Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugüne kadar kaç kilometre bisiklet sürdünüz?

Ben de boreas ile birlikte 100 km. yaptım. Çift amörtisörlü ağır bisikletimle oldukça efor sarfetmiştim. Boreas olmasaydı zor tamamlardım gibi geliyor şimdi bana...

Scudo
benım rekorum ıse 138 bostancıdan beykoza gıdıp sonrada cıftehavuzlara geldım. ama yolda gozlerım karardı artık:D

Aslında bugün Muğla-Fethiye(kemer) arasında yoldaydım ve en uzun yolculuğumu yapıcaktım tabii Ortaca'ya 5 km kala şiddetli yağmura yakalanmasaydım.Yaklaşık 155 km.Ortacada mola vermek zorunda kaldım neyse ki yarın hava güneşli..Yola devam.Şimdiye kadar sanırım Murat arkadaşımla beraber Antalya yolunda 102 km yaptık en fazla...
http://img510.imageshack.us/img510/6660/24b9dt8.jpg

ben 110 km yaptım kuyuluktan çarşıya gittim geldim (mersin) 3 gün bisiklete binemedim :)

Burada hepimiz aynı sevdanın yolunda adım adım ilerliyoruz içimizde profesyoneller oldugu gibi amatörlerde var ancak 3 km de olsa 5000 km de olsa herkes bisiklet ile bir miktar yol katetmiştir .Peki nekadar?

Lütfen gezi ve turlarda veya yarışlarda yaptıgımız yolları yazalım mtb ci arkadaşlar ise ortalama kaç hareket yaptıklarını yazsınlar :D

Ben kendi adıma şehirler arası yolda 700km yaptım.

çeşmede hergün en az 1km yol yapıyorum.4seneden her yıl 2 aydan her ay 30 günden yaklaşık 240km yapmışım anlamına geliyor:D

Merehaba,

Gelen cevaplar sorunun tam karşılığı değil. "Bugüne kadar kaç km yaptınız?" sorusunu esas alarak, çocukluktakileri saymazsak, 1983 yılında profesyonel olarak binmeye başladığım bisikletlerimle hesaplarıma göre 20 000 km yi geçtim. O zamanlar km göstergesi vs çok lüks ve pahalı şeylerdi o yüzden tam km vermek mümkün değil. Kabaca sezonluk antrenmenlarla, turlarla, askerlik vb aralarla böyle bir hesap çıkıyor. Normal mevsim koşullarında haftaiçi 75-80 km haftasonları da en az 50 km yapıyorum.

Hoşçakalın

Yaz ve kış binişleri ister istemez değişiyor.İki yıldır aktif biniyorum.Bu da buzamana kadar ederi:Yaklaşık 13000 Km.

'''Her yeni an,saat,gün ve yıl.Yeni umutların doğumu değil mi.?'''

Ben 3 yıldır bisiklete biniyorum. çok kabar bir tahminle 5-6 bin km olduğunu zannediyorum. :)

Yıl 2002 (Bianchi Shadow ile, arka taşıyıcıda kız arkadaşımla birlikte)
ort.1000km

Yıl 2003 (Trek 4300 ile)
5000km

Yıl 2004 (Trek 4300 ile)
2 ayda 5000km ile 2 aydaki en yüksek değerim (Temmuz-Ağustos)
15.000km

Yıl 2005 (Trek 4300 ile)
10.000km

Yıl 2006 (Kron Zeon ve Scott Voltage ile)
11.000km

Amatörlükten bu yana ortalama 42.000km olmuş diyebiliriz.

şu ana kadar galiba 5000km olmuştur herhalde..Ve bu kmlerin nereyse %85 i çift amortisörlü en az 17kg olan bisikletle yapılmıştır...Yaklaşık 5yıl sürecinde..

kayseriden nevşehire doğru yola çıkmıştık bir kere ama 40km gittikten sonra arkadaşın kullandığı bisikletin(benim ikinci bisiklet)iç lastiği yarıldı yanımızda da yedek iç lastik olmadığı için geziyi orda noktalayıp otostop çekerek 2 arkadaşımızı kayseriye gönderdik iç lastik getirdiler:)Sonra yorulan iki arkadaşımızı birisinin babasının gelmesi üzerine bisikletleri arabaya yükleyip göndermiştik...

5 kişi çıkmıştık yola ama 2 kişi dönebildik ve dönerken hava kapkaranlıktı yoldada pek ışık yoktu arada sırada geçen arabaların farları ile yol aldık...

yani toplamda 80 km yapmış olduk ama eğer lastik sornu olmasa rahatça 120km yapabilirdik...Tabi diğer arkadaşlarım o günden sonra bizimle hiç bir yere gelmediler...

Geri