Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugüne kadar kaç kilometre bisiklet sürdünüz?

108 Km yaptım.
m.köy - kadıköy - tuzla
tuzla - kadıköy - eminönü - yeniköy - m.köy
belki bayramın 2. günü Yalova düşünüyorum.

Scudo
Bir kerede en fazla 102 km yaptım.. Çiğdem mahallesi Ankara'dan, Temelli Gölet'e kadar gidip geldim..

Bos bisiklet ile 160 km
40 kg yuklu bisiklet ile, dagin tepesinde devamli in cik seklinde 110 km

@Volks bende yarın gidiyorum yalovadan Çınarcık yapacağım

@srdrmrs
yarın bizde düşündük düşünmesine de kimse yanlış algılamasın, Cahil, dengesiz şoför çok.. Yoksa bizde yarın gidip dönmeyi planlıyorduk.
Bayramın 2. günü bomboş olur daha rahat ederiz dedik. Birde o yol güzergahında aşırı trafik ve araç olacak risk alma derim, alacaksan da dikkatli ol..

Ben yazlıkta kalacağım zaten geri dönmeyeceğim.. zaten körfezi tek dolaşmayı düşünmüyorum dediğin gibi pek güvenli değil.. Pendikten Yalova yapıp oradan devam edeceğim..

@kızıl_sakal
Tebrik ederim.
Hangi Program bu acaba?

121 km istanbul içi

güzel rota tebrikler, kısmet olursa bizde bu hafta sonu Levent çıkış yalova varış turu atmayı planlıyoruz.
Yol güzergahında dikkatli olmamız gereken yerler var mı ?

Trabzon-tirebolu arası 180 km yol yaptım.

@Kudret Kurtcebe

Kudret bey Tebrikler-Teşekkürler.

Her daim dilediğiniz yere pedallarınız dönsün.

Sağlıcakla...

Çok güzel soru ama 1988 yılında 4 yaşında 4 tekerle başladım, 1990ların başında bmx, 1998'den itibaren Bisan İhlas Mountain Cat (Kırmızı), Peugeot Classic Beyaz Yarış Bisikleti, Peugeot Dağ Bisikleti diye diye bugünlere kadar geldim. Kask, dizlik, dirseklik gibi güvenlik önlemlerinden bi haber (Cehalet mutluluktur) Ankara -Eskişehir arasında sivrihisarda
kamyonlara, tankerlere asılıp gide gele kim bilir belki 100.000 km belki çok daha fazla yol yapmışımdır. 90ların başında çocuk olan nesilden olduğumdan sabah gözümüzü açıp bisiklete binerdik, öğlen bir simit çay, Akşama kadar devam, Gece eve gel yemek ye, fırça ye uyu, sabah devam :) ne yıllardı ya :)

Geri