Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Burası bisiklet yolu buradan gidemezsin!

ona aynı şeyi diyemezdi tranvay direk raya yapıştırır ikiye bölerdi :D

@Gültekin R. Demirkaya

Scudo
@Hüseyin Külcüoğlu

Sadece nilüfer de var kışın kikitlediler Bisikletleri herhalde hiç haberi gelmedi

Kocaelide yürüyüş yolunca bisiklet yolunda piknik yapıyorlar bir gün fotoğraflıyacam görün isterim :D

İzmir'de pasaport ve kordon'da babadan oğula nesil tipler var.Ne zaman görsem illa birileri bisiklet yolunda.Bide tek kişi değil , 4-5 kişi kombo yapmış gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Türkben
Bu olayı tabiki desteklemiyorum fakat yaya kaldırımından giden bir sürü bisikletli var o sıralar adamın başına öyle bir şey gelmiş olabilir

Hocam bildiğin gibi değil konak iskeleden yürüyorum 4 adam kol kola girmiş önümüze gelene bin tekme misali karşımızdan geldi. Yaya yolundayız ailem yanımda ve çekilmediler o kadar dik dik bakmama rağmen. Bu zihniyete korna çalsan ne olacak, bence çarpacaksın pardon görememişim kusura bakmayın diyip yoluna devam edeceksin o bisiklet yolundan gitmeyeceğini 1 hafta acıyan yerini hatırladıkça anlayacaktır.

Üzerine gelen arabayı umursamayan hayvanlar bisikleti mi umursayacak...

@Mert Çelilk

Yok hocam bence hiç öyle değil bu olaydan beri bisiklet sürüyorum caddenbostan'ı geçtiğim an yemin ederim illallah çekiyor insan istediğin kadar korna bas vur adam takmıyor daha 2 hafta önce 2 kişiye korna bastım çekilmediler frene asıldım durdum gülümseyerek bak nasılda duruyor ama dedi şimdi bu öküzler seçilerekmi başıma geliyor

Senin olay bizim Muğla belediyesinin saçma sapan bisiklet yolu mevzusuna benziyor kaldırımın üstüne çizgi çekmiş ordan giderken milletle tartışıyorum yolda git diyor e burası bisiklet yolu diyorum o zaman biz yolda. Yürüyelim diyor ortada kaldırım yok ama bisiklet yolu yapmış olmuşlar hay ben sizin yönetiminize

Sent from my lumia 920 Tapatalk

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Pazar gunu Bostanci'dan sonrasina Kartal'a dogru gideyim dedim.

Ne mumkun. Kadikoy yonunde istisnalar disinda firil firil bisiklet kullanabilirken, en azindan uyardiklarin ozur dileyerek cekilirken...

Bostanci sonrasi Kartal yonunde bisiklet kullanmak resmen sinir harbi. Yolda yuruyenler, kuruyemis satanlar, mangal yapanlar.

Ama kizmadim, kizamadim. Cunku belediye bisiklet yoluna bank koymus, insanlar da banka oturmaya calisiyorlar. Oyle basa boyle tarak.

Diger tarafta niye boyle hokkabazliklar olmuyor? Belediye ayni belediye, insanlardan da vize alinmiyor bildigim kadariyla Kadikoy tarafina gecmeleri icin.

Hakikaten acayip.

Bir de eve donerken salak bir cift ile tartistim. Sag seritin en sagindan dikkatli sekilde gidiyorum, ileride saga donecegim. Onumde bir otomobil var, sag sinyalini yakmis, o da saga donecek. Sol arka yanimda da bir Citroen C3, bir kiz kullaniyor, yaninda erkek arkadasi, neredeyse iki seridi ortalamis sekide.

"Kesin onumdeki arabanin hemen arkasindan saga donecek beni kaale almayip" dedim, dedigimi yapti ama nasil yapti! Sinyal bile yakmaya gerek duymadan (son ana kadar acaba donmeyecek mi dedim) alabilecek en dar acidan alip beni sikistirarak. "Sinyal yak bari sinyal!" diye bagirdim arkasindan. Sag koltukta oturan odun erkek arkadasi duydu, kafasini uzatip "orasi bisiklet yolu degil, git bisiklet yolunda kullan" dedi. Trafik kurallarini ogretmek icin pesinden gitmeye tenezzul etmedim.

Karsina alip sorsan egitimli, kulturlu bir tiptir. Ama cahil her sekilde cahil, hoduk her yerde hoduk.

Pazar gunu Bostanci'dan sonrasina Kartal'a dogru gideyim dedim.

Ne mumkun. Kadikoy yonunde istisnalar disinda firil firil bisiklet kullanabilirken, en azindan uyardiklarin ozur dileyerek cekilirken...

Bostanci sonrasi Kartal yonunde bisiklet kullanmak resmen sinir harbi. Yolda yuruyenler, kuruyemis satanlar, mangal yapanlar.

Ama kizmadim, kizamadim. Cunku belediye bisiklet yoluna bank koymus, insanlar da banka oturmaya calisiyorlar. Oyle basa boyle tarak.

Diger tarafta niye boyle hokkabazliklar olmuyor? Belediye ayni belediye, insanlardan da vize alinmiyor bildigim kadariyla Kadikoy tarafina gecmeleri icin.

Hakikaten acayip.

Bir de eve donerken salak bir cift ile tartistim. Sag seritin en sagindan dikkatli sekilde gidiyorum, ileride saga donecegim. Onumde bir otomobil var, sag sinyalini yakmis, o da saga donecek. Sol arka yanimda da bir Citroen C3, bir kiz kullaniyor, yaninda erkek arkadasi, neredeyse iki seridi ortalamis sekide.

"Kesin onumdeki arabanin hemen arkasindan saga donecek beni kaale almayip" dedim, dedigimi yapti ama nasil yapti! Sinyal bile yakmaya gerek duymadan (yanimdan gecerken ozellikle dikkat ettim, sinyal gormeyince son ana kadar acaba donmeyecek mi dedim) alabilecek en dar acidan alip beni sikistirarak. "Sinyal yak bari sinyal!" diye bagirdim arkasindan. Sag koltukta oturan odun erkek arkadasi duydu, kafasini uzatip "orasi bisiklet yolu degil, git bisiklet yolunda kullan" dedi. Trafik kurallarini ogretmek icin pesinden gitmeye tenezzul etmedim.

Karsina alip sorsan egitimli, kulturlu bir tiptir. Ama cahil her sekilde cahil, hoduk her yerde hoduk.

bostancıdan sonra resmen değişiyor bunu çok ne anlayabiliyorsunuz,dün bisikletimin önüne türk bayrağımı astım Caddebostana etkinliğe gidiyorum 3 tane keko bisiklet yolunda yürüyor türk bayrağına sinsice bakıp öküz gibi hala bisiklet yolunda yürümeye devam ettiler 1 sine tam ortadan dalacaktım ama bunlar amip gibi çoğalıyor.

Bence kornaya basmaya gerek yok. Düşmeyi göze alıp ezip geçicen, sonra o yolun 5 metre yakınına yakşamayacaklar.

pazar günü bende Bostancıdan sonra bir kaç kişiyle tartıştım. Hatta biriyle baya ilerlettim işi adam bisiklet yolu uyarım için "heryere bisiklet resmi çiziyorlar ne olacak" dedi . Bende "evet haklısın senin göğsüne ÖKÜZ ( gerçek öküz ve inek cinslerinden özür diliyorum ) Resmi çizmek lazım ozaman biz seni görünce karşıdan ne geldiğini anlar ona göre davranırız " dedim . En sonunda birisiyle kapışıcaz herhalde artık sinirler nereye kadar dayanır bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
özellikle akşam üstü çok insan oluyor özellikle yahya kaptan mevkisinde ben direk yanlarından hızımı kesmeden geçiyorum sıfır geçtiklerimde oluyor bazen laf atıyolar arkadan bende onlara güzel el hareketlerimden yapıyorum :)

Akşam üstü ve haftasonu tür tür aradığınızı bulursunuz haftasonu gidin küçükyalıya bisiklet yolları arabalarla dolu sağolsun emniyet müdürlüğünden tanıdıklarımız sayesinde bunlara ceza yazdırıyoruz.Daha 2 gün önce başıma gelen bir olay gene :) Bisiklet yoluna bir araç çıktı bir güzel kapıyı açtıktan sonra ben bir hışımla kapısı çarpıp kapadım arkamdan yavaş diye bağıran öküz neyin ne olduğunu biliyormuydu acaba veya biz böyle yapana kadar belediye neden demir dubaları bisiklet yollarının girişine koymuyor. :)

herkes kavga etme eşiğinde bostancıdan kartala giderken, ben de sürekli aynı şeyleri yaşıyorum ve artık hiç bisiklet yoluna girmiyorum.. 1-2 araçla takışsam da umurumda olmuyor..

Bir de Tunakan hocam, emniyette ki yakınlarınıza biz de plaka versek ceza yazsalar nasıl olur ?

Geri