Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Caddebostan sahilinde gasp girişimine uğradım

Arkadaşlar, çok sıkışırsanız mutlaka ama mutlaka "İMDAAT YARDIM EDİN, POLİİSSS" diye bağırın. Bunun utanılacak hiç bir şeyi yok, akıllıca davranış ve aşırı dikkat dağıtmadır. Hem bir anlık rakibinizi şaşırtmaya sokar, dikkatini dağıtır ve artı toplum psikolojisi etkisi de yapar. Peşinden "Gaspçı var, hırsız var İMDAAT yardım edin" diye bağırmaya devam ederseniz, mutlaka insanların dikkatini çekersiniz ve mutlaka birileri ne oluyor diyerek yakınınıza gelecektir.
Çok ıssız bir yerde yakalanırsanız, yaralanacağınızdan emin oluyorsanız, istediklerini verin, kavgadan kaçının. En doğrusu budur. Candan daha önemli değil arkadaşlar. Sizi avantajlı duruma sokacak bir koruyucu eşyanız var ise bile dikkatli davranmalı, mümkün olduğu kadar kavgadan kaçınmalıyız. En son haddine kadar beklemeliyiz. Hatta mümkünse rakibinizi itip kaçın. Bunlar geleceğimiz için arkadaşlar. Kendimize yatırım, tecrübe arkadaşlar. Ha artık yapacak bir şey yok, olay kavgaya döndü ise, o koruyucu eşyanızı kullanmakta tereddüt etmeyin. Sakın tereddüt etmeyin. Yaralamak amaçlı değil, savunmak amaçlı kullanın.

Scudo
Arkadaşlar, çok sıkışırsanız mutlaka ama mutlaka "İMDAAT YARDIM EDİN, POLİİSSS" diye bağırın. Bunun utanılacak hiç bir şeyi yok, akıllıca davranış ve aşırı dikkat dağıtmadır. Hem bir anlık rakibinizi şaşırtmaya sokar, dikkatini dağıtır ve artı toplum psikolojisi etkisi de yapar. Peşinden "Gaspçı var, hırsız var İMDAAT yardım edin" diye bağırmaya devam ederseniz, mutlaka insanların dikkatini çekersiniz ve mutlaka birileri ne oluyor diyerek yakınınıza gelecektir.
Çok ıssız bir yerde yakalanırsanız, yaralanacağınızdan emin oluyorsanız, istediklerini verin, kavgadan kaçının. En doğrusu budur. Candan daha önemli değil arkadaşlar. Sizi avantajlı duruma sokacak bir koruyucu eşyanız var ise bile dikkatli davranmalı, mümkün olduğu kadar kavgadan kaçınmalıyız. En son haddine kadar beklemeliyiz. Hatta mümkünse rakibinizi itip kaçın. Bunlar geleceğimiz için arkadaşlar. Kendimize yatırım, tecrübe arkadaşlar. Ha artık yapacak bir şey yok, olay kavgaya döndü ise, o koruyucu eşyanızı kullanmakta tereddüt etmeyin. Sakın tereddüt etmeyin. Yaralamak amaçlı değil, savunmak amaçlı kullanın.
Benim aklıma gelen çözüm şu: Yanıma kullandığım telefon ve cüzdan haricinde boş bir cüzdan ve hurda pazarından 50 liraya alınmış bozuk bir telefon almak ve ıssız bir yerde önümü kesip "telefonunu, cüzdanını" ver diyenlere bu boş cüzdanı ve bozuk telefonu verip oradan gitmek. Cüzdanı alır almaz içine bakma ihtimallerine karşı içine tarihi geçmiş kredi kartları ve sahte para da konulabilir.

Vay arkadaş çarşamba sabahı ordaydım,çok geçmiş olsun.Ama olaydan çok çok daha vahimi bu konuda hiç bir şey yapılmaması.Yani orda arkadaşımız korksa(ki bu çok doğal)ve istediği ses bombasını verse bu iş bisikleti istemeye kadar gider.Gerçekten şok oldum yazılanları okurken.Nerede yaşıyoruz mağarada mı İstanbul'un görece en elit semtlerinden birinde mi?Hadi biz alıştık,bizim çocuklarımız nasıl alışacak buna?Çok yazık gerçekten

Gerçekten çok garip olaylar oluyor arkadaşlar. Her alanda kendinize çok dikkat edin.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
En güzeli beladan kaçmaktır. Oldu kaçamadınız ve sadece darp değilde olay başka bir merciye gidiyor. O zaman senin yada benim anam ağlamasın onunkisi ağlasın. Allah ne verdiyse koruyun kendinizi. Bu sizin jentilmence olacak son kavganız olsa dahi.

Her akşam o yoldan geçiyorum. Çok ciddi şekilde insanların başına belalar. Dün bir de sağ şerit yüzünden dingilin biriyle kavga ettim. Caddebostan'a giderken yok 3 şeritli.ben de sağ şeritten gidiyordum. Trafik zaten yoğun,arkamdan korna çaldı. Ben de ne var deyince "sağdan git" vs dedi. Ben de "zaten sağdan gidiyorum" deyince bana yolun en sağı falan demeye başladı. Baya bir bağırıştık,aşağı inecek diye bekledim ama inmedi. Ne yalan söyleyeyim,aşağıya inmemesi içimde kaldı. Bir inseydi de ayakkabının kallerini ağzına soksaydım. Hayatımda hiç alıp kullanmamış olmama rağmen,sanırım bir tane açılır kapanır jop alıp bir yere koyacağım. En azından ite kopuğa karşı kendimi korumam da lazım olur.

Böyle bir olay yaşarsanız gardınızı karşınızdakinden 2 kat fazla alın. Korkup kaçarlar. Ayrıca biber gazı taşımaktada fayda var.. Geçmiş olsun

Büyük anahtar başlığı olan bir kilitim var selenin altında, şimdiye dek olmadı böyle bişey ama olursa kilit iş yapar. Gasp olaylarında mütavezi kalmak işi dahada zorlaştırır, en iyisi bi sınır içinde savunmaya geçmek direk olarak. Gasp değil ama trafikde yaşadığım olaylardan biliyorum. Geçmiş olsun sizede.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@okuyucuoptik Adana gibi bir yer de size gerçekden denk gelmemesi de ilginçmiş.
Adananın kuzeyi refah ve elit bir semttir , güneye inersen şu hani sifir5sifirbir dizileri çekilen yerlere. Orada böyle tehlikeye girebilirsin.. Bizde rotalarımızı İlimizin kuzeyindeki köylere ve semtlere ayarlıyoruz. Ve Adana'nın insanı acayip yardım severdir (Has adanalı) Ve karşıdaki insanda böyle gaspı vesayre göze aldıysa karşılıksız kalmayacagını düşünür. Adana böyle bir yer ,haberlerde adı çıktı bir ara..

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Geçmiş olsun, bu tarz durumda en mantıklı çözüm biber gazı bana göre. Evde sizi bekleyen sevdikleriniz var o yüzden diğer tüm alternatiflere başvururken bu seçeneği düşünün.

Boks. Tak tak tak. Hemide zevkli. Pro boks öğreneceksin. Ani müdahale. Üstelik meşru müdaafa. İrlandalı boksör gibi geleni indireceksin geleni indireceksin. Ama ilkin oğlum bak git diyeceksin. Uyarı gerekli. Sonra seri döveceksin. Dinlene dinlene döveceksin. Şiddete karşıyım ama boksa değil.

O yolu sık sık kullanıyorum, bahsi geçen embesilleri de sık sık görüyorum. Beltur'un hemen yanında don paça dolaşıp mangal yapıyorlar.

Bu arada polis denilmiş. Polis'in o güzergahta yaptığı en iyi şey, maske takmayanların fotoğrafını çekmeye çalışmak. He bir de deniz'de boğulan olursa rapor tutmak için geliyorlar!

Geri