Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Büyük balık peşinde :)

Öncelikle iyi günler. Adrasan balık avı web sitesini bi kaç kez gördüm okudum. Bende balık meraklısıyım kıyıdan spin yada yemli avlar yapıyorum.
Bu Adrasan balık avını ne zaman okusam sanki balığı tura çıkan değil de türü yapan tutuyormuş siz izliyormuşsunuz hissiyatı doğuyor içimde. Benim sormak istediğim de bu aslında. Balık bindikten sonra oltayı teknecıye mi verdiniz? Yoksa kendiniz mi aldınız yukarıya. Dediğim gibi sanki adamı izlemek için para verıyormussunuz gibi yazıları :)

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Scudo
@emreselseyler

İlk sayfadaki link e bakarsanız kendinizin tuttuğunu görürsünüz. Menderes Bey asla balık tutarken karışmaz. Yalnızca yemli oltayı hazırlar ve denize bırakır. Gerisi sizin işiniz. Tabi balığı çekmeği bile bilmeyen bazı vatandaşlara da yardım ediyor tabi :)

@murat_ist

Dediğim gibi bilgi öncelikli gerisi nasip. Doğru olta, doğru derinlik, doğru yem, doğru mekan bunların hepsi önemli.
 
Merhabalar. Baraj gölünde sazan tutmak için göl kamışı bakıyorum, ebat olarak 7 metre düşünüyorum. Marka model olarak bir öneriniz var mı ? Bütçe olarak 100 lirayı aşmamalı.
 
Bu ne cürret hem katliam yapın hemde ayan beyan gösterin... Şaka bi yana biiraz maliyetli olmuş, ağ telef olunca ama her halükarda kardasınız. Kendi tuttuğunuz balığı yiyeceksiniz, hemde tutarken verdiği haz, ekibin verdiği gaz filan derken canım çekti :) İyiymiş iyiymiş
 
Denizin bereketi :)
Bundan bir kaç yıl evvel Ege'de görülen antenli Mercan artık Marmara'dada görülmeye başladı.
En sonki balık avından bir kaç çeşit.
Sırasıyla ,
Mercan ,Trakonya ,Mezgit ,İstavrit ,İzmait ve Hani.
image.jpg
Denizden babam çıksa yerim :)
Özellikle milletin ellemeye bile korktuğu Trakonya ,İskorpit ,Gelincik ,Kömürcü kayası gibi balıklar önceliğimdir.
 
@Candan Biberci
Dikkat et trakonya sokmasın. Sonra acıtır benden söylemesi.
 
@mehmetsunu
Sağolasın ağabey :)
Her ne kadar deniz balıkçılığı işinde babamla ben tecrübeli olsakta çantada zırhlı eldivenle amonyak her daim bulundururuz.

Trakonya ,İskorpit zehirli ve sevimsizde olsa lezzette âlâdır:)
 
@FERDİ İKİZ

Ağ derken bu işten hiç anlamadığınız belli oluyor. Biz kesinlikle ağ kullanmayız. O gördüğün iplere balıkları dizip suya atıyoruz tekrar. Önceki sayfalardaki resimleri dikkat edersen çok sayıda olta atıyoruz en az 10 tane. Genelde sayı 15 olur. Lütfen birilerini itham ederken daha dikkatli olunuz. Ağ ayrıca yasaktır dikkatinize çekerim.

@Candan Biberci

Yasakların nimeti bunlar. Yasakların da bir bildiği var demekki. Afiyet olsun.

@alperr125

Aynen bereketli idi. Yer söylenmez ama elbet meraklıları da vardır. Sırrımızı ifşa edelim. :D Yer Çatalca Ormanlı Köyü... İsteyenler gidebilir. Bisiklet ile gitmiştim geçen sefer işte 1 ay kadar oldu önceki. O zamandan beri hasta idim yeni kurtuldum. İyleşir iyleşmez kaldığımız yerden devam..:koptum:
 
@ÇaNakkaLeRuHu Sizi suçlamıyorum, şaka olduğunu belirttim. Bu işlerden anlamam, güzel fotoğrafları görünce muhabbet açayım dedim ama yeri değilmiş.
 
@ÇaNakkaLeRuHu

Gecmis olsun size Catalca uzak ama aklimda bulunsun.ben daha cok deniz baligini seviyorum. :D
 
  • Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@Candan Biberci

Toprağam bir gün gelde büyük balığa çıkalım. Bırak ufaklar ile uğraşmayı :huhuu:

@FERDİ İKİZ

Hayır söylediğiniz şey yalnış birşey. Ağ atmak balıkçılık değildir. Ağ ile herkez yakalar. Oltanda nasip ne ise odur bizim için. Yalnızca böyle ithamlarda bulunurken biraz daha dikkatli olun diye uyarmak istedim. Sert çıktı isem kusura bakmayın artık ama en uyuz olduğum şey ağ ile balık avlayıp balıkçıyım diyenlerdir.

@alperr125

Sağolun. Bizde göl demedik canım boğazda lüfer oynuyor çinekop yokmu beni tutan diyor oralara gideriz sıkıntı yok :)
 
Geri