Scudo Sports

Büyükçekmece

Öncelikle herkese selamlar. Gürpınar taraflarında yol bisikletiyle turlara katılacak arkadaşlar buradan bana ulaşabilir. Herkese kazasız , belasız pedallamalar.

Scudo
merhaba büyükçekmece bisiklet klübümüzün akşam turları oluyor ve etkinlikler yapılıyor dilerseniz facebook'dan büyükçekmece bisiklet klübünü takip ederek turların zamanını ve yerini öğrenebilirsiniz

Beylikdüzü bisiklet grubunun da turları oluyor Facebooktan ulaşabilirsiniz

Merhabalar, en acilinden yardım lazım yarın deneyeceğim bu rotayı sizce nasıl bir rota? Ya da başka öneriniz var mıdır?
(link)

Merhabalar, Çarşamba günü Esenyurt'tan Büyükçekmece için kullandığım rota belki birilerine lazım olur, yollar düzgündü ama genelde yokuş bilginize... (link)

hiç yokmu 2017 de mimarobada bisiklet süren

@Tolga1serbet (link)

Buyrun efendim burada mevcut. Hatta bu akşam Tepekent turumuz mevcut.

Hort! Hiç mi birileri yok?

Biz hep buradayız.

BBK bu sene de yarış düzenleyecek mi? Bilgisi olan var mı?
Teşekkürler :)

Salı Perşembe olan turlara klup üyesi olmadan katılabiliyor muyuz?

Ben büyükçekmece - silivri /çatalca arası yalnız çıkıyorum ama yeniyim, sürüşler çok da performanslı olmuyor gezinti havasında kalıyor biraz. Beraber sürecek arkadaşlar var mı?

@Gauss
ben müsait olduğum günlerde sabahları gürpınardan çıkıyorum. silivriye doğru gidiyorum

@trainspotting35
abi bu arada seni geçen gün gürpınar sahilde gördüm sanki. piri reis parkının ordaki bisiklet yolunda karşılaştık.

Biraz hızlı tempo yapacak sürüşçü lazım. E5'ten çok sürmüyorum. Rota önerilenizi bekliyorum.

Arkadaşlar hafta içi hafta sonu fark etmez sabahları yol bisikletiyle sürüşe çıkıyorum genelde sabah 6 - 7 gibi. Eşlik edecek arkadaş varsa beraber süreriz. ( orta tempo, ortalama 17-18 km/h ile)

Arkadaşlar yok mu şöyle grup şeklinde ortalama 80 - 100km sürüşe çıkan

Geri