Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

@CevdetBilge dediğiniz gibi amiral gemisi markalar bunlar zevke kalmış gibi gözüküyor merakımdan sordum o kadar bütçem olsada bende estetiğe göre alsam keşke :)

Scudo
@Engin er. Abi yakından görmek nasıl bir duygu anca tahmin edebillirim ;) önümüzde ki haftanın herhangi bir günü müsait misin? Ben şöyle gelsem accık ucundan baksam :D

Gel kardeşim, haftaiçi haberleşelim. İşe gidip geliyorum zaten. Hep benimle bu aralar. [emoji847]

Herkese merhaba dostlar. Aranıza yeni katıldım bende eski Cannondale kullanıcılarındanım bu siteyi keşfetmek beni çok mutlu etti.

Ustalar benim bir sorum olacak yeni üye olduğum için konu açamadım. Bisikletim cannondale fakat tam modelini bilmiyorum bundan tam 12 yada 13 sene önce tanıdıktan almıştık. Seri numarası ile modelini öğrenebilirmiyiz ?

https://p4.zdusercontent.com/attachment/293517/eXHskwAJ75Upw357wAhmpXj9y?token=eyJhbGciOiJkaXIiLCJlbmMiOiJBMTI4Q0JDLUhTMjU2In0..kbECr0aabl1AV_X9vqthPw.RkvRWzbDH4IMOQlsqzA3q6Whp1HXWNKSTQR-sMgGEsnXW2CdRdEcYFdMic4GgXSynSROsbzQlamBKJEYP_jLIuO9Cen3hpfBYPVDqKmqSVlCJarHKOxETfn3NGOg71a9s4R5tPjQPM0CUAwlQx5S3PnguCOmEemFXSU13q7OPqD4rrSsRo7AO92oOhCqZ1kQknNdI3PZIA4YC-lMOyaWbQ.onp-bqn7-QiRMjKR7J6WrA
Makine bu arkadaşlar eski olmasına rağmen o kadar hafif ve rahatki hastasıyım Modelini öğrenebilirsem ön vitesi yenileyeceğim.

@9magiko
Saol dostum ilgin için peki bu ön vites aktarıcı ile arka vites kolunu neye göre almalıyım

@EmreTT Orijinal kalsın istiyorsan üzerindekilerin aynısından takabilirsin ama bulmak pek kolay olmayabilir. Detaylı fotoğraf çekersen üstündeki parçaların modellerini de buluruz. Ya da komple daha güncel bir Shimano sisteme geçebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
Çeker paylaşırım dostum. Çok eski olmasına rağmen kadrosu ilk günkü gibi çizikleri hariç

Birde bu cannondale m600 modellere bakınca benimkine benzeyen bulamadım. Kadrolar aynı gibi ama parçalar değişik. Cannondale'nin modeli çok sanırsam.

@EmreTT Kadro, renkler ve maşa M600 gibi duruyor, sendeki yazılar silinmiş. Bileşenler değişik olabilir (zamanla değişmiş ya da fabrika çıkışından farklı da olabilir).

Bir ihtimal M500 de olabilir:

https://i.hizliresim.com/LAjJJb.jpg

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
İlgin için teşekkürler @9magiko. Bir de bu parçaları en uygun hangi siteden bulabilirim ?

@EmreTT Sanırım en kolay eBay'den bulursun. Farklı önerileri olan arkadaşlar yazarsa iyi olur.

Bu arada yukarıda paylaştığım resimde altta bileşenler de yazıyor, sendekine benziyor mu bunlar?

Fren sistemleri farklı duruyor hocam. Bu delta bisikleti önerirmisin ordan yeni bileşenler edinsem.

Geri