Scudo Sports

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Slate kullanan kaç kişi var ve gerçekten de all the way mi? :) cx1 çok iyi gözüküyor ama buradan alınması baya pahalıya mal olur.

Bu da bisikletimin 2015 yılındaki son hali. 2017 başı için titanyum vidalar ve birkaç özel parça daha bekliyorum.

http://i63.tinypic.com/rsh6kn.jpg

MTB ci arkadaşlara sorum olacak. MTB için şortları (CFR Team veya diğer baggy şortlar) nerden ve hangi fiyat aralıklarında alıyorsunuz? Yılbaşına doğru hesaplı oluyormuş ama bana bir kez bile denk gelmedi.

Resmi yeniden yolluyorum

(link)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Bu bisiklet hakkında yorum yapabilecek var mı? Sizce alınır mı? 5700 serisi 105 ve rs10 jant prologo selesi var. Fiyatı nasıl?

(link)

@alcest
bi insan neden trainerda kullanacağı bisiklete suluk kafesi pompa tutucu ve reflektör koyar ki ?

• Beğen
Tepkiler: caucAsian
@Tasogare
Üşengeçtir :D Çıkarmış sanırım sonradan; diğer fotoğraflarda gözükmüyor.

Resimlerdeki ile aynı durumda demiş. Fotoğraflar temsili de olabilir.

@alcest

Bu ilan bana biraz şüpheli geldi. Faturasını ve Cannondale garanti etiketini sorun, hatta resimlerini isteyin.

Kadronun kaynak noktaları da ne kadar belirgin hale gelmiş. Benim eskiden kullandığım 2011 model CAAD10'u karbon bir kadrodan ayırmak imkansız gibiydi.

Herkese merhaba. Henüz bir cannondale 'im yok,ancak en yakın zamanda aranıza katılıyorum. Bu sürecin hızlanması için yardımınıza ihtiyacım var.Tüm yazılanları okudum. Çok keyif aldım. Özellikle merak ettiğim ve kararsız kaldığım iki konu var.
1) çocukluğumdan beri yol bisikleti hayali kuruyorum (çok güzeller!) ancak hangi yazıyı okusam şehir içi kullanım için (işe geliş-gidiş yak.10km. Çanakkale)yol bisikletlerinin uygun olmadığı yazıyor. Sizin fikirlerinizi alabilir miyim?
2) durum yukarıdaki gibi olunca bad boy ve quick serilerini inceledim." Bad boy"un karizması çok hoşuma gidiyor fakat anladım ki "quick" kullanıcı sayısı çok daha fazla. İki seriyi karşılaştırabilecek arkadaşlar düşüncelerini paylaşabilirler mi?

Lütfen beni bu çukurdan çıkarın! Kafam çok karıştı:kötü:

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
@Maradona Cannondale kullanıcı değilim ancak günde yaklaşık 70 km sırf ulaşım amaçlı yol bisikleti kullanmış biri olarak söylüyorum: Ulaşım için yol bisikleti bence en uygunu.Böyle düşünüyorum çünkü benim için atiklik ön planda.Ha tabii ki de şunu inkar edemem: Quick alıp kullanırsanız ulaşım için mesela Supersix Evo yerine, iş, okul yolunuz daha rahat olabilir.Bagaj takmak isteyebilirsiniz, daha dik oturmak daha rahat gelebilir vs. tamamen kişiye bağlı faktörler.Bir kez alışırsanız yol bisikleti'nde oturma şekline, nereye gittiğiniz çok da fark etmez.Kısacası her türlü konforlu olabilir.Quick ile Bad Boy için diyeceğim yok ne yazık ki, ilgi alanım 'yol' olduğu için.Şimdiden hayırlı olsun :srnsml:

Cesaret veren yanıtın için teşekkür ederim...araştırmalarımdan çıkardığım sonuçlardan biri; oturuş pozisyonu ile ilgili sıkıntıdan daha çok şehir içindeki kalitesiz asfalt ve parke taşları, kaldırımlara çıkma zorunlulukları...yol bisikleti bu zorlukların üstesinden gelebilir mi dersin?

Değerli üstadlar herkese merhaba. Bende aranıza forumdaki İbrahim Taha hocadan aldığım 2.el bisiklet ile katıldım.
bf61fa8db694a630bc5e39a43e9a20ed.jpg

HTC+10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@blackice_serkan
Hayırlı,uğurlu olsun, kazasız,belasız kullanmanız dileklerimle. ( Güzel bisiklet )

Teşekkür ederim üstad. Daha siftah yapmadım, sadece bu plastik hafif, düz çamurluk taktırdım. Aldığım arkadaş bu işten anlıyordu. Ancak kullanmaya başlamadan bir bakım yaptırmak gerekir mi acaba?

HTC+10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@blackice_serkan
Anladığım kadarıyla size satan bisiklete iyi bakmış, bence bakıma gerek yok ama fren papuçlarını gözle bir kontrol et.
Sdece meraktan sorayım kaça aldınız özelden yazarmısınız.
Bu arada güvendiğin bir arkadaşınıza kontrolda ettirebilirsiniz bakım için.

Geri