Scudo Sports

Bursa - Balıkesir Maraton 317 Km

@Candan Biberci tebrik ederim,yalniz tur sirasinda cok az enerji almissiniz gibime geldi.Ozellikle bu gibi turlarda karaciger deposu bosaldi mi insan cok gucsuzlesiyor sizde bu durum olmadi mi

Scudo
@Candan Biberci

göğüs kafeste sıkışma ve böbreğin alarm vermesi,tur esnasında beslenmedende olabilir
aman aman paça ve işkembeyi unutma candan dostum,valla temmuzda bi ayar seleye çekerim, işkembe çorbası içmek için bursaya gelirim

@mehmetsunu
:D isvicreli bilim adamlari bu sene cok meskuller ; Zira 234 adet yeni turk dis macunu markasina onay verecekler :!D isi gucu yok zaten o zevatlarin :D

@zlatan_1903
Sağolasın.Sıcak olmasaydı daha iyi olurdu ama bu hafta ne yaptıysam yaptım.Haftaya ramazan giriyor inşAllah.Uzun turlar bayram sonrası artık.
@Hastateker
Sen bilirsin ama sağlık açısından sıkıntılı bir durum.300+ km kolay değil bisiklet aynı olabilir ama fizik kondusyon direnç farklılık gösterir.Birde uç noktalaradan başlamamak lazım.100-150 km ile başlayım zamanla yükseltmen daha uygun olacaktır.
@mehmetsunu
Aritmetik uzmanusın vesselam:)
Bursa - Eskişehir turu yaparsa maliyeti 14.90 a çekeceğim:D
@kobalamin
Siz mart ayındaki 216 kmlik şelale turumu 1 amasya elması ile yaptığımı bilmiyorsunuz sanırım:)Kimine göre az ama bana göre yeterli.Pskolojik durum ve moralin iyi olması büyük etken.Moral düşüklüğü vücuda ve organlara olumsuz tesir ediyor.Moral ve azim tamamsa tur Allah'ın izni ile tamam demektir.
@Kerim A.
Teşekkür ederi gelirsen birliktede tekrarlayabiliriz kısmetse:)
@Kudret Kurtcebe
Abi Bursa'ya gelirsen seni ağırlamaktan mutluluk duyarız.İşkembe paça bizden:)
İhmal etmiyorrum abi özellikle paça içerim haftada bir.

Paca hastasiyim bende :D bana mek danilstan big menü verseler ; "Hadi len ordan paca getirin hadi bakkem" derim :D

@Kudret Kurtcebe
Başım üstüne abi her zaman beklerim:)

@mariokaldato
İş çıkkşı bir gün yemeye gideriz abi kelle paça:)
Özelden strava kaydetseydin bakardık vs.. gibisine yazanlar oldu:)
Strava kaydım 317 km boyunca asfalta döktüğüm terdir.İsterlerse oradanda dna testi yapabilirler:)

@Candan Biberci
Strava bizi bozar abi :D o kadarda isi mekaniklestirmenin bence manasi yk. Kendi fikrim tabi bana uymaz demek istedm. Laf sokma cabam yok

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
güzel bir tur olmuş. tabi, herkesin metabolizması farklıdır vücudunuz için en iyisini kendiniz bilirsiniz ama ben kendimi düşündüm de, bu menü ile bu rotayı yapmazdım. mesela kesinlikle ayran içmezdim, laktik asit birikmesini önlemek için. tur esnasında basit karbonhidrat tüketirim. tur sonunda da protein ağırlıklı beslenirim. lütfen yanlış anlaşılmasın dediğim gibi kendimi düşünerek rotayı değerlendirdim. ayağınıza, pedalınıza sağlık : )

@OSMAN ÖZBOSTANCI
Teşekkür ederim efendim:)
@K. Mustafa
Haklısınız ayran ve laktik asit biriknmesi pek önerilmez fakat tuz kaybına karşı bilinçli bir şekilde aldım.Ayran benim vazgeçilmezim diyebilirim.Dediğiniz gibi herkesin metabolizması farklı ben az gıda ile yani biraz boş mideyle daha rahat bir sürüş yapıyorum.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim:)
@Hastateker
Rica ederim ben sizni maraton yapacağınızı düşünerek yazmıştım:)
@mariokaldato
Haklısın abi sonuçta bisikleti kendimiz için kullanıyoruz.

Dostum tebrikler çok sağlam tur olmuş , bir ara beraber turluyalım derdim ama senin performansın benden çok daha iyi gözüküyor.

@Sener O.
Teşekkür ederim teveccühünüz:)
Performansta o kadarda iddialı değilim uzun mesafede biraz dirençliyim diyelim.Kimbilir belki bir gün pedallarız:)
@mmnmtl
Sağolasın.Bağaj kullanmıyorum evet gidon üstü üçgen bir çantam var ve içerisinde yedejk lastikten tutta göbek mili,bilya seti bile var:)
Gıda ihtiyacımı merkezi yerdeysem nakit ile karşılıyorum.Mümkün mertebe fazla yükten uzak durmaya çalışıyorum.
@Mustafe
Teşekkür ederim nacizane kendi dilimizden yazdık birşeyler:)

@K. Mustafa

bu ayran konusu sadece sek içildiğinde ne olur bilememde,195 km boyunca kesin olarak beni fişekleyen maden suyu ayran karışımı olmuştur,ayrıca işkembe çorbası müthiş cila çekmiş idi,ve kuru üzüm ,fındık ,birde tek kıymalı lahmacun ,

@Candan Biberci

candan dostum uzunlarda bisiklette hiç bir şey olmaz çanta matara km saati,bisiklet formanın arkasında pet şişe su olur ve iç lastik,küçük bel çanta içinde, para artı pompa ,jantı tekerden ayırmak için aparatlar, kuru üzüm fındık.
üstümde yük olmaz.

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/foto898-jpg.72267/

candan dostum
dikkat ettim ,pedallar klasik ,eğer kilitli pedala geçer isen yüzde 30 eğimlerde randıman olur,tabi alışana kadar 3 kez sola düşmüş idim.hafif düşmelerdi durunca sola ağırlık verdik tabi soldan süratle kilitli pedalı çıkaramamıştım.

@Candan Biberci hocam keşke balıkesirde bir gece kalıp oradan edremit çanakkale tarafına devam etseydiniz. çanakkale'den biner otobüse dönerdiniz. O güzergah enfes..
Otobüse binerdin dedim, sakın yanlış anlama çantaların olmadığı için, yoksa bizim en güzel evimiz tabiat. Yat sahilde gece, ne olacak :)

(link)

şimdi candan dostum senle temmuzun bir pazarı bursa otobüs terminalde buluşalım ,bu turu ucuza getireceğim benim işim bu,erenköyden çıkarım saat 06.00 da 42 km sonra eskihisardan feribot yaparım 3.5 lira ,topçulardayım 82 km sonra bursa otogardayım 124 km sonra buluşuruz,dönüşüde mudanyadan yenikapı yaparım,21 km, dönüşü önceden alırım tabi feribot ,önceden alınca ucuz olur, valla taş çatlasa 16 lira yol parası ,4 lirada metroya ,eder 20 lira yol parası, toplam km ise 145 km eve 8 km daha etti 153 km ,20 liraya seyahat ediyorum yahu...
bu arada bursanın tarihi mekanlarına uğrarız bide işkembe patlatırız....:harika::harika::harika:

@mariokaldato

valla ne yalan söyleyeyim strava ile işim olmadı,kafa strava oldu benim ,:islik:;):)

Geri