Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugüne kadar kaç kilometre bisiklet sürdünüz?

@taner07
ben de 5000 okumuştum. herhalde bisikletin üzerinde geçti son bir ay diye düşünmüştüm. :)

Mayıs 2013'ten bu yana 11.000 km.
Eski işimden ayrılmasam çok daha fazla olurdu. Her gün 50 km ekliyordum.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Scudo
Arkadaslar millet 100 km de bir zincir temizleyip yaglayin diyor, biz ayda 600 km yapiyoruz, bes gune bir zincir mi yaglicaz? :)

@Lesgoo67
Ortadan amartisorlu modeller sizi cok yorar. Butceniz dahilinde sadece on amortisoru olan modelleri tercih edebilirsiniz.

@ismail.yüksel
bisiklet bakımı konusunda çok titiz ve düzenli davrandığım söylenemez. oldukça fazla kilometre yaptım ve artık bisikletimi iyice tanıdım diyebilirim. sağından solundan ses geliyorsa vidaları elden geçiririm, zincirden fazlaca metalik sesler gelmeye başlıyorsa yağlanma zamanı gelmiştir. frenlerin performansı düşmeye başlayınca ya ayar yaparım ya da pabuçları değiştiririm. zincir ve rublenin değişme zamanı geçeli aylar olmuştur ama ne zaman yolda bırakır o zaman aklım başıma gelir. :) şimdiye kadar ciddi bir sorun yaşamadım. nazar değmesin şanslı salcano kullanıcılarından biriyim diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: ismail.yüksel
@Ahmet Ayaz
Zincir icin belirli kilometre tutmak gereksiz sanirim. Cunku hava sartlarina, kullanilan ortama gore zincirdeki yagin omru degisiyor. En son yaglamamin uzerinden 100 km gecti ve yag hala taze, zincir de temiz. Simdi tekrar yaglamak gereksiz olur.

Zinciri kontrol edip yag islevsiz kaldiginda temizlemek en dogrusu sanirim.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
92den beri aktif trafikte kullanıyorum. Kabaca 10000 km olarak hesap ettim.

45 seneyi gecti. Üniversite yillarimda biraz ara verdim. 15 kadar bisikletim oldu ve halen 6 tane var. 6-7 senedir kullanmayi biraktigim Peugeot Ventoux 200 bin km. yi gecmisti. 2015 yilinda 14 Nisana kadar 3600 km yaptim ve omuzumu kirdim. O zamandan beri kilometre yapamiyorum. Toplam ne kadar oldugunu kestirmek cok güc, cünkü yillarca km. saati bile olmadan plansiz programsiz kullandim. Son 35 senede 300-350 bin civaridir tahminen.

Eylül 2013 den beri sürüyorum. şimdi kaba bir hesapla şehitler arası turlarımı ve gunluk 120 km gibi gittiğim,aklımda olanlarla toplamda 3100 km'dn fazla.
Çıktığım sahil turlarının sayısını bilmiyorum. yazları haftada 2-3 gün çıkıyorum.Ortalama 40 km oluyor gidiş-geliş.

124 - 120 - 100 km en fazla bu kadar yapabildim.150 üstüne çıkma planım var.

• Beğen
Tepkiler: 2265124
Tirilye'den başlayarak Mustafakemalpaşa'ya , ordan da Suuçtu Şelalesine gitmiştim gün sonunda çekmiş olduğum foto :) (carraro force 500 2.1 lastikler)CIMG7958.JPG

• Beğen
Tepkiler: ss80MTB ve 2265124
Bir günde en fazla 186 km sürdüm. Iki kişiydik. 3 sene önceydi. bir heyecanla başladık sürmeye, döndüğümüzde evin merdivenlerini çıkamadım :) şimdi kondisyon açısından daha iyi olmama rağmen bu psikolojik Sınırı aşmaya korkuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: 2265124
Dün yaptık arkadaşımla beraber Antalya da 96km. Bu hafta sonu da 100+km yapmayı planlıyoruz 1 haftadır bisiklet sürdüğüm için pek fazla abartmıyorum kondisyon iyi oldukça arttırmaya çalışacağım.

sanırım adapazarına gidip gelmekle oldu :D

yapılan km'yi ne kadar sürede yapıldığı da yazılsa keşke:)

Geri