Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

@Anonim telefonunda whatsap uygulamasına bi baksana mesaj gelmiş olabilir sana :D

Scudo
Usta bisiklete bende bayıldım. Renkleri çok hoş. Fiyatı nedir bu canavarın ?

@Engin er. Tam emin değilim ama geçen haftalarda böyle bir bisiklet görmüş, hayran hayran arkadan bakmıştım. Sanırım sizdiniz,gerçekte de harika bir bisiklet. Güle güle kullanın. :)

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
@ogulcanguvenn
Istanbulda gorduysen belki benimkidir :-D
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160511/def3f4d548a046af852cf03b5016a549.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
Merhaba arkadaşlar süpersix himod sahibiyim göbekten torklu pedala bastığımda kırt kırt diye ses gelmekte aynı sorunu yaşayan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var

@ümit KOCABAŞ

Bisikletinizden gelen sesler orta göbekten geliyor olabileceği gibi sele borusu, pedal ve gidon boğazı kaynaklı da olabilir.

Sele borusunu temiz bir bez ile silip yerine takmanızı, gidon boğazını aynı şekilde kontrol ederek doğru torkta sıkmanızı ve pedallarınızı da Allah ne verdiyse sıkmanızı öneririm :)

Sorun devam ederse (özellikle yokuşta yüklenirken ve aynakol belirli bir konumdayken ses geliyorsa) orta göbekten şüphelenebilirsiniz.

Rulmanların ömrü bitmiş, aynakol civatası gevşemiş veya göbeğe ön gerilim vermekle görevli yaylı pul düzleşmiş olabilir. Bu durumda BB30 service kit edinip rulmanları ve baskı yayını değiştirmeniz en kesin çözüm.

Bilmiyorum aynakol da bb 30 yazıyor
Göbek ne bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
@ElcaSeJawS İstanbul'a yolum düşerse bir gün, o da olabilir :) İyi günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
@ümit KOCABAŞ
BB30 creaking diye google da aratırsanız sorunun yaygın bir sorun olduğunu görürsünüz.
Çözüm için genel tavsiye; rulmanları yatağa oturturken loctite kullanılması, spindle ın greslenmesi ve göbeğin iyi sıkılması. Aynı sorun bende de var, ama çözmek için denemedim henüz.

çok yakında bu konu başlığında yada yeni bir başlıkta detaylı olmasada bol fotoğraflı incelemelerle sizinleyiz. :islik:

Dosyalar

• IMG-20160519-WA0022.jpg
    IMG-20160519-WA0022.jpg
    81,1 KB · Okunma: 91
@Anonim sabırsızlandın demi :koptum: daha çekmedim :D

Geri