Scudo Sports

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Akşam antreman sonrası

https://lh3.googleusercontent.com/fU4tRdI0mDUjZq0YLGTfc8C_cIQ4QXpPflBJ_sQ1IG4DC10V-e_WKqZTFGJGws_ISP9cqXpxxl0Fh_o0SIEVKKkMNyZfK6SVbFFijxriDYZfqyDFHDu5PoaxNcUZ-JQ-QS1v1JhDuLgPnrm2VeqjEFcHv38fKpXGIF5AH8Z0thUE6efol-kx0K7cbaInrj9OKY2kvS8gsSWEWOr31Y5ST4NuxLjvHP68X6-oqXcq_1JKGIYRgnQgrwYLcFg193GLRUxoZ1ZkLFme2u5MB5Jqj-bpa1DPvOd2aCov--w2UHYQfZDQ-mu8XYIA5JEL8dkLymzxGN_XENQDiwWUKfwVUe9S5kynsBC8MH2CygKYcpIiYQFQu6VmvaMJaSQnZM0OFqszU49o6wag_4y9YiGljD8CofOhRo6xFHpJOfJl6GDFiEBOdMG2MbTzyjzDWfbnxKTqs2v_z_Dh_YskFoQ0XDKI0N68njptd06mmECEULjF_FVN-u7fJ7Dq3ZDHpx2gqODbwpUMt3YyhHSpoxC9fMEjijXEPyndzEh-iHF3bQdnzoHBW1sAiVI5xbGOTrAW7goLX-z6q-j17hw2NGCh_IcBLRerIgU=w1079-h809-no

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
@çağrı can model hangisi ? ben 1,78 boy 81 cm iç bacak ile caad modelini 54 kadro kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: İLKER YILDIRIM
184 boy 84 iç bacak 58 allez büyük geldi, gidona uzanma anlamında. Şuan caad8 54 var daha kısmet olmadı sürmek.

@çağrı can

184/84 ölçüleri ile 54cm kadro size küçük kalacaktır. İmkan varsa 56cm ile değişim yoluna gidin. Yoksa da gidon boğazını 120mm yapmanız gerekebilir.

@Sadettin Z. Boğaza rağzıyım. Yoksa sadece kadro büyütmek içün 450 lira ödemem gerekecek. Muhtemelen böyle binerim. Zaten bu sene veya en geç seneye almanya planım var. Bir kara kanyon endurace yapma niyetim var. Muhtemelen en fazla bir sene binebilicem.

@MehmetAliB.

Teşekkür ederim.. Bugün delta bisiklete jant için gittiğimde bunu da hallettiler.

@ufuk anatca Lefty'li yol bisikleti de görmüş olduk.:rolleyes: Cannondale daha yeni çıkardı bunu. Hayırlı olsun, çok güzel.
Apidura çantayı nerden aldınız, bana da lazım ondan?

Merhaba ;

Yaklasik 3 haftadir caad10 ve caad12 serilerini inceliyorum. 2 3 yıl mtb ve trekking sehir bisikleti maceram oldu ve hep salcano sedona bisiklete bindim artik gercek bir bisiklet kadrom olsun istiyorum (salcano sedona kullanicilari yanlis anlamayin kucumseme amacli soylemiyorum) 3 haftadir caad 10 ve 12 modellerine bakiyorum tam diyorum caad10 alayim.. sonra bir sekilde alluminati gibi caad12 cikiyor karsima lakin.. caad 12de kirmisi ve sari renk efsanee gozumu kapatim odamda bisikleti canlandiriyorum bu renkler olmali olacaksa caad 12 diyorum ama deltanin sitesinde 105 setli caad12 kirmizi yada yesil malesef yok bugün deltaya gideyim levent subesine malesef kapatmislar. Neyse deltayi aradim pazar pazar bir şans renkleri sordu kaba tabir ile yok.. dediler istiyorsaniz 45 gunde getirebiliriz dendi.. global olarak caad12 105 set sari yada kirmizi rengi goren bile var midir.. en kötü caad10 alacagim siyah yesil renk kombinasyonunda..

Biraz uzunca oldu kabul ediyorum :)

Soylede bir durum var mtb mi sattim 3 aydir pedal basmiyorum kilo oldu 1.78 boyna 81 (hayvanus) ilk yol bisikletim icin caad12 cok mu fazla ? Caad10 caad12 kararsizliklar..

Bu sayfaya girdigimde @Baki KAYAN beyin bisiklwti ni ve yazilarini okuduğumda beynim sulaniyor

Bir yardim lutfen :)

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Geri