Scudo Sports

Büyükçekmece

Scudo
O zaman Problem yok :D Gidelim ve Geçelim şu Köprüden
Ohh Yeaahh.... :in:

Millet pedallıyarak gitmek isteyen arkadaşları sabah 8:00 da Migros otobüs durağı önünde bekliyor olucam. Görüşmek üzere....

• Beğen
Tepkiler: bvernik
Arkadaşlar Güzel Gündü Turumuzu yaptık ve Geldik. Biraz yorulduk ama deydi Boğaz Havasına, 60km de pedallamış olduk. Tur Boyunca Havayolu hariç her türlü Ulaşımı kullanmamızda ilginç oldu.

Arkadaşlar Pazar Günü saat 10:00 da Bakırköy meydanında yapılacak bir bisiklet etkinliği var kısa birde tur olacak Florya ya gidip dönülecekmiş toplu halde pedal çevirilip bisiklet ve bisikletçinin trafikte var olduğunu göstermiş olmak açısında güzel bir etkinlik olur gibi ben katılıcam.
Görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: özmen tetik
Cumartesi için tur yapmayı düşünen var mı ? Silivri veya çatalca taraflarına gidebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: tolgaerdem
Çok güzel bir turdu. Gidiş rüzgara karşı mücadele içinde geçti fakat dönüş muhteşem bir sürede 50 dakikada tamamlandı. Çatalcadaki uzun molamızda tavlayı kolumun altına alarak geri dönüş yaptık. Kazasız belasız tur tamamlandı. Caner arkadaşaıma teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Caner HOCAOĞLU
Önümüzdeki hafta sonu için sağlam bir tur yapsak mı ?
Elbasana gidebiliriz. Kumburgaz üzerinden farklı bir rota olsun. Yalnız 230m irtifa çıkıcaz 230m = 1,5 Deve bağırtan :D

arkadaşlar beylikdüzünden selamlar.

sedona 321 imi satıyorum(2011).ilginenler bana ulaşabilir...

@Caner HOCAOĞLU

Sağlam tur oldu .. 15 km.si çıkış ... toplamda 58,5 km .. 28 derece . nem üst düzeyde.. :in: oh yeah..

bu pazar tur organizasyonu var mı. yazlığa geldik bisikletten kopmayalım. 12-1 gibi bitirilebilir. malum çok sıcaklara kalmadan.

‎20/07/2011 çarşamba
Yer : Avcılar Ido önü
Saat: 19:30
Güzergah : Avcılar - Yeşilköy Sahil Hattı
Aktivite : Yeşilköy Sahilde Balık Ekmek
Katılmak Isteyenleri Bekleriz

Arkadaşlar, Bu hafta Cumartesi 6 Ağustos sabahı için 100km civarı bir tur yapalım diyorum. Tur rotası B.Düzü - B.çekmece - çatalca - inceğiz - Akören - Gazitepe - Kavaklı - Selimpaşa - Kumburgaz - B.Çekmece - B.Düzü Şeklinde olmasını düşünüyorum. Tura kayılmayı düşünen arkadaşlara duyurulur.

Bu hafta sonu pazar günü : 11.09.2011 Saat: 10:00 gibi Büyükçekmece Gölü Etrafında Turlamayı düşünüyorum. Katılmak isteyen Var mı ?

Buluşma Yeri : Kervansaray Önü
Mesafe : 50km
Hava Durumu : Güzel

@Caner HOCAOĞLU
Caner kardesım senle tur yapmayı ozledım bu pazar gelemem ama musaıt zamanda turlayalım :)) iyi pedallar dilerım

@Ali ÖZTÜRK1

Ben beylikdüzünde oturuyorum sanırım sizde bu bölgedesinin bu tarafta da buluşabiliriz. Mesala 09:30 Beylik Pazarı önü otobüs durağı uygunsa. Yada siz ne terefastasınız. Ben Yeni pazarın ordan geçip yeşilkent - Gürpınar - Albatros güzergahından devam edicem.

Kervansarayın yeride ; tarihi mimarsinan köprüsünün olduğu B.çekmece festival alanında kervansaray binasıdır.

• Beğen
@özmen tetik

Tamamdır Özmen, uygun bir zamanda tekrar pedallamak dilekleriyle. Bu arada çarşamba gecesi turlarına devam mı. Önümüzdeki hafta içi gelirim belki sizin o tarafa gece turu yaparız.

• Beğen
Büyükçekmece Bisiklet Kulübü de Pazar Turlarını sürdürüyor;
11 Eylül Pazar 10:00 Kültürpark Kervansaray önü

• Beğen
Tepkiler: Caner HOCAOĞLU
Geri