Scudo Sports

Büyükçekmece

Scudo
Cumartesi günü için turlamak isteyen arkadaşlar ile bir çatalca yapalım diyoruz. Ben saat 10:00 da Kervansarayda olurum. Gelmek isteyenler ile görüşmek üzere...

Bende Tura katılan arkadaşlara teşekkür ederim. Her türlü yol ve arazi şartında gerçekleştirdiğimiz bu turun tadı damağımda kaldı :D Tabiat ve hava süperdi ayrıca cross ve off - road parkuru mtb ci arkadaşlar için eğlenceli oldu. Çatalca yolunun 10 km lik bozuk oluşu ve ağır kamyon trafiğinin etkisi dışında güzel bir tur gerçekleştirdik.

Haftaya gerçekleştirilebilecek bir tur önerisi daha şimdiden paylaşayım dedim değerlendirelim :D

http://i954.photobucket.com/albums/ae26/rezonansman/selimpasatour.jpg

Buda turun eğimi ve zorluk derecesi hakkında bilgi sahibi olabilmeniz açısından yükselti profili.

Turun mesafesi 60km
Yol durumu bilinen kısımları güzel :D ( çatalca yolu by - pass ediliyor )

Genel yorumları bekleriz...

http://i954.photobucket.com/albums/ae26/rezonansman/selimpasaeim.jpg

Caner, haftaya yapılacak tur 60 KM'den fazla olacaktır sanırım. Ben göz kararı hesapladım, yaklaşık 90 KM olur gibime geliyor... Bu tura katılırım sanıyorum. :mad:

bu tur güzel olur abi, zaten daha önceden çok gittim ben bu yollardanda, sizinle yine geçemiycem bu yolu :D
90 km ye ulaşmaz uğur abi bence.. şimdiden iyi pedallamalar sizlere :)

@Uğur ŞENCAN

Abi bekleriz her zaman. Turun mesafesi haritadan 60km olarak çıktı. (Kervansaray başlangıc ve bitiş olarak ) rotaya sadık kalınırsa herhalde en fazla 5km oynar. Ama rota olarak tırmanışlarlar var onları göz önüne alırsak 90km zorluğunda olabilir.

(link)

Linkte Tolga Eryılmaz tarafından çekilen inceğiz off-road görüntüleri ..

Arkası yarın .. :)

• Beğen
Tepkiler: Caner HOCAOĞLU
Herkese Selamlar..
Bu hafta sonu şehir dışında olacağımdan bu tura katılamayacağım. Hrekese iyi eğlenceler. ...

Planladıığımız Hazerfen - Çatalca - Ortaköy - Selimpaşa Turumuzu gidişi 3 kişi ( uğur abi , Gökhan , Ben ) ve dönüşü 6 kişi ( Bizim ekip + Orhan kılıcın ekibi ) olarak gerçekleştirdik. Birde Mustafa bize selimpaşada katıldı onlada görüşmüş olduk.
Tur Güzel sıcak bir havada yapıldı ve ilk amele yanıklarımızı kazanmış olduk :) Ayrıca bu yılın ilk karpuzunuda Selimpaşa götürdük.
Neyse bir dahaki bir turda görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
Hafta sonu için tur planı olan var mı ?
Yarin için benim durum belli değil.

@Caner HOCAOĞLU

Herkese selamlar. Ben yarın turlamayı düşünüyorum...

İyi akşamlar..

Merhaba Arkadaşlar,

Bu hafta pazar günü Arnavutköyde dağ bisiketi yarışı düzenleniyormuş. Salcano sponsorluğunda biz yarışamıyoruz tabi lisans gerekiyor :D Neyse biz buraya yarışı izlemeye pedallayıp gidebiliriz. Bu şekilde bir tur yapabiliriz. Arnavutköy - Beylikdüzü 2 saatte pedallanır.

Geri