Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

@Imlampre Tek olay hafiflik olmamalı. Fuji Sportif 1.3 Alü bisiklet sahibiydim halende öyleyim ancak 1 ay önce Lapierre Sensium 300 aldım arkadaşımdan çok uygun şartlarda ve çok uygun fiyata aklımda karbona geçmek yoktu ekonomik anlamda. Karbon bisiklete biner binmez ilk hissiyatım pedala bastığınız kuvvetin yola aktarılması oldu. Sonrasında sanki süspansiyonlu bir bisiklet kullanıyormuşum gibi sarsıntıları az hissetmemle iyiki karbon sahibiyim dedim.

Scudo
c01df4ac61bfd613a1768300c660697c.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@altinok @Maradona Kadro boyu seçimi konusunda bu size yardımcı olacaktır. Genelde markaların kendi tavsiye ettiği kadro boylarını almakta fayda var diye düşünüyorum.

Dosyalar

• cannondale-bikes-sizing.jpg
    cannondale-bikes-sizing.jpg
    74,6 KB · Okunma: 35
@Imlampre O kısıma yapacak birşey yok :):)

Supersix'ler gerçekten cezbedici makineler ancak şu vites tellerinin dışarıdan geçirilmesi ısrarına hala ısınamadım.

Kolay müdahale ve belki daha akıcı vites geçişi için tasarlanmışlar ancak estetiği olumsuz etkilediği kesin. Rakipleri bu ısrardan vazgeçmiş iken Cannondale'nin bir bildiği olduğunu umuyoruz.

cannondale markasının telleri dışardan geçirmesinin sebebini tam olarak bilmiyorum (bakım kolaylığı vs. akla ilk gelen basit cevap) ama focusun izalco max modelini araştırmıştım. onda da kablolar dışarıdan gidiyodu. bunu yapmaların bir sebebi de alt borudan gelen vites tellerini orta göbekten geçirmek zorunda kalmaları bu da ekstradan orta göbekte yer açmaya neden olduğu için dışarıdan kablolama yaparak orta göbeği daha sağlam yapabilmeyi bu da kadroda diğer yerlerden kısarak ağırlığı düşürmelerini sağlıyormuş. bi makaleden okuduğum buna benzer birşeydi.

@Fuubar Örneğin Cervelo R serisi, Scott Addict RC serisi, Giant TCR serisi, Specialized Tarmac serisi gibi birçok muadil marka/model, aynı hatta daha hafif kadrolarında telleri içeriden geçiriyorken, supersix'de dışarıdan geçmesi ilginç.

Akla yatkın bir açıklaması olmalı...

• Beğen
Tepkiler: Fuubar
Dostlar aşağıdaki ilanlardan hangisinin fiyatı makul sizce?
(link)

@altinok Çok geniş bir aralık hocam. Model ve sete karar vermeniz gerek.

@Punctum
Haklısınız, açıklamayı unuttum sadece Alüminyum kadro istiyorum. Model olarak ise 2015 ve yukarısı. :)

@altinok
@altinok

Bu durumda zaten toplam 3 seçeneğiniz var :)

(link)
(link)
(link)

Ve üçünün de kadro boyları farklı :) Ayrıca sonuncunun da 2013 model olduğunu düşünürsek 2 seçenek kalıyor.

Bence tercih kriteriniz fiyattan farklı olmalı...

@Punctum
Sizin 3 e indirdiğiniz synapse'ler benim de favorilerimde ve benim de aklımı çelen 2 seçenekten bir tanesi turuncu tiagralı 4500 tl'lik ve mavi olan 105 setli 5400 tl'lik.
5400 TL 105 setli olan en son 4500 TL yaptı fiyatı ama yine de burdaki üstadlara bir danışmak istemiştim. :)

@altinok Üstad değil de, meraklı bir bisiklet sever olarak kabul ederseniz, 105 setli mavi Synapse'nin gerçekten de temiz göründüğünü söyleyebilirim (tabii sadece fotoğraflara bakarak). Ben de şu aralar bir bisiklet aradığım için 2. el ilanlarına hakim sayılırım. Bu satıcı işin ticaretini yapıyor. Yine de iyi sorgularsanız ve kadro boyu uygunsa düşünülebilir. Ben böyle farklı bir şehirden görmeden bisiklet almayı riskli buluyorum ama tabii fiyat/fayda ilişkisi belirleyici oluyor. Umarım gönlünüze göre bir alışveriş olur. Selamlar...

Geri