Scudo Sports

Büyükçekmece

@bvernik

Vayy Bvernik sen buralara uğrarmıydın :D O zaman turları birleştirelim yarın. Görüşmek üzere. Selamlar...

Scudo
@Caner HOCAOĞLU

Selam

evet ben de beylikdüzünde oturuyorum. Yarın geçeceğin güzergah üzerinde. Yeni pazarın arkasında kalan site (Pınarkent) . Paradise ın karşısında kalıyor. Geçerken sana katılabilirim. 9:45 uygun mu?

Telefonumu vereyim. Malum henüz yeni olduğum için ÖM atamıyorum.

Tel : 0 542 561 61 41

@Caner HOCAOĞLU

carsamba aksam turları dewam ediyor yenı arkadaslarla bırlıkte bu hafta sucuk ekmek yaptık gümüspalada haftaya gece wardıyasındayım oyuzden yokum ama bir sonrakı hafta gorusuruz umaım yarınkı turda ıyı pedallar :))

Pazar Günü Büyükçekmece Bisiklet Kulübünden arkadaşlarla ile birlikte gerçekleştirdiğimiz tur güzel bir havada yoğun bir katılımla gerçekleştirilmiştir. 12 kişi hep beraber Çatalcaya gidilip Meşhur çorbacıda çorbalar içilmiş ve sonrasında Çakıl köy üzerinden manzaralar eşliğinde yol alınarak Kabilobaya inilip, Kulüp binasında çaylarımızı içip turumuzu noktaladık. Katılan herkese Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Ali ÖZTÜRK1
Merhaba,

18 Eylül pazar buluşma yeri ve saatini yazabilir misiniz.

Herkese selamlar....
17 Eylül Cumartesi sabah - saat ve buluşma yeri bildirilcektir - uzun ramazan ve bayramın ardından ilk gezimizi yapıyoruz. Tahminen Büyükçekmece göl etrafı olacaktır. Güzergah isteklere göre değişebiliriz. Şuan 2 kişiyiz. Arzu edenleri bekleriz.

Selamlar..

17/09/2011 cumartesi - saat 09:30 - kültürpark kervansaray önü..

Gelmek isteyenleri bekleriz.

Herkese Selamlar..

Tur duyurusudur.
25/09/2011 pazar .. Saat 09:30
Buluşma yeri : Büyükçekmece kervansaray önü..
Güzergah : Büyükçekmece göl ve çevresi..
Şu an 2 kişiyiz.
Katılmak isteyenleri bekleriz.

Selam Tolga, yeniden pedallamay başladın demek görüşürüz bir ara. Ben pazar günü duruma göre Avcılar grubun etkinliğine katılabilir. Sirkeci tarafına pedallıyacaklarmış. Olmadı gölün oraya gelirim. Görüşüürüzz..

• Beğen
Tepkiler: tolgaerdem
@Caner HOCAOĞLU

Selam Caner,

Avcılar grubunun etkinliğinden bilgim var ama performans olarak dipteyim. Onlara ayak uyduramam diye düşünüyorum. Bu nedenle kısa turlarla kendimi toparlamaya çalışıyorum..

Gelirsen görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: Caner HOCAOĞLU
@tolgaerdem

Abi ben Avcılara Gidicem. Artık Başka turda görüşürüz. Sende biraz toparla kendini bu arada.

Elbasana çıktığımız zamanları hatırla, antremana devam et :in: :in:

Bu hafta sonu göl çevresinde turlamak isteyen varmı. Rüzgar çok olmassa ben bi göl turu yapayım diyorum katılmak isteyen varsa beklerim.
Cumartesi : 12:00 gibi Kervansaray civarında olurum.

@Caner HOCAOĞLU

Selam Caner ..
Yeni gördüm... Pazar günü düşünürsen gelebilirim ...

Haberleşelim...

istanbul da gelecek arkadaşlara tavsiyem silivri otobüsleri bisikleti alıyorlar bagajları mevcut oraya bisikleti yatay bir şekilde koyabilirsiniz

denenmiş ve sorunsuz gidip gelinmiştir.

TUR DUYURUSUDUR ....

22/10/2011 Cumartesi
Saat : sabah 09:30
Buluşma yeri : Büyükçekmece kültür park..
... Güzergah : Büyükçekmece göl etrafı .. At çiftliğinde mola ...
Şu saat itibari ile 2 kişiyiz. Gelmek isteyenleri bekleriz.
Görüşmek üzere...

Tolga Merhaba,

Cumartesi günü ben Bahçeşehirden gelicek olan Semih abi ile buluşup, Beraber Büyükçekmeceye pedallayacağız. Cumartesi 09:30 görüşmek üzere...
Gecikirsek At çiftliğinde buluşuruz.

‎29/10/2011 Cumartesi sabah saat : 11:00
Tur yapılacaktır. Güzergah olarak Çatalca düşünülmektedir.

@tolgaerdem

Ben Geliyorum. Yarın sabah görüşmek üzere.

@serhat fırat

Her pazar sabah 8:30 da Albatros'ta buluşulup kısa bir sahil turu yapılıyor.

Ayrıca birlikte dolaşacak arkadaş arıyorum :) Hafta içi kimseyi bulamıyorum.

Geri