Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Scudo
İnanamazsınız tabi, azıcık tıkanınca pedal kesmeye alışmışsınız o yüzden, nası olsa gidiyo bisiklet, bırakın şunu.

Ayrıca çok tehlikeli.

Türkiye’de bisiklet sürüyorsanız, evden her çıktığınızda aile bireylerinizle helalleşin çünkü 4 tekeliler sizi öldürmekten fazla çekinmiyorlar. Neden acaba?
Sonuna kadar hak veriyorum. Sigara gibi, "ha" deyince bırakılmıyor malesef ama deneyeceğim.

yarısı rüzgara karşı her gün 28 km
nadiren dinlenme günleri

• Beğen
Tepkiler: gurkan
60 kilometre surdum bugun daha dogrusu sürüyorum benzinlikteyim şuan. Kafadan bi ruzgar var ama basladik bakalim antrenmanlara. Yol bisikletine binince tur bisikleti neymis diyorum tura binince yol bisikleti suresim gelmiyor bu ikilemde donuyorum bu ara

Google dayı 14 km sürdün dedi. Uzun planlarım vardı ama dün arkadaş yemeğe çağırdı da (rakı balık) biraz fala kaçırdım sanırım, gün boyu evdeydim.

Bugün poyraz kuvvetliydi, yağmur yağsa mı yağmasa mı karar veremedi. Bisiklete binmesem de boş geçmiş değilim. Odin yürü ya kulum dedi, dur demeyi unuttu.

IMG-20250427-WA0002.jpg

Bu gün en uzun sürüşümü yaptım. Biraz yavaş oldu ama yapacak bir şey yok. Kalitesiz tayt ile 4 saat üstü eziyet oluyormuş onu farkettim 😅

1745779091259.jpeg

istanbul teknoparktan çıktım yolumu kaybedip sultanbeyliye gittim geri döndüm yenişehirden google amcam 15 km diyor.

Ben grubun en yavasiyim, siz birde digerlerini gorun 😬

Misal bu grubu ceken arkadaslardan biri...
326616 dosyayı görüntüle
Hocam tam olarak nasıl bir yolda sürüyorsunuz? Benim olduğum yerde (istanbul pendik kurtköy) ya kaldırımdan gitmek durumundayım ya da bir kavşaktan karşıdan karşıya geçiyor durumunda buluyorum kendimi.

Hocam tam olarak nasıl bir yolda sürüyorsunuz? Benim olduğum yerde (istanbul pendik kurtköy) ya kaldırımdan gitmek durumundayım ya da bir kavşaktan karşıdan karşıya geçiyor durumunda buluyorum kendimi.
Emniyet seridi genis olan sehirlerarasi yollarda

Geri