Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

(link)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Scudo
Quick 4 M beden hangi boy aralığına denk geliyor acaba?

IMG_2679.JPG Elimde cannondale flash 26 kadro kulağı olan var mı

• Beğen
Tepkiler: Groims
Cannondale synapse için; 178 cm boy 76 cm bacak boyu ölçülere göre hangi kadro tercih etmeliyim arkadaşlar.

Merhabalar arkadaşlar...finansal durumu düzelttim sonunda çoluk çocuğun rızkını ayırdıktan sonra sıra geldi cannondale'e...Ancak son birkaç soruyu netleştirmem gerekiyor..yardımını zaman ihtiyacım var...
images.jpg
KADRO:CAAD8, Optimized 6061 Alloy, SAVE, BB30
MAŞA/AMORTİSÖR:Cannondale Ultra, Carbon blades, 1-1/8"
FURÇ TAKIMI:Tange Seiki Integrated, 25mm top cap
ARKA VİTES:Shimano 105 5800
ÖN VİTES:Shimano 105 5800, 31.8 clamp
VİTES KOLLARI:Shimano 105 5800
ARKA FREN:Tektro R741, dual pivot, cartridge pad
ÖN FREN:Tektro R741, dual pivot, cartridge pad
FREN KOLLARI:Shimano 105 5800
RUBLE:Shimano 105 5800, 11-28, 11-speed
ZİNCİR:Shimano HG600, 11-speed
AYNAKOL:FSA Gossamer, BB30, 50/34
ORTA GÖBEK:FSA BB30
ARKA GÖBEK:Formula, RB-56 front
ÖN GÖBEK:Formula, RB-5711 rear
JANT:Maddux RS 2.0 Speed, 32-hole
JANT TELLERİ:Stainless Steel, 15g
LASTİK:Schwalbe Lugano, 700x25c
BOYUN:Cannondale C3, 6061 Alloy, 31.8, 6 deg.
GİDON:Cannondale C3, butted 6061 Alloy, Compact
SELE:Cannondale Stage Ergo w/ Crmo Rails
SELE BORUSU:Cannondale C3, Alloy, 27.2x300mm

1-173 cm boy, 76 cm., iç bacak, 90kg. 54cm. kadro ideal midir?
2-caad optimo ile caad 8 arasında bir karşılaştırma yapsak hangisi tercih edilmeli?
3-shimano 105 serisinde 5700 vs. 5800 farkı?
4-furç takımı markalarından tange seiki ile fsa markalarının karşılaştırılması?
5-delta bisikletten verilen internet siparişlerinde paketten pedal çıkıyor mu? yoksa ayrıca mı sipariş verilmeli?

bu paraya değer mi?

zaman ayırırsanız çok mutlu olacağım.şimdiden teşekkürler.

@Maradona 54 kadro %100 büyük gelecektir sana hocam, 51-52-53 tavsiye edilir genelde ama bence 51 kadro almalısın. Tabi denemek bu işin kesin kuralı.

22255145_1954006428171039_5499194755733847175_o.jpg

İyi akşamlar arkadaşlar bisikletin modeli ve yıllı hakkında bilgi verebilecek var mı acaba

Bir sonraki yol bisikletim Caad 12 olacak ancak oldukça pahalı. Umarım alabilirim bir şekilde.

Merhaba arkadaslar.
Bir konuda yardiminiza ihtiyacim var.üst dizey bir bisiklete ihtiyacim var.ful 105 alü kadro karbon maşali bir cannondale mi yoksa ful karbon ful 105li lapiermi almaliyim.ikiside ayni fiyatlarda.gönlüm cannondale diyor.bir de meshur yesilli kadrolu bu cannondale.cvp lar icin simdiden tessekkurler.

@Imlampre

Yok aslında pek birbirinden farkı ikisi de güzel bisiklet. Kalbinizi dinleyin derim.

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
@h.kozan slm acaba caad 12 ne gibi özellikleri var caad 10 göre.bende bir cannondale alma arifesindeyim.

@Imlampre Biraz daha bekle ya da daha fazla pazarlık yap bir Supersix Evo al. Aluminyumdan carbona geçiş zevkini yaşamak istiyorsan tabii ki sırlaman Caad sonrasında da Supersix Evo olabilir. Hayırlı olsun. İyi günlerde binin.

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
@Imlampre Benim takıldığım bir cümle var full karbon. Bir bisikletin full karbon olması için sele borusunun, gidonun, gidon boğazının, jantların, selenin, üzerindeki setin karbon olması gerekmez mi?. Lapierre karbon kadro bir bisiklet bende de var oradan biliyorum :)

@trainspotting35
Kadronun karbon oldugunu biliyorum sele italia sele vardı üzerinde fakat dediginiz unsurlara hiçbakmadim acıkçası.aslında lapierre düşüncede bir adim geride benim icin.yani almisken son nokta ne ise onu almak istiyorum.

Geri