Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bursa - Balıkesir Maraton 317 Km

@Mehnur AKGÜL
Teşekkür ederim efenim:)

@Hastateker
Tourney 21 evet.
48 bana az geliyor yakın zamanda 52'lik sisteme geçmeyi düşünüyorum.44 kullanan biri için 48 ve 52 biraz fazla gelenilir.Kısacası bacak ister.
Kollar altus fazla seri vites geçirmeye müsait sayılmazlar ama ben idare ediyorum.Ucuz ve uzun ömürlü bir sistem özelliklede uzun yol için.

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
Scudo
3 lü aynakolda 52 lik sistem var mı? Ben de yüksek dişli oranını istiyordum ama zaten genel 44 bizimkiler 48miş ondan vazgeçmiştim.
Sis herhalde yol bisikletlerinde kullanılan 3 lü aynakolu kullanacaksınız? Yine aynı aktarıcı ile mi yoksa değiştirmek gerekir mi?

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@Hastateker
Benimde bildiğim kadarıyla yok ama bisikletçim böyle bir 3lü 52 crankset olduğunu söyledi ve hatta haftaya bir kaç örnek getirecekmiş.
Bakalım ne gelecek..

@Candan Biberci
İnşallah bisikletçiniz para göz değildir :D
Eğer 52li ayna kol varsa bana da haber verirseniz çok sevinirim :)
Ben hala ön yargılıyım yoktur diye :D

@Candan Biberci
Ben hala ön yargılıyım yoktir diye :D
Umarım vardır da ben de faydalanırım:)
Forum ile de paylaşırsaniz iyi olur :)

Iyi günler teşekkürler dilerim :)

@Hastateker
Bisikletçim paragöz kesinlikle değildir.
Ön arka akort vites fren ayarı 20 tl :)
Haftaya bisiklet malzeme işini bırakan bir firmadan bir depo mal getireceğini orta iyi seviyre kompanentlerde geleceğini söyledi.Genç ve bilgili bir arkadaş sadece şamrel yamayan hava basan bisikletçilerden değil:)

Kolay gelsin bizimle özellikle benimle de paylaşın lütfen :D@Candan Biberci

• Beğen
Tebrik ederim muhteşem performans. Allah sağlık sıhhat versin devamı için.

• Beğen
gençliğinize bu kadar güvenmeyin bu yaptığınız akşama kadar evde oturan hiç hareket etmeyen insan kadar zararlı insan kalbinin kas yenileme kapasitesi var.
beyninizdeki olabilecek baloncuktan bahsetmiyorum bile kendinizi bu kadar zorlamayın çok tehlikeli

• Beğen
@asirakgul
Teşekkür ederim.Allah cümlemize sağlık sıhhat versin :)

@anteplihasan
Tavsiyeniz için teşekkür ederim:)
Yarışçı değilim ama maratoncuyum.Zamana karşı yaptığım bir mücadelem yok.Limitim en fazla 18 saat bunun üzerine çıkmıyorum.
Yarışçıların 2 günde 250-300 km lik etapları geçtiğini varsayarsak ki ben bunu en fazla ayda 2 kez yapıyorum 300+ sonunda aşırı bir yorgunluğum yada rahatsızlığım olmuyor.Sadece hava muhalefetinden sıkıntı olabiliyor.
Maraton koşmaya alıştm yapacak bir şey yok malesef..

Eskisehir maratonu bekleniyor :D

• Beğen
@mariokaldato
Abi artık Ramazandan sonraya kaldı nasipte:)
Eskişehir'in dışında Bursa Gelibolu - Gelibolu Bursa planım var inşAllah.
48 saatte bir gece konaklamalı 325+325 km şeklinde olacak kısmetse:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ozeltimci09
Teşekkür ederim sağolun:)

Çok sağlam tur olmuş,yalnız gece aydınlatmanın arızalanması ciddi sakatlık çıkarabilirmiş,sağ salim bitmiş.

@MertAhci35
Teşekkür ederim evet aydınlatma olmadan sanki boşlukta ilerliyormuşsunuz gibi oluyor.Aydınlatma olsa bile bisikletle gece yolculuğu pskolojik olarak sağlam olmayı gerektiriyor çünkü 15 dk boyunca 1 araç bile geçmeyince insan yanından bodoslama geçen kamyona tıra bile hürmetle bakıyor..

kapıdağ a bekliyorum hocam sizi :) araçla gelin varsa yarımada etrafını komple turlayın 125 km kadar ...

• Beğen
@dgntkn
Kapıdağ benim en istediğim rotalardan biri burada çok kez belirttim ama bu gün Bandırma'da sayısız kez köpeklerle cebelleşince Kapıdağ'ı askıya aldım açıkçası.
Bisiklet varken motorsiklete karşıyım ama o rotada köpeklere el sallamak için motorsiklet şart :)

@Candan Biberci maalesef hocam köpekler ciddi sıkıntı bende tek başıma çıkıp gezemiyorum ama korkunun ecele faydası yok diye düşünüyorum cesaret toplamaya çalışıyorum yakında tek başıma çıkıcam turlara çünkü istediğin zamanda uygun kimseyi bulamadığım çok oluyor yalnızlığa mahkumum :) köpekler konusuna tekrar dönecek olursak yarımadada genelde saldırgan köpek görmedim o kadar gezen var duymadım da.... güzergahta arada bir çıkıyor ama bisikletten inip yürümek genelde çözüm oluyor gibi....

• Beğen
yol bisikletim olmasa kapidag turu yapmak bende isterdim.

arabayla yapiyorum iki senedir gercekten guzel yer.

• Beğen
Geri