Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugüne kadar kaç kilometre bisiklet sürdünüz?

benimki 81 km. kesintisiz değil ama. 81 km'yi gidince bile gidemeyeceğimi farkettim.

Scudo
bu ayın başında aldım. 430 km. yetmez ama evet.

Selam Millet benim 80 km 1 gunde yaptigim aylik 700 km 7 ayda 4800 4 senedirde 19200 km

demre finike finike demre içerlerde gezilerle birlikte toplam 65km

1 günde 105 km 2 aylık yol bisikletimle 1626 km olmuş.

134km yapmıştım.9 saat sürdü aşağı yukarı;
Nevşehir-Uçhisar/Nevşehir/Derinkuyu/Aksaray-Gülağaç/Aksaray.

225 km. Eskişehir - inegöl - Eskişehir. yanlış hatırlamıyorsam 8 saat sürmüştü.

bugün 80 km yaptım 6 saatte sanırım hadi 7 olsun :D

adapazarı-istanbul arasını yeni başlayan fakat bacakları kuvvetli eleman gidebilir mi?

Bugün 68 km 3.5 saat yavaş yavaş artıyor mesafe. Henüz sahil kullanıcısıyım :)

(link)

@bohemroze sakın aklından bile geçirme 2 aydır yol bisikleti kullanıyorum ben hala izmite gitmeye cesaret edemedim.

@bohemroze 24 yaşındayım ama bunun yaş ile alakası pek yok yol yaptıkça tecrübe kazadıkça uzun yollara çıkılır.

@ertanmrtz ben alır almaz bi izmit yapmayı planlıyorum üstad bana katılırsanız çok sevinirim.

@ertanmrtz 17 yaşındayım ve hayal kurmak dünyanın en mükemmel olayı üstad.aynı fikirdeyim tecrübeyle orantılı.

Bandırma dan Bursa ya şehir bisikletiyle 110 km yi 20 dk mola dahil 5 saat 30 dk da tamamladım.

@bohemroze Altını cizerek belirtiyorum acele etmeyin en az 3 ay kullanın sonra 100 km üzeri yola gücünüz yeterse çıkın. Çünkü bu mesafede yol mesafesinin haricinde başka önemli değişkenlerde devreye giriyor. Eğer daha önceden kullanıyorsanız bilemem

@z. usta tek tedirginliğim bisiklet insanının bu acımasız trafikte yerinin olmadığı olduğu zamanda sonuç pek iyi olmuyor.

beni güncelleyin. bugün 109.5 km yaptım toplamda. ama dur-kalklarım baya oldu onu belirteyim. en güzel yanı ise 1340 mt yüksekliğe ulaşmam oldu.

Geri