StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.284
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Cannondale f-si (lefty)Selam arkadaşlar, bu bisikletin modeli nedir yardımcı olabilirmisiniz?287765 dosyayı görüntüle
Tahminim 28” sınır olabilir.Merhabalar. Caad12 bisikletim var ve yeni ormanlık bir bölgeye taşındım. Toprak patika yollarda kullanabileceğim tavsiye edebileceğiniz lastik var mıdır? Kaç mm'ye kadar arttırabilirim?
Merhaba, aynakol yaprak vidalarini tekrar gresleyip toplamakta fayda var, bb30 göbekleri kolay değiştirilebilir ve bulunabilir malzeme olduğundan 10k üzeri kmlerde değiştirmek yararlı olacaktır. Kaza yapmadan önce bende orta göbek ses sorunu yaşıyordum ama rulman değişimi sonrasında ses gitmemiş ve sorunu aynakol yaprak vidalarını yenileyerek çözmüştük. Bu vidaları bir kontrol etmekte fayda var.merhaba arkadaşlar cannondale süpersix himod 2015 model bisiklete sahibim sol krank kolu tarafında her çevirmede artan bir ses mevcut orta göbek rulmanlarını değiştirdik yağlama yaptık ancak ses bir türlü geçmedi aynı sorunu yaşayanınız var mı?
Ölçülerini iletebilir misiniz? elimde eski süpersix HiMod'dan kalma karbon sele borum var bi bakalım uyarsa.Merhabalar. Elimde 2009 model synapse modeli var ve maalesef sele borum kırıldı. İnternette arattım fakat sadece ebay de bulabildim. Bir bilgisi olan ve yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim. 317969 dosyayı görüntüle317970 dosyayı görüntüle317971 dosyayı görüntüle
(link)Arkadaşlar merhaba. Merak ettiğim bir konuda yardımlarınızı istiyorum. Cannondale SUPERSIX Evo modeli bisikletin seri numarası vs gibi bilgisini kullanarak kadronun üretim yılını öğrenebilecek bir site, sistem vs var mı acaba?
Teşekkür ederim.(link)
(link)
Bisikletin fotosu ile google resimli aramalar yaparakta kadronun yaklaşık yılını bulursunuz. Muhtemelen hemen hemen her sene farklı renk ve 1-2 ufak oynama yaptıklarından nokta atışı senesini bulursunuz.
Mesela eski Lapierre Sensium 300 bisikletimin resmini yükledim anında 2016 model olduğunu çıkarttı google.