Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

@Imlampre yavaş kalmak derken? 47-48 den sonra ancak kadans yetmez. Uçuyorsunuz anlaşılan ?

Screenshot_20190101-194701_GearCalculator.jpg Screenshot_20190101-194713_GearCalculator.jpg

• Beğen
Tepkiler: Şeref Tuzcu
Scudo
Merhabalar, ikinci bisiklet olarak CAAD12 dusunuyorum. Amacim yaris degil, uzun yol da gidebilecegim turmanisi da iyi olan aliminyum yol bisikletim de olsun istiyorum. Dogru bir secimmidir tecrubeli arkadaslardan tavsiye alabilirmiyim,

Cok tesekkurler

@Seyc
Caad 12 kullanıyorum inanılmaz rahat tırmanısı süper selesi gayet rahat.uzun yolda da kullanabilirsin.tek bir dezavantajı şu yarışmak istersen iyibir jantsetine ihtiyacin var dostum.onun dısında bir eksigi yok

• Beğen
Tepkiler: Seyc
@Imlampre

Cok tesekkurler ?

Caad12 geldi bu arada, henuz kutusunda ?

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
Yarın acacagım kutuyu,

Dosyalar

• 174A7CC8-05B8-4263-AD54-4C33E386B10E.jpeg
    174A7CC8-05B8-4263-AD54-4C33E386B10E.jpeg
    1,2 MB · Okunma: 46
  • 18D11C45-795E-44B0-BFD2-67CFAB7D087D.png
    18D11C45-795E-44B0-BFD2-67CFAB7D087D.png
    342,1 KB · Okunma: 46
  • Beğen
Tepkiler: sadi imren
merhabalar 25.4 sele borusunu sadece canondale kullanıyor bende alu sele borusu var elinde satılık 25.4 karbon sele borusu olan varmı

lefty amortisör bakımları hakkında nerden bilgi alabiliriz ve nerde yapılır

@Seyc
Gülegüle kullanın kazasız belasız...

• Beğen
Tepkiler: Seyc
@ForrestGump
Çok güzel bisiklet güle güle kullanın arka park ayağının takılı olduğu yerde ayak ile kadro arasında sağlam bir lastik parçası yoksa kadronuz zamanla fena zarar görecektir bisikletçiler genelde dandik elektrik bandı sarıp takarlar arada bir parça yoksa eski bir iç lastik parçasını kadroya sarıp ayağı öyle takmanızı öneririm

hayırlı olsun güle güle kullanın güzel günlerde olsun darısı başımıza

@Gökay Akçay

çok teşekkürler. onu bisikletpro'da alelacele taktırdım hiç yoktu çünkü. orijinal bir şey yok mu alabileceğim öyle dediğiniz gibi bir bağlantı noktası zaten olan? bisiklet ve kası aldım. geçen sene aldığım yürüyüş kıyafeti ve yürüyüş ayakkabısını da şimdilik bisiklete uyarladım. şimdi ekipmanları alma zamanı yavaş yavaş. forumda alınacak tüm ekipmanları gösteren derli toplu bir başlık var mı ki acaba?

8409 çok teşekkürler. daha güzelleri senin olsun.

@ForrestGump
Öyle bir ayak yok ama sizin park ayağı gayet güzel evde bulabileceğiniz kalınca bir lastik ile kolayca yapabilirsiniz mantık metal metale sürtmesin, forumda başlıklar vardır mutlaka yavaş yavaş bulursunuz, eldiven, bisiklet alyan takımı, pompa, yedek iç lastik, zil, matara, matara kafesi ve aydınlatma ilk aklıma gelenler hepsini decathlondan 20 şer liraya alabilirsin ilk başta heves edip çok para harcama zamanla ihtiyaçların doğrultusunda paranı daha bilinçli harcarsın

@Gökay Akçay

Bro sen söyledikten sonra baktım, tarif ettiğin gibi bir şeyin üstüne takmışlar zaten bisiklet pro'daki arkadaşlar. Böyle, kadroyu saran ince siyah -sanırım plastik- bir tabakanın üstüne ayaklığı monte etmişler. Sanırım bir şey yapmama gerek kalmadı bu durumda. Resmini çekip atacaktım unuttum, şimdi de evde değilim işteyim.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Son yazdığım mesajdan sonra hala bu konuda kimse birşey yazmamış cannondale sevilmiyor mu acaba :krnz:
Yeni bisikleti caad 13 tanıtıldı Cannondale-CAAD13-news-07-7f18989.jpgCannondale-CAAD13-news-05-4047b3c.jpgCannondale-CAAD13-news-22-afecdc1.jpgCannondale-CAAD13-news-10-7c6668f.jpg
Açıklamalar linkte (link)

Geri