Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

merhaba arkadaşlar cannondale süpersix himod 2015 model bisiklete sahibim sol krank kolu tarafında her çevirmede artan bir ses mevcut orta göbek rulmanlarını değiştirdik yağlama yaptık ancak ses bir türlü geçmedi aynı sorunu yaşayanınız var mı?
Merhaba, aynakol yaprak vidalarini tekrar gresleyip toplamakta fayda var, bb30 göbekleri kolay değiştirilebilir ve bulunabilir malzeme olduğundan 10k üzeri kmlerde değiştirmek yararlı olacaktır. Kaza yapmadan önce bende orta göbek ses sorunu yaşıyordum ama rulman değişimi sonrasında ses gitmemiş ve sorunu aynakol yaprak vidalarını yenileyerek çözmüştük. Bu vidaları bir kontrol etmekte fayda var.
Bende olan aynakol modelini paylaştım.
IMG_9513.jpeg

Scudo
Merhabalar. Elimde 2009 model synapse modeli var ve maalesef sele borum kırıldı. İnternette arattım fakat sadece ebay de bulabildim. Bir bilgisi olan ve yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim. IMG_0445.jpegIMG_0643.jpegIMG_0642.jpeg

• Üzgün
Tepkiler: Alazarhus
Sürüşleri kaydetsin maksadıyla, linkteki orijinal Cannondale sensörü aldım. Türkiye'de satan yok mecburen İspanyollara sarıldık. Bakalım kaç günde elime ulaşacak.

(link)

supersix evo 4 stormcloud modeliyle cannondale ailesine katıldım. Bisikletim geldi , ama daha kurduramadım. Oyuncağı kutudan açılmayı bekleyen çocuk gibiSabırsızlıkla bekliyorum... daha önce canyon 2019 endurace 7.0 AL disc kullanıyordum. Alimünyumdan karbona geçtik hayırlısı... Herkese kazasız sürüşler

Arkadaşlar merhaba. Merak ettiğim bir konuda yardımlarınızı istiyorum. Cannondale SUPERSIX Evo modeli bisikletin seri numarası vs gibi bilgisini kullanarak kadronun üretim yılını öğrenebilecek bir site, sistem vs var mı acaba?

Arkadaşlar merhaba. Merak ettiğim bir konuda yardımlarınızı istiyorum. Cannondale SUPERSIX Evo modeli bisikletin seri numarası vs gibi bilgisini kullanarak kadronun üretim yılını öğrenebilecek bir site, sistem vs var mı acaba?
(link)
(link)
Bisikletin fotosu ile google resimli aramalar yaparakta kadronun yaklaşık yılını bulursunuz. Muhtemelen hemen hemen her sene farklı renk ve 1-2 ufak oynama yaptıklarından nokta atışı senesini bulursunuz.
Mesela eski Lapierre Sensium 300 bisikletimin resmini yükledim anında 2016 model olduğunu çıkarttı google.

• Beğen
Tepkiler: Orkun Hoja
(link)
(link)
Bisikletin fotosu ile google resimli aramalar yaparakta kadronun yaklaşık yılını bulursunuz. Muhtemelen hemen hemen her sene farklı renk ve 1-2 ufak oynama yaptıklarından nokta atışı senesini bulursunuz.
Mesela eski Lapierre Sensium 300 bisikletimin resmini yükledim anında 2016 model olduğunu çıkarttı google.
Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Teşekkür ederim Yavuz bey.

Merhaba abilerim, kardeşlerim nasılsınız? Cannondale li olma yolunda ilerleyen bir kardeşinizim. Mesajı yanlış yere yazdıysam öncelikle affola. Bir bisiklet buldum, toplama olduğunu biliyorum. Satıcı arkadaşım Gökhan isminde Ankara'dan bir abimizin bisikleti topladığını söyledi. Kadronun hangi yıla ait olduğunu henüz bilmiyorum, dönüş bekliyorum arkadaştan. Bende bu esnada sırf meraktan, beklerken kendim bi araştırma yapayım dedim, kadroyu google görsellerden ve 2007-2024 arasında cannondale mtb ler üzerinde araştırdım lakin bu görünüme ve boya biçimine sahip bir kadro bulamadım (maşa ile bütünleşik halinden bahsetmiyorum sadece kadro). Sizce kadro işlem görmüş (boyanmış vs) olabilir mi? Görseli yüklüyorum. Nacizane yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler dilerim.

Dosyalar

• 1.png
    1.png
    1,5 MB · Okunma: 48
Merhaba abilerim, kardeşlerim nasılsınız? Cannondale li olma yolunda ilerleyen bir kardeşinizim. Mesajı yanlış yere yazdıysam öncelikle affola. Bir bisiklet buldum, toplama olduğunu biliyorum. Satıcı arkadaşım Gökhan isminde Ankara'dan bir abimizin bisikleti topladığını söyledi. Kadronun hangi yıla ait olduğunu henüz bilmiyorum, dönüş bekliyorum arkadaştan. Bende bu esnada sırf meraktan, beklerken kendim bi araştırma yapayım dedim, kadroyu google görsellerden ve 2007-2024 arasında cannondale mtb ler üzerinde araştırdım lakin bu görünüme ve boya biçimine sahip bir kadro bulamadım (maşa ile bütünleşik halinden bahsetmiyorum sadece kadro). Sizce kadro işlem görmüş (boyanmış vs) olabilir mi? Görseli yüklüyorum. Nacizane yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler dilerim.
Yani birebirini göremedim ama 2. jenerasyon lefty süspansiyonlu cannondale f29'a çok benziyor. Herhalde 2013 modeldir. Boya stili dönem dönem değişiyor, bariz bir model değilse genelde nette zor çıkar. Üstündeki koruyucu kaplamalar düzgün ve kaliteli yapılmadıysa, sökerken boyayı kaldırabilir. Hele güneşte kaldıysa sıkıntı. İlanlara baktım, Antalya'daymış. Kadroyu boyadıklarını sanmıyorum ama üst boruda ufak bi gamzesi var, ilanda da zaten bahsetmiş.

• Beğen
Tepkiler: nazurabi
Cevap için çok teşekkür ederim araştırmalarım sonucu 2.el bisiklet dünyası isimli instagram sayfasında ilgili bisikleti buldum. Proje olarak yapmışlar yani bisiklet boyanmış, projeyi yapan arkadaşa evveliyatını sordum dönüş bekliyorum. Umarım ciddi bir sorunu yoktur, boyanması benim için hiç önemli değil. Orjinal olsun yeter tek derdim o :) yanıtınız için tekrar teşekkür ederim sevgili TOOL :harika:

Cevap için çok teşekkür ederim araştırmalarım sonucu 2.el bisiklet dünyası isimli instagram sayfasında ilgili bisikleti buldum. Proje olarak yapmışlar yani bisiklet boyanmış, projeyi yapan arkadaşa evveliyatını sordum dönüş bekliyorum. Umarım ciddi bir sorunu yoktur, boyanması benim için hiç önemli değil. Orjinal olsun yeter tek derdim o :) yanıtınız için tekrar teşekkür ederim sevgili TOOL :harika:
Lefty maşasına bakım yapılmadıysa bilen birini bulman lazım. Çoğu shimano servisi bilgisi yoksa el sürmek istemeyecektir. Maşa tahminim sağlamdır, kadroyu bilemeyeceğim. Boya niye yapılmış? Kadro kaynak işlemi görmüş mü yoksa görsel açıdan düzeltmek için mi boyanmış bakman lazım. Lefty için alıyorsan, biraz daha yeni bir model bakmanı tavsiye ederim. Fiyatları buna yakın olmaz ama...

• Beğen
Tekrar merhaba, bütçem şu an buna yetiyor ve yakın zamanda bütçeyi güncelleyemeyeceğim o nedenle bu modelde karar kıldım. İşlemi yapan kişiye ulaştım, çok yardımcı oldu bilgilendirdi beni instagramda bisikletdunyasi_2.el sayfasından Onur bey yapmış işlemi. Bisikletin eski halini de gördüm. Herhangi bir zarar ziyan yok sadece kozmetik açıdan göz yoruyor o nedenle boyanmış. Yani düşünüyorum bende boyatırdım özensiz kullanılmış biraz. Maşanın bakımı yapılmış onun da bilgisini aldım. Bisiklet 2017 modelmiş. Son durum bu şekilde tekrar teşekkür ederim ilgilendiğin için sevgili TOOL

Yıllarca Cannondale Headshok ile Lefty bakım, yenileme işlerini İstanbul'daki distribütörde yapabilmek üzere CDL Avrupa merkezine (Hollanda, Oldenzaal, Hanzepoort) eğitimlere gitmiştim tüm masraflarım karşılanarak. Sırf onları açmak, doğru ayarlarını yapabilmek ve kapatmak üzere kendilerinin ürettiği aletler vardı o zaman. Yani o alet edevat olmadan ben bakımını yaparım diyen dağıtır bozar bırakır. Distribütör veya bayiler nasıl yaklaşıyor şu an güncel durumu bilmiyorum

• Beğen
Yıllarca Cannondale Headshok ile Lefty bakım, yenileme işlerini İstanbul'daki distribütörde yapabilmek üzere CDL Avrupa merkezine (Hollanda, Oldenzaal, Hanzepoort) eğitimlere gitmiştim tüm masraflarım karşılanarak. Sırf onları açmak, doğru ayarlarını yapabilmek ve kapatmak üzere kendilerinin ürettiği aletler vardı o zaman. Yani o alet edevat olmadan ben bakımını yaparım diyen dağıtır bozar bırakır. Distribütör veya bayiler nasıl yaklaşıyor şu an güncel durumu bilmiyorum
Çok teşekkür ederim, peki bu tarz maşaların bakımlarını yapan bi yer var mı bana önerebileceğiniz. Distribütor olarak Delta Bisikleti biliyorum, kendileri ile bu konu hakkında iletişim kurdum geri dönüş bekliyorum. Kendim yapmak durumunda kalırsam da pbr 90 benim maşa, içindeki conta kitinin katalog numarası kh 085, internette araştırma yaptım pek birşey bulamadım. Bunun yerine önerebileceğiniz muadili bir conta kiti var mı?

Geri