Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

C. Cu. Cu. Cub. Cub Cube. Cube Agree

@Soner Sarihan
Soner sanırım bu konuda yazıp çizmek gerekiyor. Bana göre nice garip şeyleri evimize sokuyoruz. Bir çok bsiklet ise eski alışkanlıklara kurban gidiyor ve merdiven boşluklarında telef oluyor. İşte bizim evin hali:

http://www.bisikletmagazin.com/media/users/gurol/2009/bisikletcinin%20ev%20hali.jpg

Bu arada Cube hayırlı olsun.

Scudo
@Sercan Sözer

Teşekkürler
selamlar

@serdar canıbeyaz

Yol bisikleti görünce hep ağzımın suyu akardı.:)
O bile süpersix i duyunca dondu kaldı yanağımda.:eek:

teşekkürler
selamlar

@Murat Reis

Merhaba Reis çok teşekkür ederim.
2004 model sedonamda bile tek değiştirdiğim yer bozulan arka göbek olduğu için bu bisikleti ileride oğlum bile kullanır diye düşünüyorum. Evet üzerini aramadım, aramıyorum, aramayacağım. :rolleyes:

Haa, ablam daha üst modelini hediye ederse o zaman olabilir :eek:

Senin yol bisikleti sevdan bizi burada mecnun gibi krizlere sokuyor :)
biz bisikletçiler güzele güzel deriz, güzel bizim olmasa da biliyorsun. Canondale in fotolarını bekliyoruz.

Sorma Reis, hakkını veririz inşallah, ama bir tur bisikletçisi olarak , hiçbir zaman gramlarla , ağırlıklarla işim olmayacağını sanırdım.:eek: Sevgili Halil çok güldü halime, 30 kg bagajı 2 ay yanına taşıyan birisi olarak , "şu donanım olsa ne kadar hafif olur ?" şeklindeki sorularıma ben bile çok güldüm.

Tekrar teşekkürler.
hepimiz için kazasız sürüşler diliyorum bende.
Selamlar

sonunda sizide yolcu yaptılar demek ,bakarken imrenmemek elde degil darısı bizim başımıza ,,güle güle, kazasız belasız kullanmanız dilegiyle.....hoşçakalın

Keyif dolu sürüşler, muhteşem bir alet...
Güle güle kullanın Cube'nizi...
Hani "yanıyor ağbi" dedikleri cinsten...

@Hakan Eşme

Sevgili Zirvedaşım,
Teşekkür ederim.
İznik te şunun şurasında 3 5 kere çıkarabildim bisikleti dışarıya, hepsinde de "aaa yarış var yarış" lafını duymadan şehir dışına çıkabildiğim olmadı.

yol bisikleti böyle bir etki bırakıyor halk arasında.
fiyatı da el yakıyor maalesef. Ama değiyor, hele benimki gibi hediye olunca. :)

selamlar

@sportmen

Yolcuların sayısı artıyor, bindik bir cube ye gidiyoruz kıyamete...
Teşekkürler ,
selamlar

@gurol

Teşekkürler,
senin cube de hayırlı olsun.

Zevkten 4 cube olduk beraberce. :)

@Aki Bülbüloğlu

Çok teşekkür ederim.
Hepimiz için kazasız sürüşler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
soner ağbi makina çok güzel,bir tur versene ankara yapıp geleyim :D

kazasız belasız bol keyifli sürüşler dilerim.

Özene büzene tanıtmışsın abi
Ben de bi Cube Dağ isterim :)
Bana hiç bisiklet alan ablam olmadı :)

güzel bisiklet ağırlıgıda iyi güle güle kullan :)

@ozhan

Teşekkür ederim.
Benim :) ağırlık iyi değil maalesef.
:( :D :D

@Ferhat Özben

Teşekkür ederim,
bisikletini ödünç veren de mi olmadı Ferhat ?:)
Selamlar

@Nedret Günaydın

:)Teşekkür ederim Sevgili Nedret,
Sen bu makinaya binersen, doğuya değil batıya doğru avrupa, amerika, çin iran üzerinden tersinden gidersin Ankara'ya.
Hakkını tam olarak verirsin.
Bizimki şimdilik ev içinde misafir gibi yatıyor, tozu alınıyor günlük olarak, ekmeğine , suyuna bakılıyor, ama gözü dışarda canavarın. :eek:

selamlar

e bu çok güzel...güzel günlerde kullanın..bi şey merak ettim..almanyadan eldi demişsiniz..kendiniz mi getirdiniz...eğer öyleyse gümrük işlemleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@Güney TuncerGüney, soldaki Sedona yenge'nin. Yani doğal olarak gerçekleşiyor. Tabi bir de mantıksal yönüne bakmak lazım. Kullandığımız bisikletler oldukça pahalı, güvenli bir yerde tutmak gerek.

• Beğen
@olkjolkjBeraberinde getirdiğiniz "bir" bisiklet hiç bir şekilde gümrüğe tabi değil.

• Beğen
aman allahım cube! :eek: :003:
maşallah,maşallah ve maşallah..:rolleyes:
kazasız,belasız sürüşler..:)

• Beğen
@çağrı kolçak

Sevgili Çağrı,
daha güzelleri senin olsun inşallah.
Teşekkür ederim,
Selamlar

@no_education

Teşekkürler
Temenniniz tüm bisikletliler için olsun...
Selamlar

@afd92

Merhaba Sevgili afd92,

Teşekkür ederim.
39 maşallah daha aldık mı güvendeyiz...:D
Selamlar

@olkjolkj

Teşekkür ederim.
Gürol'un da söylediği gibi bisiklet getirirken kendime getiriyorum dediğinizde gümrük herhangi bir sorun çıkartmıyor.
THY bisiklet taşımak için 30 euro istiyor yanlış hatırlamıyorsam.
Bisiklet sağlam bir bagj içinde yada orjinal kutusunda olmalı elbette.
Selamlar

@Güney Tuncer

Merhaba Güney,

Bizim evin bir odası bisiklet ve malzemeler ile dolu, balkondaki ardiye gibi kullandığımız çeyrek odalık yer de buna dahil. Daha babamların evinde ,garajında ve evlerinin çatısında duran bisikletler ve yine dağcılık malzemeleri varki böyle 3 -4 yere dağılmış olmasına rağmen çok yer tutuyorlar.

İkna etme sorusuna gelince?

İkna durumu yok ortada, çünkü hem dağ hem bisiklet malzemelerinin yarısı eşimin.

böyle olunca evde buzdolabı- fırın olması kadar doğal karşılanıyor bisikletler.:D

selamlar

Bu ne güzel makinedir öyle tam loçka(lokum) ki ne lokum. Kırmızısı beyazı dişlisi ,lastiği, freni zinciriyle ye beni pardon sür beni diyor. Evde tutman isabet olmuş yoksa bu çaktırmadan kendi başına kaçıp gölü turlar valla. Allah kazasız güle oynaya binmeyi nasip eylesin.

uff ne gider ama çıkıcan asvalta

Geri