Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

@Murat Cömez zahmet olmayacaksa bilgi alabilir misin abi ? Önemli olan parçanın uyumluluğu, burada paylaştığım fotoğrafı da isterseniz ekleyebilirsiniz, 2. elde olsa sorun değil açıkçası, sonuçta hiçbir yerde bulamadım :)
Tamamdir Yavuz Mail attim.

yavuz kosar cannondale.png

Scudo
Selamlar herkese, ben 2. el synapse 2015 karbon modeli aldım ve bugün bisikletimde böyle bir şeyin farkına vardım.
Bu bir çizik midir, yoksa tüm synapse'lerde mevcut mu?

Böyle bir çiziğin olması için baya uğraşılması gerek gibi ama yine de sizlere sorayım dedim.

Yardımcı olursanız sevinirim.
rsz_dsc_0074.jpg

Selamlar herkese, ben 2. el synapse 2015 karbon modeli aldım ve bugün bisikletimde böyle bir şeyin farkına vardım.

Böyle bir çiziğin olması için baya uğraşılması gerek gibi ama yine de sizlere sorayım dedim.

277693 dosyayı görüntüle
Çok detaylı görünmüyor ama sanki bir alev desenini andırıyor pek emin olamadım?

• Beğen
Tepkiler: laskan

277693 dosyayı görüntüle
Benim 2017 karbon Synapse'da böyle birley yok, o kadarını söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: laskan
Hocam quick 4 mü 5 mi bu
Merhabalar. 2. El cannondale quick 5 olduğu iddia edilen bir bisiklet satın almak istiyorum. Karbon maşa. Yıldız (seyrek) milli jant. V fren. Biraz araştırdım ama quick 4 gibi duruyor. Bu özellikler quick 4 mü, quick 5 mi emin olamadım yardımcı olur musunuz?

Hocam quick 4 mü 5 mi bu
Merhabalar. 2. El cannondale quick 5 olduğu iddia edilen bir bisiklet satın almak istiyorum. Karbon maşa. Yıldız (seyrek) milli jant. V fren. Biraz araştırdım ama quick 4 gibi duruyor. Bu özellikler quick 4 mü, quick 5 mi emin olamadım yardımcı olur musunuz?
Merhaba quick 4 benim ki 2015 model üzerinde four si yazıyor

Cannondale süpersix himod sahibiyim kadro kulağı eğrildi yenisini uygun fiyata bulabileceğim bir yer var mıdır?

Hocam quick 4 mü 5 mi bu
Komşu bende de aluminyum maşa 5 var.

Cannondale süpersix himod sahibiyim kadro kulağı eğrildi yenisini uygun fiyata bulabileceğim bir yer var mıdır?
Parça kodu ile araştırın derim zira Türkiye'de cannondale parçası bulmak oldukça zorlaştı. Bisikletin model yılını biliyorsanız katalogdan rahatça bulunabiliyor. Yurtdışından
(link) (link) bu sitelere bakabilirsiniz.

Selam arkadaşlar, bu bisikletin modeli nedir yardımcı olabilirmisiniz?1652307079867.png

Arkadaşlar merhaba, 2019 yılından beri koşuyorum. maraton seviyesinde ve trail koşuları yapıyorum. Performansımı ve spor çeşitliliğini artırmak için yol bisikleti almaya karar verdim. Önceliğim 0 yerli malı kadro almaktansa, kendini ispatlamış cannondale, lapierre veya merida vb. bisikletlere daha yakınım. 15-20k bandında bütçem var.
Model yılı olarak 2018 üstü en azından biraz daha güncel ekipmanı olan bisiklet alma taraftarıyım.
Haftada 2-3 kez 50-100k mesafelerinde antrenman yaparak sürüş yapma hedefim var.

Karşılaştırma açısından yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. Fiyatlar konusunda da özellikle ? Teşekkürler

cannondale-caad10-ultegra-haftalik-indirim-987670198/detay
cannondale-caad-optimo-disc-105-1031376545/detay
merida-scultura-100-105-r7000-997524704/detay
lapierre-audacio-500-yol-bisiklets-1037009300/detay
lapierre-sensium-500-1017900566/detay

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: akdo76
Merhabalar. Caad12 bisikletim var ve yeni ormanlık bir bölgeye taşındım. Toprak patika yollarda kullanabileceğim tavsiye edebileceğiniz lastik var mıdır? Kaç mm'ye kadar arttırabilirim?

ucuz olsun yeterince iyi olsun dersen cst pika.

Merhabalar. Caad12 bisikletim var ve yeni ormanlık bir bölgeye taşındım. Toprak patika yollarda kullanabileceğim tavsiye edebileceğiniz lastik var mıdır? Kaç mm'ye kadar arttırabilirim?
Tahminim 28” sınır olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Metal06
merhaba arkadaşlar cannondale süpersix himod 2015 model bisiklete sahibim sol krank kolu tarafında her çevirmede artan bir ses mevcut orta göbek rulmanlarını değiştirdik yağlama yaptık ancak ses bir türlü geçmedi aynı sorunu yaşayanınız var mı?

Geri