@Sabih Bağcı
Programi daha cok ortalama hiz gibi ozellikler icon kullaniyorum. Bugun yeni bisikletimi denemek icin ciktim gayette zevkli gecti. Pazar gunu ayni yolu daha uzun soluklu gitmeyi planliyorum.
G.o.paşa sarıyer arası git gel 77 km yol yaptım
Dönüşte 1 mayıs dolayısı ile sahil yolu kapatılmıştı o bakımdan ulus yokuşunu çıktım eve geldiğimde bacaklar fenalarda idi .....
İş dönüşü 20 civarı.Bir ara kültürparktan geçeyim dedim girmez olaydım.Sinekler nemden doğum krizine girmiş gibi fırttırmış.Bi yerden geçerken 2-3 milyon kör sineğin içinden geçtim.Gözde gözlük olunca bazen gölgedeki alanlar ilk anda gözükmüyor.Neyse ki kursağıma takılan olmadı.Bir de yaz geldi yaw yodelehii yodelehi yodelei yodelei.
İstanbulda tatil günü bisiklet kullanmak çok zor. Ortalama hız acaip düşük Hele ki Bağdat caddesinden geçme hatası yaptım. Bir de kalpiye nedeniyle küt diye düştüm herkese de rezil oldum
Olsun..
(link)
@Barış TURAN
Benim kalpiye BTwin dağ kalpiyesi zaten kayışsız 13.95 TL.
Bugüne kadar bunu kullanmamakla ne kadar hata yapmışım.
Muhteşem bir şey. Düz pedal kullanan herkes öneririm .
Fakat Caddede gidiyordum yol araba doluydu kaldırıma geçeyim dedim derince bir boşluk vardı geçer miyim zıplar mıyım diye düşünürken sanırım geçemedim refleks ile ayağı ileri atınca kalpiye engel oldu ve küt diye düştüm (kalpiyeli ilk ciddi kullanımım ).
En kötü tarafı da komşularımdan biri de çok tipik spor arabası (kırmızı audi S5) var oradaydı, adamın yanından geçerken düştüm görmüştür de yani..
Kalpiye ile bile düştüm düşünün artık daha kaç fırın ekmek yemeliyim
Strava'da resume yapıp tekrar açtığımızda devam edebiliyormuyuz. Yarın ben de 130 KM yol yapacağım hepsini kaydetmek istiyorum ama sanırım gidiş ve geliş olarak ayrı ayrı yapmak gerekecek.
Edirne-kapikule-edirne yaklasik 45 km yaptim. bisiklet icin cok uygun bir yol neredeyse dumduz. Birtek yol kenarindaki tirlar zorladi. Bide popo agrisi. Tayt almak sart sanirim