitirdiler o gölleri.
Baharda çok daha keyifli olur oralar.. Tadını çıkarın..

@Decsan
Baharını görmedim henüz ancak şu an pek iç açıcı bi halde gözükmüyor. Etrafı oldukça kirli; çöp vs. her yeri başıboş köpeklerle dolu. Yinede trafikten uzak ve sonu güzel olduğu için tercih ediyorum. İnsanlar dengeleri altüst etmede oldukça başarılılar.

• Beğen
Tepkiler: Decsan
Yağmur kar fırtına derken 15 gündür 1mt bile bisiklet süremedim bugün gözümü karartıp çıktım çok şükür yağmura yakalanmadım.

Hasdal göktürk kemer üzerinden alibeyköy'e geldim iyi oldu 34km yol yaptım ..

(link)

Üç haftadır sadece işe gidip geliyordum. Bugün kırk kilometre devirdim ohh dünya varmış dedim..

Üniversite için Kütahya'dayım. bu yüzden bisikletimden ayrıyım 1 haftadır. muhtemelen 3 hafta daha böle olucak :(:agla:

Bugün 8 günün ardından ilk defa sürdüm ve bütün stresimi attım. Bugünlük mesafem 42 km'ydi. Yarın 80+ düşünüyorum :) :)

Bugün 3 gün aradan sonra 16 km sürdüm .
yarın hedefim aliağa - izmir arası yaklasık 65-70 km.

Selesiz derken?

Geri