Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@ümit KOCABAŞ
baba senin sorunun pedaldan bence, sök pedalları, güzel temizle, çok az yağla, tak geri.

ayakta ses geliyosa sele borusundan değildir, oturarak gidonu bıraktığında ya da nazikçe tuttuğunda gelmiyorsa gidondan değildir, ki kırt yapmaz genelde, droplardan sağa sola abanarak kontrol edebilirsiniz bu sesleri. ama kırt diyosanız pedal sanki, krankkolu nun en aşağıda olduğu zamanda mı yapıyor sesi dikkat ettiniz mi ?

pedalların sol tarafın ters söküldüğünü söylemesemde olurdu sanırım

pedal eskiyse, çıkarmışken rulman yataklarını kapatan conta yerinde mi bakın, belki aradan toz toprak girmiştir, ulaşabiliyorsanız temizleyin. sorun hala devam ederse delta bisiklet önünde benzin döküp yakalım, medyaya da haber veririz.
ama siz önce bunları bi deneyin :)

• Beğen
Tepkiler: Ümit Kocabaş
@Asusmune aslında benim boyumuna göre 1 - 2 numara güçük

@Anonim Fıstık yeşiliymişşş pehhhhh

Savaş kardeş sen bu bisiklet işinde yenisin galiba,
Bu güzel İstanbul sabahında diyeceğim ama havada iyi değilki, kasvetlimi, kasvetli,
Öncelikle seni kazıklamışlar, fena kazıklanmışsın. Bu bisikletin adı,sanı bile duyulmamış, seni testır olarakmı kullanacaklar,
İnşallah birde bu ucube, ne olduğu belli olmayan metal yığınına parada mı verdin,
Bizim burada Şükrü amcanın marketi 5 ekmek alana bu bisikleti birde şişme balon hediye ediyor, İnanki balonun renkleri bundan güzel.
Ben seni tanırım güzel kardeşim, seni bu alet memnun etmez, git bir ümit al umitlerin yeşersin, böyle çakma fıstıklı yeşilde olmasın.

Sana tavsiyen yarın saat 12 de göztepede sahile yani benim belirteceğim bir yere park et, ben seni bu ızdıraptan kurtarayım, iyi canım kardeşim.
Hatta senin yerine bu çileyi ben çekeyim, bir de hayır duanı alırım.

Neymiş öyle fıstıklı, mıstıklı yeşilmişşşşş pehhhhhh

@Anonim

Merhaba arkadaşlar dün itibari ile Quick 4 modeli ile aranıza katıldım... Sağolsun delta bisikletten bisikleti alırken orada karşılaştığım Eagle nickli arkadaşımızla da tanışmış oldum...

Bu da acele çektiğim bir resim...

IMAG0285.jpg

@Y. Birol bisikletiniz harika. Benimki de ilk mesajdaki yani bahsettiğim şehir bisikleti. :) Yeni bisikletiniz için hayırlı olsun diyorum. Kazasız belasız sürüşler, güle güle pedallayın...

Teşekkürler Arkadaşım... En kısa sürede birlikte pedallarız umarım...

@Y. Birol rica ederim. Elbette olur. Ben yarın Tuzla-Kadıköy yapmayı düşünüyorum mesela. Yani yarın toplamda 80 KM yapma planım var. Eğer uygunsanız birlikte pedallayabiliriz. Tabii sonraki gün Tuzla içi de olabilir. Tuzla-Pendik veya Tuzla-Kartal da iyi bir alternatif... :D

:harika::harika:Yarın yada çarşamba Ankarada olacağım... Geldikten sonra Tuzla içi alıştırma turları ile başlayabiliriz diye düşünüyorum... Öncelikli biraz kondisyon yapmam gerekecek daha sonra biraz daha uzun turlara çıkabiliriz arkadaşım.

:) fiyatıda iyimiş hocam kazasız belasız kullanırsın umarım

• Beğen
Tepkiler: Y. Birol
Şu parçadan arıyorum arkdaşlar duyan bilen var mı:)
(link)

Delta stoklarına 58 kadro CAAD 12'nin erken bir zamanda gelmesine göre ben de buraya fotoğrafımı atabilirim belki :D Aksi takdirde Focus başlığına yöneleceğim. :D

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Cannondale askılı tayt kullananlardan bir ricam var.. 1,92 boy ve 90 kilo için L mi yoksa XL mi almalıyım?

Geri