Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

C. Cu. Cu. Cub. Cub Cube. Cube Agree

Tek kelimeyle harika, güle güle kullan Soner Hocam

Scudo
@Hakan Yazman

Sevgili Hakan,
Çok teşekkür ederim.
Gülerek ve ağzım açık kullanıyordum düne kadar, dün sinek yuttum bir tane ( gerçekten ) şu ufak olanlardan, direkt boğazdan içeri girdi, artık daha az açık ağzım sürüyorum. :)
Selamlar

@JoNeST

çok teşekkür ederim,
Cümlemiz için kazasız belasız binişler dilliyorum.
selamlar

@Emre Özhan

Çok teşekkürler ,
Selamlar

@Ediz Tevfik Özgan

Ahh haa haha,:D
Çok teşekkürler Ediz hocam,
Dediğin gibi biraz asi bir şey bu CUBE,:eek:
daha tımarlamaya yeni alıştırıyoruz , bolu beyinin baş düşmanı Köroğlu'nun atı gibi güneş görmeyen bir yerde sadece benim tarafımdan ziyaret ediliyor şimdilik.:D
Cube , Ehlilleşince senin gibi dostlarımı sırtından atmadan gezdirmek üzere her zaman hazır olacak umuyorum.

İlk bindiğim yol bisikleti senin bisikletindi hatırlıyorsan, kanımıza senin sayende karıştı yol bisikletçiliği. O kısacık turda içime doldu bir şeyler, sonra uzun süre bekledik ama işte şimdi gelinen durum bu.
Tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
madem ailenin son üyesi allah analı babalı büyütsün diyorum

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Soner Hocam İznik gezimizde de gördüğümüz üzere gerçekten çok ihtişamlı bir yol bisikleti. İznik'i yollarını aşındırarak herkese bisikleti sevdirmen dileğiyle!

İyi pedallamalar!

Caner

• Beğen
@karatascaner

Sevgili Caner,

Teşekkür ederim,
Sizinle beraber turladıktan sonra biraz konuşuldu İznik te bisikletliler geldi - gitti, kimdiler , nerede kalmışlar, vs diye. kalabalık olmadan pek etkisi olmuyor kişisel çabaların.

Cube e iyice alıştım sayılır. Artık uzun yol istiyor ama bakalım ne zaman...

Selamlar

@smee

Teşekkür ederim.
Sevgili Ablamın hediyesi olarak gelen bisiklet ailemizin şimdilik son üyesi bu Cube.
Aaa bir de abim var benim. :D Canım abim... :D
o da bir down hill alsa ya .:D

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: karatascaner
Bilgisayar başında geçen akşamlara, Soner Abi'yle uzuun uzun konuşmalarımıza değen bir seçim oldu kesinlikle :) Sakın yanlış anlama Soner Abi'm, benim de kesinlikle keyif aldığım konuşmalardı çünkü sen sorarken ben de bir yandan araştırıyordum, daha ne olsun! :D

Rengiyle, tasarımıyla, donanımıyla, sahibi ve hatta durduğu yeri ile (aslan yattığı yerden belli olurmuş ;)) harika bir bisiklet! Güle güle kullan, rüzgar arkandan essin ;)

Bizdede cube nin ful durance cok memnunuz sende mennun olrsun işalah hayırlı olsun

@drumuta

Teşekkür ederim.
güzel bir hediye benim için, farklı bir tat, herkesin sahip olmasını isteyeceğim kadar güzel bir şey.

@maviş

Teşekkürler,
fotoğraflarını eklerseniz seviniriz.

@HaliliOzturk

Sevgili Halil,
hakkını nasıl öderim bilmiyorum,;) bıkmadan , usanmadan, hem almancasını araştırıp, hem bana çevirmeye çalışarak vaktini harcadın.
Yardımınla en çok sevdiğim bisikletime kavuştum.
Sende hayallerindeki fixed i en kısa zamanda toplarsın umarım. :)

Buna binilmez, hergün sevilir okşanır vallahi...

Müthiş, arka lastik ve kadro arasına bakılırsa müthil yokuş çıkar bu pislet...

• Beğen
@cenk burak koç

10 numara yorum .
Teşekkür ederim.
Selamlar

@basri

Teşekkür ederim.
Bisiklet öyle görünüyor evet çok iyi yokuş çıkar.
Ancak benim ( bu yaz tura çıkamadığımız dikkate alındığında ) göbeğime bakıldığında ancak müthiş bir yokuş aşağı hızlanma hayal edebiliyorum şimdilik :D

Hız = göbek büyüklüğü:eek: ( kütle ) X zaman :)

Selamlar

Çok güzel Hayırlı uğurlu olsun Belkide hiçbirzaman böyle bir bisikletim olmayacak. Ama herzaman kalbim bisikletle atacak olanlarla idare edecem artık.

• Beğen
soner abi süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaa allah kazasız belasız sürmek nasip etsin

• Beğen
@Halil Atalay

Teşekkür ederim Halil,

İnşallah hepimiz için kazasız, tehlikesiz , hep güneşli, bol eğlenceli geziler olsun.

selamlar

@Şenol ÇOKGÜLER

Apple başkanı, Steve Job'un bir sözü var.

"Hayattaki noktalar ileriye doğru değil geriye doğru birleşir" diyor.

5 yıl önce bende aynı şeyleri düşünüyordum.

daha önce forumda defalarca yazdığım gibi.
"Sahip olduğunuz bisiklet en iyi bisiklettir"

Daha iyileri sizlerin olsun İnşallah.

görünümü her şeyi canandole supersıx bisikletini andırıyor kadro maşa aynı sadece üstündeki çizimler farklı
(link)
işte benzettiğim bisiklet
(link) (link)

@MUHAMMED KABA

Merhaba , teşekkür ederim.
Cube , canondale i döver :) :) :)
selamlar

@Utku Soğancıoğlu

:) değiştirdim, :)
teşekkürler.
Selamlar

@Utku Soğancıoğlu

Arada duvardan iniyor canım. :)
hep orada asılı değil, aslında bir ara çerçeveletecektim :) :D :eek: :D
Evde ufaklık olduğu için çok az binebildim, toplandığından bu yana.
Teşekkürler,
Selamlar

Hayırlı olsun.Kadrosuyla,donanımıyla,görünümüyle mükemmel bir bisiklet.Güle güle kullanın.

Geri