Scudo Sports

Bursa'nın Kron XC 4000'i

Cem Helimoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
126
öncelikle herkezden özür diliyorum ilk bisikletın resımlerınden doalyı sımdı yenı resımler kardesler
(link)
esat ustanın mekanında bısıkletımız ı tarttık 12.4 kg geldı ama aksesuarları sokmeyı unuttum neysey olsun bakalım esat usta sonradan hatırlattı
(link)
(link)
(link)
(link)
gıdonumu cook begenıyorum nazar degmesın masallah kendımden cook bakıyorum neredeyse bisikletime
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
bisiklet nasıl duruyor ama

Scudo
hepinizden tekrardan özür diliyorum bu sefer unutmadım boyutlandırmayı yorumlarınızı ve onerilerinizi bekliyorum

ilk yorum benden olsun :) renkleri çok uyumlu olmuş, sele borusu, barendler... şık bişey olmuş :) bu arada aynı lastikleri paylaşıyoruz :)

Güle güle kullanın

offff super olmus cem kardesım harıka tek kelıme ıle gule gule kullan :))

Harika görünüyor. Renk uyumu çok iyi olmuş, güle güle keyifle pedalaman dileğiyle...

güzel bir bisiklete sahipsiniz çok hoşuma gitti duruşuyla adrenaline hazır oldugu her haliyle belli :) iyi günlerde kazasız belasız pedal cevirmen dileklerimle hoşcakalın

kazasız belasız sürüşler..

bu bisiklete maxsis detanatör lastik süper gider hemde bisikletin 1 kilo hafifler

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
esat ustanın orda cekilmiş bir kısım fotolar, kendisine selamlar cok güzel bir bisiklet hayırlı olsun

kazasız belasız pedallar diliyorum.renk uyumu harika olmuş.ağırlığı ise en can alıcı özelliği.

uzerınde degısıklık yapacam ıns en kısa zamanda daha hafıf bı sekılde halıyle yenıleyecem fotolarını

Güzel bisiklet olmuş hayırlı olsun.

Kazasız belasız güzel sürüşler kardeşim hayırlı olsun.

Eyvallah bak bu daha makbule geçti

Geri