Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Caddebostan sahilinde gasp girişimine uğradım

@Burak Altaç Ben kendi fikrimi yazdım Burak Bey. Bu olaydaki gibi iki tane gaspçı bıçak çekip bisikleti istese, o jopu çıkartana kadar bıçağı sokar bir de bisikleti alır kaçarlar. 10 Saniye içinde iki kişiyi paket edebilecek bir tecrübeniz varsa saygı duyarım :)
Öyle bir durumda orasına burasına vurmam gibi bir vicdan muhakemesi yapmam ben,çatur çutur yapıştırırım :) Bu zaten son savunma hattı,her höt diyene çekip saldıracak değilim . :)

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
Scudo
konu dışı ama Ses bombanı sök! dediği şey nedir

Şubat 2020 itibariyle emniyetteki personel sayısı 323.000in üzerindedir. 3 katına yakın artan bir kurumdan bahsediyoruz. ( eski ortak f tipi yapının elemanları çıkarılmış ve yerine yenisi alınması dahil)

" to project , to serve"

For who ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@Çağdaş78 2023 e hazırlık...😉...Bisiklete binip gitmeyecek herhalde Caddebostan sahiline (ne bağlantı kurdum..😁)...Bu aslanlar, bekçiler hep bisiklete rahat binebilmek için...

• Hahaha
Tepkiler: Çağdaş78
@Çağdaş78 2023 e hazırlık...😉...Bisiklete binip gitmeyecek herhalde Caddebostan sahiline (ne bağlantı kurdum..😁)...Bu aslanlar, bekçiler hep bisiklete rahat binebilmek için...

Sorma abi bekçiler polisler olmasa halimiz vahim :)

Dün sahilde kavga çıkmıştı ben Kadıköy istikametine giderken, sahil bitiş noktasından döndüm kavga eden gençler geliyor. Birinin burnu kırılmış öbürüne de sağlam girmişler üst baş kalmamış....

Koca sahilde 1 tane ekip otosu gördüm sahilin başlangıcında, yalandan durduğu çok barizdi....

Geçmiş olsun. Bisikletle çıktıkmı bisürü zorlukla yüzleşmeden dönülmüyor.

formanın üstüne zırh giyin, sele altı çatanıza kılıç bağlayın, mermi geçirmez miğferinizi takmayı unutmayın.

Geri