Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugüne kadar kaç kilometre bisiklet sürdünüz?

Bir günde en uzun mesafem Bursa - Balıkesir arası kuş cennetine filan da uğrayarak gidince toplam 185 km olmuştu.

Scudo
Bisikleti alalı 1 yıl oldu ve 4000km yapmışım. Genelde yağmurlu olan bir yere göre normal sanırım..

1992 den beri bisiklet kullanıyorum.
Haftalık 50-60 km yada 4 saat altına pek düşmedim.
6-7 saat haftalık normal tempom.
24 yıl x 52 hafta x 75 km=
Kabaca 80.000-100.000 km bölgesindeyim.
Km yi mtb ile yaptığım için ortalama hız 13-15 km/h yı geçmiyor.
Çok yaklaşsamda100 bini henüz devirmemişimdir.:D:D

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
bisikletimi alalı 6 ay oldu toplamda 900 km yaptım.

• Beğen
uzun tura çıkmamış olduğumdan 3500de kalıyor kilometre toplamı

@İbrahim A. sanki 5 milyarlık gibi duruyor alet maşallah

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Valla pinokyolu dönemleri hesaba katmayayim dedim de 81den 89a kadar her gun pinokyoyla haldir haldir koy koy mahalle mahalle geziyorduk, gunde 10 kmden hesaplasan 20.000 oyle,

Sonra 90da yol bisikleti basladi, 2003te askere gidene kadar, okula işe de bisikletle giderdim, 80.000 de ona desek,

2003-2010 arasi evlilik coluk cocuk profesyonel hayat derken en guzel yillarimizi bos gectik, 0 km de o yapar,

2010dan beri de yilda gene ortalama oyle boyle 3000 yapsak, (malum yaş ilerledi artik) 18.000 de o yapar,

20.000+80.000+0+18.000=118.000 yapar.

Ekvator duzlemi 40.000 km miydi? :) :)

Bisikleti ilk aldığımda ve strava kullanmaya başladığımda ayda 300 km yapmak benim için çok iyi bir mesafeydi. Şimdi artık haftada 250-300 arası hedefi koyuyorum kendime. Bu da yılda 10,000 kmyi görmemi sağlayacak.

Olay düzenli sürmekte bitiyor. Haftada 2-3 defa 25 km civarı sürmekle km yükseltmek mümkün değil.

Benim bu sene stravaya gore 5000'e yaklasti. Kaydetmedigim de en az 2000km vardir. Sene sonuna kadar 10000 olacak gibi. Gecmisi tahmin etmek zor ama sallama bir rakamla cocukluk, genclik, yolun yarisindan sonraki aurusler falan vs bu seneye kadar 30-40 bin civari olmustur diyorum.

• Beğen
Merhabalar,

Geçen perşembe aldım bisikletimi, yaklaşık 10 yıldır kullanmıyordum, ancak buradaki mesafelere bakınca ölmüşümde ağlayanım yok diyorum, 100 lerden 180 lerden bahsediliyor burada, ben şimdilik ulaşım amaçlı kullanıyorum ve en uzun 15 km yaptım ama resmen pilim bitti, kendimi ciddi ciddi toparlamalıyım artık antrenmanla mı yediklerimizle mi, nasıl olacaksa, önerilere açığım.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
70 km. aşırı rüzgar ve rampa bitirmişti beni. eve beş kilometre kala arkadaşımı aradaım gelip arabayla bıraktı. dört kilometre daha yokuş çıkacak takatim yoktu.

Tabi 110 kg olmamın etkisi büyüktür bu zorlanmada galiba keşke işe takım elbise ile gitme mecburiyeti olmasaydı .

@maliunal takım elbiseyle yürümek otobüse binmek bile sıkıntı iken bisiklete bine bilmek bile başarı. Iş yerinde kıyafet değiştirmeyi çözersen daha iyi olur. 15 dakika önce gider üstüne de çeki düzen verirsen tamamdır.

Ben bir günde şu anlık enfazla 110 km bindim,aşağı yukarı haftada 160-220 km gidiyorum,antrenmanlar 2 gün toplam 150 km gibi digerleri 50 km ,20 km filanda iş için sağa sola dağıtım yapıyorum öyle işte..

İzin günüm sınırlı oldugu için en fazla 110 km yaptım. Tabi ranpa vs etki edio. Ama Daha zorlıcaz İnşllah hedef 150+++

Geri