Scudo Sports

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Bir sonraki yol bisikletim Caad 12 olacak ancak oldukça pahalı. Umarım alabilirim bir şekilde.

Merhaba arkadaslar.
Bir konuda yardiminiza ihtiyacim var.üst dizey bir bisiklete ihtiyacim var.ful 105 alü kadro karbon maşali bir cannondale mi yoksa ful karbon ful 105li lapiermi almaliyim.ikiside ayni fiyatlarda.gönlüm cannondale diyor.bir de meshur yesilli kadrolu bu cannondale.cvp lar icin simdiden tessekkurler.

@Imlampre

Yok aslında pek birbirinden farkı ikisi de güzel bisiklet. Kalbinizi dinleyin derim.

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
@h.kozan slm acaba caad 12 ne gibi özellikleri var caad 10 göre.bende bir cannondale alma arifesindeyim.

@Imlampre Biraz daha bekle ya da daha fazla pazarlık yap bir Supersix Evo al. Aluminyumdan carbona geçiş zevkini yaşamak istiyorsan tabii ki sırlaman Caad sonrasında da Supersix Evo olabilir. Hayırlı olsun. İyi günlerde binin.

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
@Imlampre Benim takıldığım bir cümle var full karbon. Bir bisikletin full karbon olması için sele borusunun, gidonun, gidon boğazının, jantların, selenin, üzerindeki setin karbon olması gerekmez mi?. Lapierre karbon kadro bir bisiklet bende de var oradan biliyorum :)

@trainspotting35
Kadronun karbon oldugunu biliyorum sele italia sele vardı üzerinde fakat dediginiz unsurlara hiçbakmadim acıkçası.aslında lapierre düşüncede bir adim geride benim icin.yani almisken son nokta ne ise onu almak istiyorum.

@Imlampre Tek olay hafiflik olmamalı. Fuji Sportif 1.3 Alü bisiklet sahibiydim halende öyleyim ancak 1 ay önce Lapierre Sensium 300 aldım arkadaşımdan çok uygun şartlarda ve çok uygun fiyata aklımda karbona geçmek yoktu ekonomik anlamda. Karbon bisiklete biner binmez ilk hissiyatım pedala bastığınız kuvvetin yola aktarılması oldu. Sonrasında sanki süspansiyonlu bir bisiklet kullanıyormuşum gibi sarsıntıları az hissetmemle iyiki karbon sahibiyim dedim.

c01df4ac61bfd613a1768300c660697c.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@altinok @Maradona Kadro boyu seçimi konusunda bu size yardımcı olacaktır. Genelde markaların kendi tavsiye ettiği kadro boylarını almakta fayda var diye düşünüyorum.

Dosyalar

• cannondale-bikes-sizing.jpg
    cannondale-bikes-sizing.jpg
    74,6 KB · Okunma: 35
@Imlampre O kısıma yapacak birşey yok :):)

Geri