Scudo Sports

Büyükçekmece

Scudo
bende büyükçekmecedeyim aymerkezin arkasında oturuyorum.bu sabah 25 km tur yaptım.sabah saati kuruyorum 6 30 gibi çıkıyorum.yada akşam 8 sonrası müsait olabilirim.organizasyon olursa katılabilirim.hafta içide musaitim

• Beğen
Tepkiler: bvernik
Aymerkesin arkasinda nerede? Bende orada oturuyorum komsu cikmayalim?
Akkentten yukaridayim kuran kursundan assagi 374. Sokak:)

• Beğen
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.Normal şartlarda kış dönemi Bahçelievler'de ikamet etmekteyim ve bisiklet hastalığıma genelde yazları ağırlık verebiliyordum.20 seneye yakın Büyükçekmece Albatros'ta yazlıkçı olarak ikamet ediyorum fakat iş değişikliği sebebiyle son 6 aydır Esenyurt civarında bir grup şirketinde çalışmaktayım bu sebeple Büyükçekmece ikametim sonbahar dönemi ve hatta kış dönemini de kapsayabilir.İstanbul'a git gel yapmaktansa Büyükçekmece her anlamda daha iyi konumda bisiklet kullanım parkur ve çevre güzergahlar vb. bir çok bakımdan.Askerlik sonrası ara verdiğim bisiklet hastalığıma kaldığım yerden devam ediyorum.Her akşam iş dönüşü 18.30-19.00 civarı Albatros çıkışlı Mimarsinan Köprüsü üzeri ve sonrası Gürpınar Pınarkent hattından turumu tamamlamaktayım.Ayrıca daha hiç gerçekleştiremediğim ve kafamda planladığım hafta içi akşam 21.00-22.00 saatleri turlarına çıkamıyorum her akşam olmasada haftaiçi 2-3 akşam çıkılsa güzel olabilir.Zaman zaman bisiklet sevdalısı arkadaşlarla selamlaşıyoruz fakat iş, hayat koşturmacası organizasyonlara katılamıyorum.Sanırım pazar günleri sabah 08.30 gibi Albatros çıkışlı ufak turlar düzenlenmekte.Evimin önü olduğu halde daha katılmak mümkün olmadı ama bisiklet sevdalısı arkadaşlarla bir araya gelmek güzel olabilir.Forum sonradan aklım geldi ve facebook kullanmadığımdan mevcut arkadaşlarla buradan kontak kurmak istedim.Herkese tekrardan merhabalar diyorum.:in:

• Beğen
Yarın sabah 08:30 da Albatros önünde buluşup sahilde kısa bi tur yapacağız. Gelmek isteyenleri bekleriz.

• Beğen
Merhaba arkadaşlar.

Önceki sayfalarda da duyurularımız var.
Can arkadaşımızın belirttiği gibi her pazar turlarımız mutlaka oluyor.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/581238_410732212301256_863869151_n.jpg
Onun dışında aşağıda verdiğim linklerdeki sayfamızda duyuruları takip edebilir ve kendi tur duyurularınızı yapabilirsiniz.
Büyükçekmece civarında bisiklet yoğunluğu var ve sürekli artıyor. Birbirimizden haberimiz olsun ve olabildiğince birlikte turlayalım.
Ramazan ayında da iftar sonrası turlarımız olacaktır.

Büyükçekmece Bisiklet Kulübü
(link) - Büyükçekmece Bisiklet Kulübü Facebook Sayfası
(link)

Bol pedallı günler..

Pazar turunu bu hafta yakalamayı planlıyorum bir aksilik olmaz ise, fakat akşam turları için buluşma noktaları ya da mobil telefon ile iletişim kurabileceğimiz arkadaşlar konusunda nasıl yardım alabiliriz ? Bu arada ramazan ayından istifade iftara yakın saatler ve sonrası bir süre sahil oldukça rahat oluyor yaya trafik yönünden ve zabıta açısından saat engeline takılmadan bir süre gezmek mümkün gibi.Pazartesi akşam çıkamasamda dün akşam bu saatlerde çıktım oldukça iyiydi.Ayrıca en 2 sene öncesine kadar haftanın bir iki günü de olsa gittiğim Güzelce turuna geçtiğimiz Cumartesi akşam tekrardan çıktım oldukça keyifliydi.

• Beğen
28 Temmuz Cumartesi günü 22:30'da Büyükçekmece Atirus Avm önünde buluşalım.
Düşük tempo.. Güzergah; Güzelce..

Gece turu olduğu için aydınlatma ve kasklarımızı unutmayalım.

Hayırlı Ramazanlar..

Geç oldu ama yazıyım bir daha :D

Yarın 08:30 da Albatros önünde buluşup kısa bir sahil turu yapacağız.

Herkese Günaydınlar, Merhabalar,

İlk defa katılma imkanımın olduğu BBK ile Cumartesi Akşam, Güzelce turu oldukça keyifliydi.Mevcut arkadaşlarla tanışma imkanımız oldu.

Fakat şu pazar turunu yine yakalayamadık ona da bir sabah el atacağım elbet.

Yakın güzergah turlarını ramazan dönemi ve sonrası biraz daha sıklaştırabilirsek daha hoş olabilir.

Bi anda parladı bende bsiklet aşkı bütçe kısıtlı bisiklet araya dururken tesadüf bu siteye düştüm iyikide düşmüşüm çok iyi insanlarla karşılaştım ybazı konularda üşenmeden çook yardımcıda oldular alalh razı olsun mükemmel bir site her bisiklet sahibinin girmesi gereken bir sitedir bence her şey çok iiyi 3.günüm forumda bütün forumdaşlara selam olsun..Buralardayım been Ertürk...

Durusu gölü taraflarına gitmek isteyen var mı? Bayramda Balaban'a gittim tek başıma. Yol güzeldi. Kalabalık olursak daha iyi olur.

O yol çok güzeldir, ufak bir bölüm haricinde. Bu Pazar belki çıkabilirim.

Bu geçtiğimiz pazar sabah turumuzda bu plandan vazgeçilmiş olup, Can Vural arkadaşımızın ve diğer arkadaşların da kararıyla Çatalca Karaorman Turu düzenlenecektir.

Büyükçekmece Bisiklet Kulübü'ndeki arkadaşlarla birlikte önümüzdeki haftasonu pazar günü Çatalca Ormanlı Köyüne organizasyon düzenlemek istedik.

Büyükçekmece çıkışlı bu turumuza Silivri, Beylikdüzü, Bahçeşehir gibi çevre bölgeler ve diğer bölgelerden katılmak isteyen tüm arkadaşları da bekleriz.

Organizasyon Detayları;

02 Eylül 2012 Pazar

Sabah 07:00 Büyükçekmece Albatros Cafe & Restaurant önü ilk buluşma noktası olarak,
İkinci bir nokta olarak ise E-5 üzeri Büyükçekmece Atirus A.V.M. Sabah 07:15

Daha önceden bu bölgeye giden arkadaşlardan aldığımız bilgilere göre gidiş ve dönüş olarak yaklaşık 130 km. ve yolculuk süresi tek yönde 3-4 saat arası civarıymış.

Katılımcı dostlarımız için kask vb. gibi hayati gereksinimlerimizi unutmamakta fayda var diyelim ve hatırlatalım.

Organizasyondaki değişiklikler bildirilecektir.

9 Eylül Pazar günü saat 08:30'da Albatros önünde buluşup sahil boyunca toplam 15km'lik tur yapılacak. Herkesi bekleriz!

Büyükçekmece Bisiklet Kulübünün gelenekselleşen pazar turları kaldığı yerden devam ediyor arkadaşlar,

Yaz sıcaklarının hemen hemen sona ermesi, ramazanın verdiği rehavetin bitmesi ve sonbaharın gelişiyle havanın biraz rahatlaması sayesinde tekrardan pedallara yükleneceğiz,

Buluşma noktası olarak Büyükçekmece Sahil Albatros Cafe & Restaurant önü, saat olarak sabah 08:15 - 08:30 gibi toplanmış oluyoruz.Toplamda gidiş ve geliş yaklaşık 16 km'lik parkur bizleri bekliyor.

Büyükçekmece arkadaşların yanında ek olarak çevre bölgelerden gelmek isteyen Bahçeşehir, Alkent 2000, Tepekent, Çatalca, Kumburgaz, Mimaroba, Sinanoba, Avcılar, Beylikdüzü kısaca herkesi bekleriz.

Katılımcı dostlarımızın ortak kararıyla farklı güzergahlarıda ekleyebiliriz.Büyükçekmece Gölü Çevresi vb.

Pazar sabah görüşmek dileğiyle.

Geri