specific
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.975
- İsim
- Harun
- Başlangıç
- 1981—82
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Diğer ülkelerde ''dul bırakan'' denilen ağaç devrilme/ kırılma durumu..gerçekten buna da dikkat etmek gerekiyor. Bursa'da ara sıra vakit geçirmek için gittiğim ufak bir çam ağacı ormanında , sırtımı yasladığım ve sağlam olduğuna neredeyse emin olduğum ağacın , kırılıp yanındaki genç ağacı da kırdığını gördüm. Rüzgarlı havalarda ormana girmeden iki kere düşünüyorum.(link)
Kamp yaparken buna da dikkat etmek gerekiyor.
@roycolt peki hiç yabani hayvan tehlikesi atlattınız mı? Ben tek başıma bu cesarete sahip olamıyorum..Halbuki eskiden balığa gider sabahlardık göl kıyılarında...
Hocam kamp işi ciddi sakat sey. Son kampımda bunu anladim. Sürü halinde dibimde uluyan hayvanlardan sonra bi tirsma geldi yalan yok hshbjsjhs 😂😂😂@mariokaldato Yahu çok güzel..😁🤣😂..Usta nasılda buluyorsun be ya...@Atasoy un paylaşımına bakıp dönünce koparttı beni..🤣...
Anladığını bizde iyice anladık..Çadırı yumruklamalar filan...🤣..Birde bana diyordun, gir korkma, ne olcak diye...😁👏Hocam kamp işi ciddi sakat sey. Son kampımda bunu anladim.
Karadeniz dağ, yaylalarında geziyorduk. Rehber "buralarda ayı falan da oluyor" dedi. Bende "seslensek çıkarlar mı ki" dedim, "dene" dedi. Ben şöyle bir bağırdım. Bizim rehber "olanda kaçmıştır" dedi.😅😅😅yeşili sev, doğayı koru, ayıyı öp
Anladığını bizde iyice anladık..Çadırı yumruklamalar filan...🤣..Birde bana diyordun, gir korkma, ne olcak diye...😁👏
@roycolt Hocam ayı ya da kurt insanı yiyecek olarak hiç mi düşümez? Ya da çok küçük bir ihtimal midir? Ciddi soruyorum, çadırda uyuyan tek başına bir insanı neden yemek istemezler?