Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugüne kadar kaç kilometre bisiklet sürdünüz?

buradan sormak isterim aynı gün içinde 100 km civarı yol arkadaşlara.

acaba bisiklete yeni başlayan biri 25 km civarı yolları rahat yapan biri ne kadar zaman sonra 100 kmlere ulaşabilir. Elbette bir hafta sonra sonrada 100 km yapılabilir belki ama sağlık açısından sorun oluşturur. 100 km yolu yapabilmek için(ardından 1 hafta yatmayacak şekilde) kaç aylık bir antrenman gerekir diye soruyorum.

Scudo
Aktif 9 ay ev iş sadece bir kaç ay ekrana sığmamış :)

IMG_4088.PNG

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
1 Mayis 2015 tarihinden itibaren verilerimi duzenli olarak Strava'ya yukluyorum. O tarih itibariyle 3000 km olmus..

Hiç bilemiyorum. Sağolsun benim count 8 km sayacım 1000km de sıfırlanıyor.

@pilot 1000km'de sıfırlanıyor ama sağ tuştan ileriye doğru giderseniz ilk 1-2 turda olmasa bile 3.turda toplam kmyi görebilirsiniz :)

Benim 4-5 ay falan oldu 2000km yaptık :)

• Beğen
Tepkiler: pilot
Ben en son bisikletimi alalı bir buçuk yıl oldu ve en az bir 2500 vardır bana kalırsa var bir 5000 ama emin olmadığım için ve onun yarısı kadarı yaptığıma emin olduğum için 2500 yazdım:)

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
Çanakkale-Kabatepe yaptım o gün her şey dahil 130 km'yi buldu.Altımda 16 kg dağ bisikleti ,üstümde 10 kg sırt çantası, karşıdan esen neredeyse beni uçaracak rüzgar ve yüksek eğim yüzünden 200 km yapmış kadar oldum

• Beğen
Tepkiler: mguler_43
Trabzon-Tirebolu arası
161 km yol
23.25 km/s ortalama hız
6saat 55dk pedal süresi
10saat 30 dk toplam yolculuk süresi.

İnşaallah bir sefer de 200 km planım var.

Kefken İstanbul 180km yol toplam yükseklik tırmanışı 3k toplam süre 14 saat

@ktumimarnuman
İzmitten sonra kandıra yolu nasıl inişli çıkışlıdır. Duble olacakmış ama ne zaman

Hocam o taraflar cok inişli çıkışlı 3k tırmandım 3 k indim agva sile taraflarından kaynarca kandıra oralar kötü tek şerit

@ktumimarnuman
Cahilliğimi mazur gör
What is this 3K?

3000 metre tırmanış :) 3k demesi daha kolay oluyor oyunlardan alıştığımız kadarıyla :D

82 km. Fenerbahçe-Pendik arası, arada 2-3 kere Bostancı-Fenerbahçe yaptım, km sayacındaki "son sayı-ilk sayı". Ama eve geldiğimde toto epey acıyordu, acilen ultra konforlu sele almam gerektiği kanaatine vardım :)

Geri