Scudo Sports

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@KARDUZ.ERHAN gursel akay bisiklet (caddede) kirmizi 105 setli caad12 satiyordu, bir bakin isterseniz...

Googlelayin adres ve sahibinden ilanlarini goreceksiniz. ..

• Beğen
Tepkiler: Erhan81
Merhabalar evet modelin adı slate 105 . Bisiklet yol ve cyclocross karışımı . Çok eğlenceli bir bisiklet . Aynakol 52-36 , arka dişli 11-28 . Hem düz yolda hem de çAkıllı köy yollarında sorunsuz binilebiliyor . 27,5 lastik çeşitlerinden istediğinizi takabiliyorsunuz ben düz yol için şimdilik 1,35 lik schwalbe kojak taktım . Bozuk yollar için schwalbe g-one kullanıyorum . Üzerinde gelen lastiklerin patlak koruması çok kötü . Diğer caad 12 min arka attırıcısını uzun bacakla değiştirdim arka dişliyi 11-34 yaptım , aynakolu da 50-34 e getirdim böylece bir önceki bisikletim olan caad 10 daki gibi uzun turlarda yüklü olarak tırmanışlarda daha rahat ediyorum . image.jpeg

@Ozan k. Hocam aradim akay bisikleti ellerinde ki ultegra setliymis.. nette biraz araştırdım kirmiz ve sari renkli caad12 kadrosu sadece ultegra setlli modellerde kullanilmis (kesin degil) ilginiz için teşekkür ederim..

Bu arada bugün Delta bisiklet e gittim caad 12 caad10 modeli görmek için caad10 da kadro boyu seçeneği yoktu.. caad12 de 105 setde sadece siyah yesil secenegi var malum.. birde kirmizi caad8 i gorunce icim kirmizaya gitti.. almadan geri dönüş yaptım ya kirmizi yada sari caad12 alacagim yoksa icimde uhte kalacak bulabilcegimiz bildiginiz bir yer var mi canondale kullanicilari ? Kirmizi icin ultegra set e okadar para vermek istemiyorum cunki ultegra bana asiri fazla..

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Teşekkürler. Bir de bu resimdeki sele kendi selesimidir marka model nedir acaba? @ufuk anatca

Slate deki sele fabrik sele , gayet başarılı bir sele , caad10 daki brooks cambium c15 carved . Caad12 seki sele de sele italia x1 .

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160627/f52cd95c801f909cd5f905f08b08225a.jpg

ramazandan sonra adam akıllı bi caadx incelemesi yapabilirim artık. yeteri kadar kullandım sayılır.

@GurkanSamet
Onemli degil. Biz Cannondale de gormemiz gerekeni goruyoruz. Cannondale olsun baska soze gerek yok. Yakisikliyi saglikli gunlerde kullanin.

cannondale caad8 deki gidon sargısının dokusunu hissiyatını arıyorum arkadaşlar burası yeri mi bilemedim ama bir öneriniz olur mu?

Geri